ma ja, vsi tile modus tolensi in polensi so mi že malo ušli iz glave
glede predavateljev... pri
bošnjakovi mi je njeno branje in gledanje v strop čisto zgrešeno, kot da smo ji odveč na predavanjih, ne vem no... pol pa se ji pri naših predstavitvah seminarskih kaj ne zdi okej, pa že cel đumbus. neki fer plej naj bo! sploh nimam veselja hodit k njej na slovenistiko, ampak nekak nimam druge izbire
unuk - "dečko" je car! nastopa sicer zelo strogo (avtoriteta more bit!

), ampak se mi zdi, da je v resnici prav nežna dušica. kakšno mnenje ima kdo o njem je menda precej odvisno tudi od tega kolikokrat delaš izpit/kolokvij. men je ratalo v prvo, zato mi je mogoče malce bolj pri srcu. izpit smo opravljali pri drugem profesorju, tak da točno kako in kaj poteka, ne bi vedla - je pa o tem debata na spletni strani pedagoške fakultete (oglasna deska)
emil tokarz (poljak), kot so rekle že pred mano - se da zbarantat oceno (tukaj pridejo prav izkušnje s tržnice

), pa zanimivo je poslušat tujca, ki govori slovenski jezik. mel je dober način oz. motivacijo za delanje domačih nalog (kdor opravi vse naloge, dobi avtomatsko plus točko na izpitu, kar ni tako malo, glede na to, da ima izpit "samo" 10 pik); najbolj smešen je bil, ko mu je sredi predavanja zazvonil mobilnik in se je stric opravičil, javil in po poljsko poklepetal s svojim sogovornikom
tak, trenutno ni nobene zanimive duše na msnju, pa sem mogla malo prstke razgibat

po moje bo v 2.letniku največja selekcija, no ja, bomo vidli. če ne prej, pridem čez par mescev spet malce pojamrat.