Frizer
-
- Sramežljivka
majchy84 napisal/-a:klea_zvezdica napisal/-a:evo u kranju je en ful dobr frizer Huso. Frizerski studio se imenuje Stylepeople, pa je men tm ful uredu, on me je sicer strigu k še ni meu svojga salona... ampak zdej grem v kratkem se ke pustrišt pa poštrihat, pa vm poročam če je šekr tok dobr. če ma pa kera izkušne z njim, pa prosim če mal napiše.
mene tud zanima, kje je ta frizer? a pa te je dobr pobarval pa ostrigu? ker jst grem jutr k frizerju, sam še ne vem kam nej grem
a ves kuko je, ze ene 3x me je prestavu, sploh ne morva uskladit urnikou! cist sm ze jezna nanga!
a ves kje je, tm k gres od cukrarne proti pinkiju (na ta uscani ulci). uzuni je tko k en pano pa piše Style people
ce kera rab cifro lah tut to napisem, sam tezko vrjamem da ga boste dobile na telefon, js sm usaj 15x klicala pa ga nism dubila!!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
@ klea_zvezdica: ja salon sem našla dons, tam kjer je bil prej stevo, samo je bilo zaprto, ko sem šla mimo (okol 10h zjutrej). Je zgledal kokr da sploh ne delajo še
Drugač sem šla pa poj v NusNus pri zavarovalnici triglav, pa sem ful zadovoljna. Študentje majo popust, sicer je pa kr malo dražje. Samo je pa ženska tam ful prijazna, mi je ful svetovala kako bi mi naredila in je na konc ful fajn izpadlo. Tko da zdj sem našla frizerja za en čas

Drugač sem šla pa poj v NusNus pri zavarovalnici triglav, pa sem ful zadovoljna. Študentje majo popust, sicer je pa kr malo dražje. Samo je pa ženska tam ful prijazna, mi je ful svetovala kako bi mi naredila in je na konc ful fajn izpadlo. Tko da zdj sem našla frizerja za en čas

-
- Sramežljivka
Meta Podkrajšek je men ful fajn. Oziroma Ali, ki spet dela v njenem salonu in me striže že ene 5 let. Superca je. Za barvanje pa je ni čez Metode Podkrajšek ker vedno nameša noro dobro barvo in me prijetno preseneti. 

De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
***Ally*** napisal/-a:Jaz pa hodim v Mariboru k Marku Matjažu, striže me pa Miloš pa mi je ful faca, vedn upošteva želje, pa za vsako stvar vpraša preden jo naredi. Res pa je da je meni ful drago tam...ampak zaenkrat še vztrajam ker sem se nekaj časa tudi doma barvala pa ni blo ok.
a hodiš to cut n go al na gosposko?
ker se mi zdi, da ima sedaj miloš to preko...
jaz sem se osebno pri markotu strigla...je dober frizer za ekstremne in ekstravagantne frizure...ki pa niso za vsak dan.. meni nekak ni znal naredit tako kot sem hotela...ponavadi nisem bila zadovoljna...je pa res, da imajo zelo kvalitetno lasno kozmetiko(loreal in kerastase)...ampak jo ima sedaj tudi veliko drugih salonov v mb...med drugim tudi oba salona v katerih se jaz friziram...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Jaz sem mela v MB enega ful fajn frizerja in me je res najbolše postrigel, ampak je žal dobil službo v tujini
in zdaj hodim k eni privat frizerki (ki je delala v istem salonu kot ta moj frizer).
No na srečo me tud ta ful "trofi", lepo me postriže, pobarva me pa tak hitro, da še take brzine nisem vidla
Pa še smešno poceni je, ker je privat salon 

No na srečo me tud ta ful "trofi", lepo me postriže, pobarva me pa tak hitro, da še take brzine nisem vidla