Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ja o tem govorim... ko je bolj let moji starih starsev in ne mojih starsev. pa nimam nobenih problemov z njo... k je cool... sam nekako ne vem kaj lahk ravn recem kaj pa ne... mal mi je smesno se vedno :D
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Sem med tistimi, ki se dobro razumejo s starši svojih fantov ... :ja: :grinsevil:
S fantom sva skupaj eno leto pa skoraj mesec :wink: , pa na začetku je bila njegova mama malo skeptična ... Je doživljala šoke en za drugim, pa jo čisto razumem :wink: :D , kasneje pa je postala res super ... Vedno se kaj imamo za pogovarjati, prijazna je, za kakšen določen praznik dobim vedno kakšno darilo :wink: ... Veliko smo se že skupaj presmejali, doživeli ...
Tudi oče je ql in sem vesela ko sem z njimi ... :) :wink:
Najini mami pa si seveda izmenjujeta recepte ... ženske pač ... :D :zustimm:
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objava Napisal/-a Andrejčika »

Js se z mojo tasco super razumem! Vcasih celo kdo misli, da smo mama in hci k se tko dobr razumemo! Skup hodmo po trgovinah, kuhamo skupaj, pospravljamo v glavnem vse deklamo skupaj! Sploh ker zivimo skupaj smo non stop skup! Ko pa pride moja mama je pa itak ... saj veste kako je kadar so zenske na kup!! :lol:
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Samo, ko sem videla naslov te teme, me je stresel mraz po telesu.. :?

GROZAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Drugič tipa brez staršev!
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
redlion
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: strawberry city

Neprebrana objava Napisal/-a redlion »

js moram rect da je moja tasca prav v redu. ful lepo me je sprejela ze od prvega dneva. taka ful preprosta, direktna zenska. ce jo kaj muci pove v faco, tako kot je meni vsec.

z njo se da vse pogovarjat, dosti vec kot z mojo mami..
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Jaz takih problemov nimam,ker se s taščo sploh ne pogovarjam. Preveč hudega je naredila fantu. Upam,da je nikoli več sploh ne vidim. Ja,na žalost so med nami ženske,ki si ne zaslužijo bit mame!
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

ta stari pa ta mladi ne gremo skupaj. z taščo in tastom sem v tistih vljudnih odnosih to pa je tudi vse,ker se njegov oče zelo rad vtika v najine stvari in mene to totalno razbesni,ker to je pa čist mimo. ne stari in mladi moramo bit ločeni potem pa lahko vzpostavimo normalen odnos če temu lahko tako rečem
Uporabniški avatar
Peace frog
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Peace frog »

Jst pa mami od mojga lupčka se sicer čist razumeva, mava tak prijateljski odnos, ampak nekak mi nekej na njej ni všeč.
Način kako (mogoče nevede) manipulira z mojim fantom. Pri njegovih 22 letih mu govori, da bi se lahko vpisal na veterinarski faks (česar on noče, tko da zdej niti ne vem kam se je vpisal), kdaj mora vstat iz postelje, kdaj naj pelje psa na sprehod, kaj naj si skuha za kosilo, pa da naj gre pomagat očetu, pa da naj jo pelje v cerkev, itd itd... Kadar je on pri meni ga kliče trikarat na dan, da mu pove, da bodo mel zdej kosli, pa da gre spat, pa da je ona peljala psa na sprehod,... In tko v nedogled.....
Men osebno gre to totalno na zivce, pa mu včasih rečem zakaj se ji pusti, pa da ona samo hoče da bo delal po njeno... samo njemu ne smem nič rečt čez njegovo mami. Je mal maminga sinčka, žal.
Lansko leto sem totalno popiz****, ko se je spomnila da bi lahko šla midva pa njegova sestra in njen tip ( ki ga jst ne morem vidit) skupej na morje, in je že rezervirala hišo preko službe. Ni nič vprašala (mene), tko da sm jst ko sem zvedla kaj namerava, oz. kam moram it na morje, čist vn padla, tko da ji je mogu pol tip povedat da sm si jst premisnla..... Haloooo!!!
Ampak men ni nič slabga nardila, samo bojim se kaj bo, če (ko) bova šla na svoje. Mogoče bo tud men govorila katere rože moram imet, pa kako naj pohištvo razporedim, ampak jst vem, da takrat ne bom tiho. :twisted:
Enjoy, t
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SG
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Kunigunda »

mene je mama mojega fanta praktično posvojila! :D ful me ma rada,pa skos morm na obiske hodit pa na kafeje pa tk...zdej sem se na vse skp že navadla,na začetku mi je pa rahlo čudno blo :lol:

sam je fajn da se dobr razumema,če ne ne vem kk bi kaj blo!
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
januška
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a januška »

ja jaz se z mojo razumem, pa sva skupaj pod streho že 8 let
ko sva pa zoprni se pa druga drugi umakneva
ja prav ste razumeli, tudi jaz imam kdaj slab dan in ne samo tašča
kathy
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kathy »

no ja no,...jst se z njegovo mami razumem tako-tako..odvisno od dneva.
Ponavadi kar v redu, pač kokr se lahko z neko "starejšo" osebo razumeš...njen problem je to, da si ne pusti nobenga bliz, da rada zmer komandira in ihoče met prav...jst se ji pa ne pustim in pol včasih se kr mal grdo gledave...
dalia24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

GROZA...

