Vse o MSN / Problemi z msn
- **SiMoN@**
- Kofetarica
- **SiMoN@**
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
**SiMoN@** napisal/-a:jst sm pa čist odvisna od njega..sej ni važno da si jst s kom pišem, važno je to da sm jst gor...čista odvisnot..brez neta a tko al tko nimam za kej živt
joj, js mam kolegico, ki je odvisna od msnja... katastrofa! tak, da si pol da zanalašč stanje NAVIDEZ NEDOSEGLJIV, da se ne vidi, da cele dneve gor visi! Njej je dost že samo, če gleda v rač, kdo je gor in kdo ni... pol ma pa še nek discovery msn in preverja kolk se je kdaj s kom menla, kdo je bil kdaj gor... sama statistika jo je

My dreams are my reality...
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Mene pa neki zanima: če se js prjavm na msn tko da si že na uvodni strani naštimam status:navidezno nedosegljiv, a pol k pridm not med stike, a se drugim pojav tist oknčk desno spodi, k se ponavad kadr se kdo prau not al je tko k da se sploh nism prjaula????
Pa a sm potem med usemi ta rdečimi stiki al umes med dosegljivimi pa sm sam js rdeča 

- **SiMoN@**
- Kofetarica
če si ti na uvodni strani naštimaš da si nedosegljiva, se drugim ne pokaže okenček v spodnjem desnem kvadratku. ne razumem pa, kaj hočeš povedat/rečt s temi rdečimi stiki?!?
če se ti tm naštimaš da si nav. nedosegljiva se ti pr drugih ne pokažeš da si gor, in je glih tko kot da te sploh ni na računalniku. ti si navadno pod nedosegljivimi
če se ti tm naštimaš da si nav. nedosegljiva se ti pr drugih ne pokažeš da si gor, in je glih tko kot da te sploh ni na računalniku. ti si navadno pod nedosegljivimi
- **SiMoN@**
- Kofetarica

slamca, če maš ti live inštaliran, je skor isti šit, k pa starejši.. pa ne, ni treba, da majo ostali s kerimi se pogovarjaš, tud to verzijo... obeh verzij pa ne morš met gor... pa če te zanima glede smeškov, mežikov pa tega sranja, ti ostane gor, ko naložiš live verzijo... tko da nč bat, da bi to zgubla

drgač pa ja, je isti k msn messenger... pač se drugač imenuje, koncept je pa isti...
Prosim na mi nekdo pove kak naj si shranim ozadja???
OK saj si jih vem shranit ampak ko rač.ugasnem in ga naslednji dan prižgem mi vsa ozadja iz MSN izginejo..Pa niam pojma zakaj.Mežikov tud nimam k so mi izginili...Ampak ta za ozadja me res moti,...Mam pa windows live messenger!Lepo prosim če mi kdo ve svetovat!!!!!!
OK saj si jih vem shranit ampak ko rač.ugasnem in ga naslednji dan prižgem mi vsa ozadja iz MSN izginejo..Pa niam pojma zakaj.Mežikov tud nimam k so mi izginili...Ampak ta za ozadja me res moti,...Mam pa windows live messenger!Lepo prosim če mi kdo ve svetovat!!!!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- **SiMoN@**
- Kofetarica
to pomen da sporočilo oseba ni dobila in moraš še enkrat napisat. zakaj se to pojav pa nimam pojma...jst sm ugotovila da če orengi enter stisnem je ok, če pa narahlo enter stisnem pa zmeri napišem da ni blo dostavljeno...sm tu parkrat probala in zdej vem zakaj se to men dogaja. zakaj pa pr teb nevjem