Joj, tile tipi, pa to je za znoret!
Pupika čist te razumem, ker sem sama v isti godlji. Pusti mu nekaj časa. Moj se je že začel včeraj nekaj oglašat. Pa ta sms pa un sms, samo ne bit ti tista, ki poš naredila prvi korak. Bodi močna, ne se pustit, ne se mu uklonit in ga poklicat al kar koli drugega. Jaz sem tud mislila, da bom umrla. Pa me je včeraj popoldne smsal na konc vsega pa še klical. Ves skesan in pripravljen na kompromise. Pa je verjetno mislil, da bom od same sreče iz kože skočila (no saj po tihem sem res), ampak mu tega nisem z eno besedo pokazala. Pravi da bi se rad dobil in pogovoril. Ok, sem mu rekla, čez kak dan. Malo ga bo še le treba pustit, da se cvre. Saj je sam skuhal ta drek, pa naj ga še on malo požira. Ja seveda je resnica ta, da bi jaz najrajši že včeraj po luftu letela k njemu, ampak hvala bogu mi je uspelo to željo potlačiti.
Jaz srčno upam, da bo tudi za tebe čim prej posijalo sonce. Tako ali drugače. Če te je imel res rad in če je bil tako pravi za tebe, bo našel pot nazaj. Samo pusti mu čas, da se malo ohladi in vse premisli. Ti pa bodi med tem močna! Beri punce tu gor, res zelo pomaga. Jaz bi brez vaših postov že davno prej klonila in ga klicarila pa kaj vem kake bedarije vse bi še delala. To pa tako veš da tipe samo še bolj odbija.
Bodi pokončna, bodi ponosna in samozavestna. Pokaži mu, da te ni pobil,
to ga bo najbolj bolelo. Solzice pa skrij pred njim, toči jih pred nami, ki te razumemo! :bussi: