mily... ma ne vem, jest mam ful probleme, sej ce mal nazaj pogledas bos vidla... pa so mi vsi govrl yarina, yarina (kar btw ni isto k yasimelle)... pa sm sla k ginekologinji, pa mi je rekla, da mejbi, pa nej probam, sam ona mi jih odvetuje... tko da jst jih pol nism vzela, sicer mam pa ocitno tko konjski hormnski sistem, da resno razmislajava o stederilu d...
ni recen, da te bo glava bolela tudi po drugih, ki na splošno veljajo kot "močnejše"... odvisno je predvem katere derivate hormonov vsebuje, lahko pa da nate učinkujejo tudi stranske sestavine...
npr: stederil M=Rigevidon... po glavnih sestavinah, s tem ,da sem imela sama pri Rigevidonu late starnske učinke (z migrenami vred), da ti komaj lajk opišem: razlog... stranske učinkovine... in mi v kartoteki piše z rdečo, da teh tabletka pa nikakor ne smem nehati jemati...
hihi...
no da vam mal poročam o meni

... zdele bom končala prvu zavitk Cilesta... pa sm krvavela 5 al 6 dni ta ciklus... bolš je, sam zdej me skrbijo krči med menstro... no bomo vidl... če nam probala nam vedla...