Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja, pupika, razumem te... tud jz sm dala tako obdobje že čez... in je blo hudo... zlo hudo, tko da točno vem, kk se počutš :(
samo bolečina sčasoma mine... ostanejo lepi spomini (neboleči, da se razumemo)...

vem, da ga maš rada... to sm razbrala iz tvojih besed, iz tvojih postov...
tko, kot si rekla mal prej... tud jz upam s tabo, da bolečina vsaj mal popusti, da se zmanša...
:bussi:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Vem, da bo bolečina iz dneva v dan manjša in manjša...
Samo sprijaznt se morem... da tko pač je... življenje teče naprej... z njim (oziroma brez njega)...

težko je to dojet, verjet... :cry:
ampak bom vrjetno res mogla...
danes boli... vem, da bo tudi jutri in še nekej časa... ampak spoštujem njegovo odločitev... če misli, da je tako zanj najboljše... naj bo srečen...

js bom tudi nekega dne... ko bolečina mine :cry:
My dreams are my reality...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

boš, boš... tud ti boš srečna... še bol srečna, kot si bla zdj... to ti oblubim, drugač me pa lh takoj strela zadane ;)
ne, resno ti pravm... srečna boš...
mogoče je pa to bolš tud zate... očitno ni bil pravi zate... čez neki časa bodo samo še spomini in se boš samo še nasmehnla temu :)
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

najbrž je to res najboljš za oba... kaj pa vem! samo misel na to, da bom nekoč srečna, ne pomaga kej dost... ker se mi zdi, da bom od zdej naprej vsakega primerjala z njim... ker je bil zame in v mojih očeh res popoln...
mislim, da bom težko še našla kaj takšnega, kot sem imela sedaj... :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja vem, da ni najbolša tolažba ta, da boš nekoč tud ti srečna...
sj pravm, sploh ne vem, kaj nj ti rečem, k me je tole kr mal šokiral...

očitno fante res ne vem, kaj bi sam s sabo... in tazga pač ne rabš... ne zasluž si te... pika pika stop!
(pa da se razumemo, to je samo moje mnenje :) )
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

vem, da je to tvoje mnenje! in spoštujem ga! vesela sem, mi svetuješ in stojiš ob strani! ker sem danes v tem sama... niti najboljše prjatlce nisem poklicala, da bi ji povedala... ker nemorem! ne gre! nemorem govorit o tem... pisat je lažje! jočem... ker vem, da ga imam rada in da bom morala naprej brez njega...

ampak, očitno je, da se morajo najine poti raziti... nevem zakaj... ampak pravijo, da je vsako slabo za nekaj dobro... najbrž je tudi s tem tako...

joj, ko bi vsaj nehalo boleti...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

o ja, mi je čist jasno, da je lažje pisat o tem, kot pa govort... jz te z veseljem berem in ti svetujem, čeprou se večkrat ponavlam...
res je, kar pravjo... vsako slabo je za neki dobro...
del bolečine bi ti z veseljem vzela in jo preložila nase... pa na žalost ne gre...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

ne, ne gre... vsak mora nositi svoj križ... vem, da ga bom nocoj sanjala... vem, da bom jutri spet nanj mislila... in v sebi spet čutila to bolečino, ki me skeli in duši... :cry: zakaj se je moglo končat?!?
nevem... zdej še ne...
mogoče nova zarja prinese odgovor...
jagodka moja, hvala za vse :bussi:
res si zlata, k me poslušaš... in gledaš tele smeške, ki jočejo... ampak pomaga, če nekomu poveš... rada te imam :*
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

pupi, normalno da te poslušam... tud ti si mene par mesecev nazaj... pa ne samo ti... tud jz sm limala smeške, k jokajo, sm gor...
pač vem kk se počutš in mi ni vseeno zate... pa ne, nism zlata... sm taka, k sm... rada pomagam, če le lahko... teb na tak način, da te poslušam, k ti je hudo... in mi je hudo s tabo, zate mi je hudo... ker vem, da trpiš... še jz sm vsa objokana, ker sm se spomnla bolečino, k sm jo nosila v seb kkšn mesc...
tud jz mam tebe rada, zato ti pa pravm, da če karkol rabš, mi povej in ti bom skušala pomagat... :bussi:
snezakinja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snezakinja »