Neprebrana objava Napisal/-a dalia24 »

ja ja tašče....groza in strah! S svojima bivšima taščama sem se dobro razumela... S to zdajšnjo, pa ni vse tako pisano... Pri fantu živim okrog leto in pol in šele pred kratkim je pokazala svoj pravi obraz... Sprva ji je blo všeč vse-moja čistoča, še podobne cunje si je kupovala, lotion za telo, maskaro, vso kozmetko......Zdaj pa jo kr naenkrat vse moti-da sem predolgo v kopalnici, da se baje predolgo lišpam, tuširam, sušim lase, moti jo kako si perem nedrce (ker pač ni po njenem principu!), moti jo kako si olupim kuhano jajce,....No, naj povem, da sem v pol urah stuširana, namazana (namažem se z lotinom, pa kompleten make up si nardim s pudrom in vsem ostalim, tako da si ne namažem samo trpalnic), pa zlikam si stvarii... A po njenem sem še vseeno predolgo v kopalnici! SE KDO STRINJA Z MANO, DA SEM KR HITRA?!Pa lase si operem in posušim v eni uri(imam kr dolge in problematične lase, ki jih moram sušiti s kratčo)-JE TO RES TAK GROZNO DOLGO?Po moje ji gre na živce, ko vidi, da me njen sin ščiti in me postavlja na prvo mesto. Isti problem je imel fant s svojo bivšo-sčasoma je tut na bivši punci našla nešteto napak (npr. šlo ji je v nos kako si je likala kavbojke)... Pri meni pa je našla druge malenkosti-na živse ji gre tudi, da sem kao fina in da jem hrano z vilico in nožem, da torej uporabljam nož, ker bi lahko jedla zrezek tudi tako, da bi si ga držala v rokah... Halo?! Doma so me učili bontona :) Najbolj od vsega pa je grozno to, da mi nič od tega ne pove v obraz, ampak je posrednik moj fant...Ona pa se dela, kot da je vse ok... Prav mučno je tako živet. Včasih raje zadržim kot pa da bi šla na wc, ker se bojim, da bi jo s tem zbudila ali vznemirila... No, saj bo! Treba bo it na svoje, saj se strinjam, da staro in mlado nikakor ne gre skupaj... Je pa res, da je vse odvisno od karakterja tašče in seveda tudi od karakterja snahe... Pravijo tudi, da je baje boljše, da se fant preseli k punci in ne punca k fantu... Kaj pa vem-to žal v najinem primeru ni možno...
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Moja je pa na žalost bolna :cry: ... ne govori, ne more hoditi .... tako, da na žalost ne bom nikoli vedela kako bi se razumele, ampak verjamem da bi se, ker je mogla bit dobra mati, da je tako lepo vzgojila sina (mojga lubija) in hčer.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: GROZA...

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

dalia24 napisal/-a:ja ja tašče....groza in strah! S svojima bivšima taščama sem se dobro razumela... S to zdajšnjo, pa ni vse tako pisano... Pri fantu živim okrog leto in pol in šele pred kratkim je pokazala svoj pravi obraz... Sprva ji je blo všeč vse-moja čistoča, še podobne cunje si je kupovala, lotion za telo, maskaro, vso kozmetko......Zdaj pa jo kr naenkrat vse moti-da sem predolgo v kopalnici, da se baje predolgo lišpam, tuširam, sušim lase, moti jo kako si perem nedrce (ker pač ni po njenem principu!), moti jo kako si olupim kuhano jajce,....No, naj povem, da sem v pol urah stuširana, namazana (namažem se z lotinom, pa kompleten make up si nardim s pudrom in vsem ostalim, tako da si ne namažem samo trpalnic), pa zlikam si stvarii... A po njenem sem še vseeno predolgo v kopalnici! SE KDO STRINJA Z MANO, DA SEM KR HITRA?!Pa lase si operem in posušim v eni uri(imam kr dolge in problematične lase, ki jih moram sušiti s kratčo)-JE TO RES TAK GROZNO DOLGO?Po moje ji gre na živce, ko vidi, da me njen sin ščiti in me postavlja na prvo mesto. Isti problem je imel fant s svojo bivšo-sčasoma je tut na bivši punci našla nešteto napak (npr. šlo ji je v nos kako si je likala kavbojke)... Pri meni pa je našla druge malenkosti-na živse ji gre tudi, da sem kao fina in da jem hrano z vilico in nožem, da torej uporabljam nož, ker bi lahko jedla zrezek tudi tako, da bi si ga držala v rokah... Halo?! Doma so me učili bontona :) Najbolj od vsega pa je grozno to, da mi nič od tega ne pove v obraz, ampak je posrednik moj fant...Ona pa se dela, kot da je vse ok... Prav mučno je tako živet. Včasih raje zadržim kot pa da bi šla na wc, ker se bojim, da bi jo s tem zbudila ali vznemirila... No, saj bo! Treba bo it na svoje, saj se strinjam, da staro in mlado nikakor ne gre skupaj... Je pa res, da je vse odvisno od karakterja tašče in seveda tudi od karakterja snahe... Pravijo tudi, da je baje boljše, da se fant preseli k punci in ne punca k fantu... Kaj pa vem-to žal v najinem primeru ni možno...

te čisto razumem,tudi pri naju je podobno,samo da sem jaz njegova prva in me ne more primerjati z drugimi. jo pa moti kako kuham, koliko vode porabiva pri tuširanju, koliko denarja porabiva za stvari ki se je niti približno ne tiče. tako da zna biti včasih prav nevzdržno. pa moževi sestri kaže moja oblačila in čevlje pa kreme in še bi lahko naštevala. pa če greva na dopust non stop kliče in joka kolk naju pogreša in naju spravlja ob pamet. ampak najin odnos se je full spremenil po poroki, ne vem kaj naj si mislim o vsem skupaj.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Emina »

Ne pusti se ji. Ostani trdna in razmišljaj o tem, da boš kmalu na svojem(saj boš,ne?)
Odgovori