Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

kaj je tle tko težkega? tu je en najbolj na izi program z dodatki, ki so pa še bolj izi :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz sem msn-ja včasih ful sovražla, zj pa prov rada poklepetam s folkom tm :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

jst sm pa čist odvisna od njega..sej ni važno da si jst s kom pišem, važno je to da sm jst gor...čista odvisnot..brez neta a tko al tko nimam za kej živt :rofl:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

**SiMoN@** napisal/-a:jst sm pa čist odvisna od njega..sej ni važno da si jst s kom pišem, važno je to da sm jst gor...čista odvisnot..brez neta a tko al tko nimam za kej živt :rofl:

joj, js mam kolegico, ki je odvisna od msnja... katastrofa! tak, da si pol da zanalašč stanje NAVIDEZ NEDOSEGLJIV, da se ne vidi, da cele dneve gor visi! Njej je dost že samo, če gleda v rač, kdo je gor in kdo ni... pol ma pa še nek discovery msn in preverja kolk se je kdaj s kom menla, kdo je bil kdaj gor... sama statistika jo je :roll: kot da nima kej drugega za počet :wink:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

hihi...ja no, jst skor isto..tut če sem nedosegljiva sem gor v večini...k se mi ne da s folkom ment pa se pol menm sm z eno osebo :hearts:

ta discovery mam pa tut jst, pa nevem če sem ga enkrat uporabil..kr en lev programček je
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Mene pa neki zanima: če se js prjavm na msn tko da si že na uvodni strani naštimam status:navidezno nedosegljiv, a pol k pridm not med stike, a se drugim pojav tist oknčk desno spodi, k se ponavad kadr se kdo prau not al je tko k da se sploh nism prjaula???? :?: Pa a sm potem med usemi ta rdečimi stiki al umes med dosegljivimi pa sm sam js rdeča :?:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

če si ti na uvodni strani naštimaš da si nedosegljiva, se drugim ne pokaže okenček v spodnjem desnem kvadratku. ne razumem pa, kaj hočeš povedat/rečt s temi rdečimi stiki?!?
če se ti tm naštimaš da si nav. nedosegljiva se ti pr drugih ne pokažeš da si gor, in je glih tko kot da te sploh ni na računalniku. ti si navadno pod nedosegljivimi
muffin
Kofetarica
Kofetarica

No sej, mene je zanimal, če se js hočm vpisat na skrivaj na msn...da drugim ne pokaže da sm gor pršla pa me šele pol flikne med nedosegljive, ampak, da zgleda k da sploh gor nism pršla, ubistvu pa sm :wink: Drgač sm pa te rdeče misnla-nedosegljive, k zeleni so pa dosegljivi-tko al drgač :D
Tnx, Simona :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

aja..tu je ta fora..k pr 8.0 so nedosegljivi sive barve :D pa mi ni blo glhi jasno...am ja lahko se švercas gor..tu jst velikat delam k koga ˝preverjam˝ :rofl:
muffin
Kofetarica
Kofetarica

He he...sej zato me je pa zanimal :D
Zadnjič spremenil muffin, dne 14. Jan. 2007 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Zanima me, če ma kdo windows live messenger? A je to isto kt msn messenger al je slabši? Pa a mam lahko oba inštalirana gor pa uporablam oba? A pr windowsu morjo met tut ostali stiki prou windowsa al kko gre to :gruebel:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

:D
slamca, če maš ti live inštaliran, je skor isti šit, k pa starejši.. pa ne, ni treba, da majo ostali s kerimi se pogovarjaš, tud to verzijo... obeh verzij pa ne morš met gor... pa če te zanima glede smeškov, mežikov pa tega sranja, ti ostane gor, ko naložiš live verzijo... tko da nč bat, da bi to zgubla ;)
drgač pa ja, je isti k msn messenger... pač se drugač imenuje, koncept je pa isti...
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Prosim na mi nekdo pove kak naj si shranim ozadja???
OK saj si jih vem shranit ampak ko rač.ugasnem in ga naslednji dan prižgem mi vsa ozadja iz MSN izginejo..Pa niam pojma zakaj.Mežikov tud nimam k so mi izginili...Ampak ta za ozadja me res moti,...Mam pa windows live messenger!Lepo prosim če mi kdo ve svetovat!!!!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Mene pa zanima zakaj se mi zadnje dva dni skos tole pojavlja ko nekomu pišem: The following message could not be delivered to all recipients.
In se mi zdi, da sploh osebca kateri pišem ne dobi mojega sporočila. Tako, da prosim pomoč.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

to pomen da sporočilo oseba ni dobila in moraš še enkrat napisat. zakaj se to pojav pa nimam pojma...jst sm ugotovila da če orengi enter stisnem je ok, če pa narahlo enter stisnem pa zmeri napišem da ni blo dostavljeno...sm tu parkrat probala in zdej vem zakaj se to men dogaja. zakaj pa pr teb nevjem :D
Odgovori