Podpis! In nalivnega peresa nikoli, ampak res NIKOLI ne posodim. Imam za to vedno navadn kuli s sabo. Tegale moram spet nabavt, ker blazno lepo pise pa se drag ni:
Ja, tale je definitivno najbolsi. Js mam ze tretga temno modrga, k so mi dva prej ukradl Ga ne zamenam za nc na svetu.
Svincnik mam pa najrajs tehnicni, ful mi je usec Pilot Shaker, mince morm met pa 2H al pa usaj H, k sovrazm, ce se mi svincnik pol packa
Bageera napisal/-a:Jzt uporabljam Pilot super grip. Mi je ravno prav debel in ravno prav piše. Sem se jih čist navadila in tut jzt mam precej drugačno pisavo, če uporabljam kakšen drug kuli.. Predvsem ne maram preveč tankih in dolgih in preveč debelih Kulijev seveda
Svinčnik mam pa kar tehnični svinčnik od faber castela in potem menjam mince. Najrajši imam B2.
Tko se govori!! Strinjam se tako z izbiro kulija kot z izbiro tipa minc za tehnični svinčnik (Samo da moj ni Faber Castel, ampak je roza Pilot) Za kuli mi je OK še ena vrsta Pilota, en starejši. Ne vem točno, kako se mu reče.
sam te od pilota se tok hitr spraznijo
Hm, men se pa zdi, da se ravno te ne spraznijo tok hitro. Moraš mal pogledat kako piše, ko ga kupuješ pa tut koliko ma not barve
No s sabo itak nosim vedno ene par minc za zamenjat... da bi se ful hitro spraznili? Meni se tudi ne zdi
Podpis! In nalivnega peresa nikoli, ampak res NIKOLI ne posodim. Imam za to vedno navadn kuli s sabo. Tegale moram spet nabavt, ker blazno lepo pise pa se drag ni:
Ja, tale je definitivno najbolsi. Js mam ze tretga temno modrga, k so mi dva prej ukradl Ga ne zamenam za nc na svetu. Svincnik mam pa najrajs tehnicni, ful mi je usec Pilot Shaker, mince morm met pa 2H al pa usaj H, k sovrazm, ce se mi svincnik pol packa
Ja, jst mam tud temno modrega, sam nism nasla slikce. Sam je kr magicno izginu, tko da bom verjetno morala kr novga kupt.
girlie napisal/-a:Najraje pa pišem s Pilot Frixion Ball kulijem (v črni barvi), ki ima na spodnjem delu tako gumo, ki služi kot nekakšna radirka oz. lahko briše ta kuli. In to mi ful prav pride.
baje to deluje nekak na principu temperature...da guma ustvari trenje(FRIXION) in s tem se poviša temperatura ko je na 60°C postane očem nevidna...če bi pa shladili na -10°C bi se pa baje spet vidlo... zanimivo skratka
Do lanskega leta sem vedno pisala z nalivnikom. no vmes kakšni 2 leti nisem. Sedaj pišem s pilotovim kulijem in je kar dober. Ko si kupim spet kakšen res dober nalivnik bom pa spet z njim začela.
Naša profesorica ima res hud nalivnik.... zlate barve, tako lepo ji piše mmmm
Zdaj pa mi naj nekdo pove, kje v MB naj kupim tole pero, ker mi zgleda fulllll hudo in razmišljam da bi prevekslala na old fešon stajl.
Drugače pa modra, rdeča, črna ter zelena pilotka uživajo z menoj na predavanjih. Pač mam rada pisane zapiske.
Za poudarjanje besedila pa uporabljam tanke "kulice" Stabilo point 88
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
Jst sem tud te Parkerje včasih non-stop uporabljala. Ful so mi lepi. Sem mela srebrnega, vijoličnega, modrega, rdečega in zelenega. Sam je smotano, ker ne moreš dat navadnih bombic not, ampak tiste posebne, dolge. Zdej pa itak več ne pišem z nalivnikom.
jst pa full ne maram takih kulijev ki na tanko pišejo.. nujno morm met takega k bolj na debelo piše. drugač pa navaden svinčnik, ne na mince, mi je zakon.. pa en nalivnik mam k mi ga je dragi kupu u šparu, sam ne vem kak se mu reče