Pisala...

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

FemmeFatal napisal/-a:
uršy napisal/-a:Jst sm pa za nalivnik :wink:

Podpis! In nalivnega peresa nikoli, ampak res NIKOLI ne posodim. Imam za to vedno navadn kuli s sabo.
Tegale moram spet nabavt, ker blazno lepo pise pa se drag ni:
Slika

Ja, tale je definitivno najbolsi. Js mam ze tretga temno modrga, k so mi dva prej ukradl :roll: Ga ne zamenam za nc na svetu.
Svincnik mam pa najrajs tehnicni, ful mi je usec Pilot Shaker, mince morm met pa 2H al pa usaj H, k sovrazm, ce se mi svincnik pol packa :D
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

Zvoncica napisal/-a:
Bageera napisal/-a:
Lizzyka* napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:
Bageera napisal/-a:Jzt uporabljam Pilot super grip. Mi je ravno prav debel in ravno prav piše. Sem se jih čist navadila in tut jzt mam precej drugačno pisavo, če uporabljam kakšen drug kuli.. Predvsem ne maram preveč tankih in dolgih in preveč debelih :D Kulijev seveda :lach:

Svinčnik mam pa kar tehnični svinčnik od faber castela in potem menjam mince. Najrajši imam B2.

Tko se govori!! Strinjam se tako z izbiro kulija kot z izbiro tipa minc za tehnični svinčnik (Samo da moj ni Faber Castel, ampak je roza Pilot) :D Za kuli mi je OK še ena vrsta Pilota, en starejši. Ne vem točno, kako se mu reče.
sam te od pilota se tok hitr spraznijo :?

Hm, men se pa zdi, da se ravno te ne spraznijo tok hitro. Moraš mal pogledat kako piše, ko ga kupuješ pa tut koliko ma not barve :)

No s sabo itak nosim vedno ene par minc za zamenjat... da bi se ful hitro spraznili? Meni se tudi ne zdi :)

pol pa jst mogoče vlik pišm :D hihi :)
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

legally blonde napisal/-a:
FemmeFatal napisal/-a:
uršy napisal/-a:Jst sm pa za nalivnik :wink:

Podpis! In nalivnega peresa nikoli, ampak res NIKOLI ne posodim. Imam za to vedno navadn kuli s sabo.
Tegale moram spet nabavt, ker blazno lepo pise pa se drag ni:
Slika

Ja, tale je definitivno najbolsi. Js mam ze tretga temno modrga, k so mi dva prej ukradl :roll: Ga ne zamenam za nc na svetu.
Svincnik mam pa najrajs tehnicni, ful mi je usec Pilot Shaker, mince morm met pa 2H al pa usaj H, k sovrazm, ce se mi svincnik pol packa :D

Ja, jst mam tud temno modrega, sam nism nasla slikce. Sam je kr magicno izginu, tko da bom verjetno morala kr novga kupt.
°tanchyka°
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a °tanchyka° »

js pa najrajš pišm z unimi k se jih na študencu dobi.. ker gladko pišejo :) nalivnikov pa ne maram.. :lol:
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a thebest »

girlie napisal/-a:Najraje pa pišem s Pilot Frixion Ball kulijem (v črni barvi), ki ima na spodnjem delu tako gumo, ki služi kot nekakšna radirka oz. lahko briše ta kuli. In to mi ful prav pride.

baje to deluje nekak na principu temperature...da guma ustvari trenje(FRIXION) in s tem se poviša temperatura ;) ko je na 60°C postane očem nevidna...če bi pa shladili na -10°C bi se pa baje spet vidlo...;) zanimivo skratka :D
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Do lanskega leta sem vedno pisala z nalivnikom. no vmes kakšni 2 leti nisem. Sedaj pišem s pilotovim kulijem in je kar dober. Ko si kupim spet kakšen res dober nalivnik bom pa spet z njim začela.

Naša profesorica ima res hud nalivnik.... zlate barve, tako lepo ji piše :D mmmm
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objava Napisal/-a dumbo »

Slika

Zdaj pa mi naj nekdo pove, kje v MB naj kupim tole pero, ker mi zgleda fulllll hudo in razmišljam da bi prevekslala na old fešon stajl.

Drugače pa modra, rdeča, črna ter zelena pilotka uživajo z menoj na predavanjih. Pač mam rada pisane zapiske.
Za poudarjanje besedila pa uporabljam tanke "kulice" Stabilo point 88
Slika
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

dumbo napisal/-a:
Slika

Zdaj pa mi naj nekdo pove, kje v MB naj kupim tole pero, ker mi zgleda fulllll hudo in razmišljam da bi prevekslala na old fešon stajl.

če je to PARKER tak ko se mi zdi bi ga mogla najt v vsaki bolj založeni papirnici...vprašaj za PARKER peresa pa ti bi morali ponudit tega...
Uporabniški avatar
dumbo
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ko prideš not - levo :)

Neprebrana objava Napisal/-a dumbo »

thebest .......... mučo gracijas :D
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

dumbo napisal/-a:thebest .......... mučo gracijas :D

de nada :D hehe
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Jst sem tud te Parkerje včasih non-stop uporabljala. Ful so mi lepi. :) Sem mela srebrnega, vijoličnega, modrega, rdečega in zelenega. Sam je smotano, ker ne moreš dat navadnih bombic not, ampak tiste posebne, dolge. Zdej pa itak več ne pišem z nalivnikom. :wink:
Let the good times roll.
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

jst pa full ne maram takih kulijev ki na tanko pišejo.. nujno morm met takega k bolj na debelo piše. drugač pa navaden svinčnik, ne na mince, mi je zakon.. pa en nalivnik mam k mi ga je dragi kupu u šparu, sam ne vem kak se mu reče :nixweiss:
Pegica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pegica »

Men je nalivno pero Parker že od 1.razredna osnovne šole ful pri srcu :)...
{Ta-Mala-Vesna}
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a {Ta-Mala-Vesna} »

jep, parker je najbolš.... in za mojga sem odredila pripoved približevanja za druge osebke :D
There Was Never Any Place For Someone Like Me To Be Totaly Happy!
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

js sem tud za parkerja :D pred 1 letom sem ga dobila za rd in od takrat sva neločljiva :cool:
to infinity and beyond!
Odgovori