Joj, tile tipi, pa to je za znoret! :boese:
Pupika čist te razumem, ker sem sama v isti godlji. Pusti mu nekaj časa. Moj se je že začel včeraj nekaj oglašat. Pa ta sms pa un sms, samo ne bit ti tista, ki poš naredila prvi korak. Bodi močna, ne se pustit, ne se mu uklonit in ga poklicat al kar koli drugega. Jaz sem tud mislila, da bom umrla. Pa me je včeraj popoldne smsal na konc vsega pa še klical. Ves skesan in pripravljen na kompromise. Pa je verjetno mislil, da bom od same sreče iz kože skočila (no saj po tihem sem res), ampak mu tega nisem z eno besedo pokazala. Pravi da bi se rad dobil in pogovoril. Ok, sem mu rekla, čez kak dan. Malo ga bo še le treba pustit, da se cvre. Saj je sam skuhal ta drek, pa naj ga še on malo požira. Ja seveda je resnica ta, da bi jaz najrajši že včeraj po luftu letela k njemu, ampak hvala bogu mi je uspelo to željo potlačiti.
Jaz srčno upam, da bo tudi za tebe čim prej posijalo sonce. Tako ali drugače. Če te je imel res rad in če je bil tako pravi za tebe, bo našel pot nazaj. Samo pusti mu čas, da se malo ohladi in vse premisli. Ti pa bodi med tem močna! Beri punce tu gor, res zelo pomaga. Jaz bi brez vaših postov že davno prej klonila in ga klicarila pa kaj vem kake bedarije vse bi še delala. To pa tako veš da tipe samo še bolj odbija.
Bodi pokončna, bodi ponosna in samozavestna. Pokaži mu, da te ni pobil,
to ga bo najbolj bolelo. Solzice pa skrij pred njim, toči jih pred nami, ki te razumemo! :bussi:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

se strnjam s snežakinjo...

Pupika bodi močna in ne pokažu mu da ti je hudo (da bi jokala pred njim)...

Mislim nate..pa kej se oglasi na msn-ju :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*shade
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a *shade »

tud js se strinjam z snežakinjo, najbol pa s tistim ko je napisala da branje postov res pomaga da se mal zamisliš-posti so mi pomagal da sm mal razmislala pa ne kličem ga kr naprej pa tko naprei.Sma ostala v kontatktih, kdaj pa kdaj me kam pele, drugač pa se pred njim držim samozavestno veselo nasmejano predvsem pa brez solzic!!!!Globoko u seb ga mam rada tak da bi ga najraj kr naskočla ko ga vidim delam pa se nedostopno.Go punce naredte kar vam srce govori sam ne bedarij
Vs| DeŁaMo NaPaKe| VsI SmO Łe NaVaDn| ŁjUdje Ki VeŁiKoKrAt PoZaBiMo SvOjO VŁOgO IgRa ŽiVŁjEnJa Je NaJzAhTeVnEjŠa BoDi Łe To KaR Si In Mej To KaR ŽeŁiŠ PrI VsEm Pa Je PoMeMbNa ZvEsToBa*
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

snezakinja napisal/-a:Pupika čist te razumem, ker sem sama v isti godlji. Pusti mu nekaj časa. Moj se je že začel včeraj nekaj oglašat. Pa ta sms pa un sms, samo ne bit ti tista, ki poš naredila prvi korak. Bodi močna, ne se pustit, ne se mu uklonit in ga poklicat al kar koli drugega. Jaz sem tud mislila, da bom umrla. Pa me je včeraj popoldne smsal na konc vsega pa še klical. Ves skesan in pripravljen na kompromise.

no viš... we told you so :D ... drgač je pa lubenica par postov višje kr dobr napisala o tem tvojem tipu... pa marskter je še isti
The secret of success is consistency of purpose.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Punce moje, res vam hvala za vsako besedo! Ko bi ve vedele, kako željna jih berem... kar požiram jih! Mogoče je res tako, da bo prišel nazaj... ampak, nočem si več dajati upanja... ker potem še bolj boli, če se to ne zgodi... :cry: boli me, še huje kot včeraj... spala nisem skoraj nič, ker vsakič ko sem zaprla oči, se mi je v sanje prikradel on... :cry: še vedno jočem kot dež in še vedno me v prsih boli...
zakaj ravno on? zakaj jaz? zakaj midva?? :cry: :cry:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Hjo Pupika :( ... jst sploh ne vem kaj naj ti napišem, res ne ... Prou ne najdem tistih tapravih besed. Samo zato, ker vem, da jih ni ... Tut men niso pomagale v tistih prvih dneh ... Vse kar sem počela je bil samo jok in jok in jok ...
Ubistvu si lahko pomagaš samo sam ... na žalost je tko. Pomembno je to, da imaš ob sebi ljudi, ampak konec koncev pa s svojo glavo in srcem lahko upravljaš samo sam ...

In ne bom ti rekla, da bo s časom boljše ... ker ne bo. Resnica pač boli. Boljše bo takrat, ko se boš ti odločila, da bo boljše, ko bo tvoja glava prišla tako daleč, da bo bolše ...

Je pa res z vsakim dnem mičkeno lažje, mičkeno drugače razmišljaš, drugače dojemaš stvari ... Skratka, vse kar lahko je to, da tistojimo ob strani in ti pomagamo s kakšno vzpodbudno besedo, vse ostalo je na tebi ... :bussi:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Zaklenjeno