Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

girlie napisal/-a:Ja kakšen moški pa si, če ne uporabljaš Malizie?! :rofl:

a ne bi o tem..v pondelk pridem v vrtec na prakso, pa prvo kr slišem je to, k se otroc pogovarjajo...alen je pa z očitovo malizio naparfuman..pa se drug oglas-ja kakšen moški pa si, če ne uporabljaš malizie..jst sm tisto, kaj?!?
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Haha, lol, tamali obvladajo. :lol:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: zagorje ob savi
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pinkyica »

sam ta z malizio mi je pa res kr neki
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

urszika napisal/-a:Grozna je za M Mobil, ko babica telefonira vnučku, pa on kao neki z rokam maha, kao rap, pol pa ona reče: "A pa tvoji ne rabjo nič čepkov za ušesa? Dddddd." JOOOOOOOJ bi jo šutnla ej! Če misljo, da so si s to reklamo kšno uslugo naredl, so se preklet zmotl :evil:

ej ja res... ta reklama gre pa tud men skrajno na jetra... videt je ne morm... pa kje so najdl to babo staro... k da bi s Polja ušla :roll:
The secret of success is consistency of purpose.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

urszika napisal/-a:Aja, a katera ve kaj oglašujejo s sloganom: "Vikend revolucija - Itak" ?

Men gre ta reklama tok na živce k nevem ne kaj hočjo od mene ne kaj nej bi s tem sploh reklamiral :roll: ... pa prov skoz je po TV za povrh pa še k čez oken pogledam mam direkt pogled na jumbo plakat s to reklamo :evil:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

micamaca napisal/-a:
urszika napisal/-a:Grozna je za M Mobil, ko babica telefonira vnučku, pa on kao neki z rokam maha, kao rap, pol pa ona reče: "A pa tvoji ne rabjo nič čepkov za ušesa? Dddddd." JOOOOOOOJ bi jo šutnla ej! Če misljo, da so si s to reklamo kšno uslugo naredl, so se preklet zmotl :evil:

ej ja res... ta reklama gre pa tud men skrajno na jetra... videt je ne morm... pa kje so najdl to babo staro... k da bi s Polja ušla :roll:

Se popolnoma strinjam!
Angels fall first...
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

greyangel napisal/-a:
micamaca napisal/-a:

Se popolnoma strinjam!

Uh, men gre tud ful na živce, ampak tista ''stara baba'' je pa vseeno kar dobro poznana in ponavadi ne dela takšnih bedarij.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

MIGRENA napisal/-a:
urszika napisal/-a:Aja, a katera ve kaj oglašujejo s sloganom: "Vikend revolucija - Itak" ?

Men gre ta reklama tok na živce k nevem ne kaj hočjo od mene ne kaj nej bi s tem sploh reklamiral :roll: ... pa prov skoz je po TV za povrh pa še k čez oken pogledam mam direkt pogled na jumbo plakat s to reklamo :evil:

To je za mobitel, sm vidla dons v dnevniku..neki ene cnej variante pogovorov :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

blue eye napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:

To je za mobitel, sm vidla dons v dnevniku..neki ene cnej variante pogovorov :)

Aja... mobitel al simobil?
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

OT:

mobitel...

kukr sm zastopila bo tu nov paket al kaj?!? za vse od 15 do 30 let, k bo med vikendi..od petka 18h do ponedeljka 7h 1 minuta pogovora, sms in mms po 1 cent(2,3964 sit)..tko piše
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

^^ Aja valda sej Mobitel je tut uradni sponzor Bara --> zato majo oni take povštrčke. Kje ste pa slišal za to akcijo al nej rečem kr vikend ponudbo? Na Mobitelovi strani jest nč ne najdem :gruebel:
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

^^ v vikendu je napisano :)

sicer gre pa ta reklama meni blazno na živce :?
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Men gre tista za jogobella jogurt blazno na živce-ko se 2 jagodi pogovarjata :x
Angels fall first...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ok, prej sm gledala bar in je bla vmes una reklama za čevle... ne vem, kk se že imenuje una trgovina, ampak sj ni važn... faaaaak, sj od začetka, k jo prvič vidš, je fajna,smešna, simpatična... sam pol, k jo vidš pa večkrat pa sam joooooj, prou glava peče an :evil:
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

jagodka85 napisal/-a:ok, prej sm gledala bar in je bla vmes una reklama za čevle... ne vem, kk se že imenuje una trgovina, ampak sj ni važn... faaaaak, sj od začetka, k jo prvič vidš, je fajna,smešna, simpatična... sam pol, k jo vidš pa večkrat pa sam joooooj, prou glava peče an :evil:

Transport..... za popizdit!!
Odgovori