Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Ahahahah moja mami je pa čist naudušena nad to ... Ne me sezuvat
Mislm, a si lahko kej še bolj bednega zmisljo ... bruh ...
So ble pa men nazadnje ful ušeč tiste reklame za Merkator ... pa ne une dddoohhh babice, ampak uno neki o trenutkih pa tko ...

So ble pa men nazadnje ful ušeč tiste reklame za Merkator ... pa ne une dddoohhh babice, ampak uno neki o trenutkih pa tko ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
MIGRENA napisal/-a:^^ Aja valda sej Mobitel je tut uradni sponzor Bara --> zato majo oni take povštrčke. Kje ste pa slišal za to akcijo al nej rečem kr vikend ponudbo? Na Mobitelovi strani jest nč ne najdem
Jaz imam študentski plus paket pri Mobitelu in sem v soboto dobila pošto, da od 1.10. se naš paket po novem imenuje Itak paket in imamo te dodatne vikend ugodnosti.
malavila napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:^^ Aja valda sej Mobitel je tut uradni sponzor Bara --> zato majo oni take povštrčke. Kje ste pa slišal za to akcijo al nej rečem kr vikend ponudbo? Na Mobitelovi strani jest nč ne najdem
Jaz imam študentski plus paket pri Mobitelu in sem v soboto dobila pošto, da od 1.10. se naš paket po novem imenuje Itak paket in imamo te dodatne vikend ugodnosti.
A res al kaj? Kakšen je pa študentski plus paket? Jest mam navadni študentski paket pa nisem nobene pošte dobila

EDIT: no sem že zvedla kako in kaj k sm klicala une strice na Mobitel in ja I`m in

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
malavila napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:^^ Aja valda sej Mobitel je tut uradni sponzor Bara --> zato majo oni take povštrčke. Kje ste pa slišal za to akcijo al nej rečem kr vikend ponudbo? Na Mobitelovi strani jest nč ne najdem
Js mam tut študentski plus paket, pa nism še nč pošte dobila...
men pa una za Transport ni tok švoh... Zmeri se režim zraun

Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
nutella napisal/-a:Js mam tut študentski plus paket, pa nism še nč pošte dobila...
men pa una za Transport ni tok švoh... Zmeri se režim zraun
Nutellca jest sm lih dons dobila pošto tko, da boš ti tut verjetno kmal (z računom

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Na živce mi gre pa una za Calgon, k pralni stoj spuša in je poplava in pride un mojster, Ja, a ne uporabljate Calgona?!?
grrr... Če bi uporabljala vsak šit k kao pomaga in izboljšuje delovanje gospodinjskih aparatov bi bankrotirala...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- **SiMoN@**
- Kofetarica
- **SiMoN@**
- Kofetarica