orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm mela orbitrek, pa mi sploh ni bil všeč, tko da sm ga prodala...sm mela filing, da samo stojim gor, unu pa kr samu dela :D

Zdj mam pa stepper in je men ful bol zadevca, res ti delajo mišice, sploh une ta problematične...zadnja stran stegen in ritka. Pa še dobra kardio vadba je lahko, ča pač zmanjšaš upor.
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala punci »

Yazmeen napisal/-a:Jst sm mela orbitrek, pa mi sploh ni bil všeč, tko da sm ga prodala...sm mela filing, da samo stojim gor, unu pa kr samu dela :D

Zdj mam pa stepper in je men ful bol zadevca, res ti delajo mišice, sploh une ta problematične...zadnja stran stegen in ritka. Pa še dobra kardio vadba je lahko, ča pač zmanjšaš upor.

Koliko si pa dala za stepper? Kakšne so kaj cene le teh?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst sm ga res vsepovsod iskala in res nimaš nč izbire. Pol sm kupla enga v Hervisu, k je bil 10 čukov, ampak se mi je kmau zlomu pr pedalih in se ga tud popravt ne da. Krš!

Pol sm si pa unga naročila prek tv prodaje, un "lateral thigh trainer", kokr se spomnem je bil neki čez 30 čukov s poštnino. Sam je pa res kvaliteten, ga mam že en let in ga dost uporablam, pa je še k nov.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Yazmeen napisal/-a:Jst sm mela orbitrek, pa mi sploh ni bil všeč, tko da sm ga prodala...sm mela filing, da samo stojim gor, unu pa kr samu dela :D

men se zdi pa steper manj efektiven... se spomnm da smo ga mel doma že pred več k desetimi leti, pa je bil bl en blažev žegn :? ...
The secret of success is consistency of purpose.
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma_nekdo »

Jaz imam tudi steper doma,včeraj sem dobila še tekalno stezo. no,za steper ti lahko jaz povem,da je zelo v redu. meni se pozna na ritki,ki se je dvignila ter na sprednjem delu stegen,je ful lepše. ampak to je moj primer,kjer nisem jedla zdravo.če bi jedla zdravo bi se mi še bolj poznalo. sedaj ko bom pričela še teči,pa bom tudi jedla bolj zdravo,da bojo rezultati večji.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a [/i]
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

~NIA~ napisal/-a:orbitrek je obešalnik za 40000 sit :) usaj pr nas doma

pr nas tut :lol:
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *sashika* »

Yazmeen napisal/-a:Jst sm ga res vsepovsod iskala in res nimaš nč izbire. Pol sm kupla enga v Hervisu, k je bil 10 čukov, ampak se mi je kmau zlomu pr pedalih in se ga tud popravt ne da. Krš!

Pol sm si pa unga naročila prek tv prodaje, un "lateral thigh trainer", kokr se spomnem je bil neki čez 30 čukov s poštnino. Sam je pa res kvaliteten, ga mam že en let in ga dost uporablam, pa je še k nov.

jaz mam tud tega, sam da sem ga kupila v intersportu pa sem dala 14.000
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

A si sigurna, da je isti? K jst sm ga takrat vsepovsod iskala, pa ga nism nikjer dubla in pol sm si ga naročila prek tv prodaje. Vidla sm jih sicer neki, ampak so bli vsi zanič.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Oh, moj orbitrek pa grozljivo škripa, nekje pri desnem pedalu in nekje notri, v delu, ki je že prišel sestavljen domov. Res super :roll:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

eni steperji niso dobri, zato tud ni rezultatov.naprimer un u tivoliju je :flop:
kam pa drgač kej na fitnes hodte?jst bi se rada vpisala nekam k majo velko izbiro aparatov(pa po možnosti da jih ni tričetrt pokvarjenih)da je v ljubljani bliz centra, pa da ni predrago?
nesessaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nesessaya »

kat_ka napisal/-a:ja jz morm tut zacet spet mal na orbitreku zacet delat, ker ce hods vn tect(kar je definitivno bols) pol mas zmeri ksn izgovor da je slabo vreme al pa premrz........pr orbitreku pa ni izgovorov..........preprosto si przges tv in zacenes in pogldeas en film al pa porocila pa se ful se presvicas!!!!:D
sam si morm jz tut novga kupt k ta je zacel ful roptat, k mamo doma se unga cist tastarga na zajlo al neki tazga in se je zgleda neki pokvarl!!!!!tko da ce kera ve za ksn dobr orbitrek nej prosim pove!!!!!!tnx

isto sranje se je pr nas zgodil :(
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

*sashika* napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Jst sm ga res vsepovsod iskala in res nimaš nč izbire. Pol sm kupla enga v Hervisu, k je bil 10 čukov, ampak se mi je kmau zlomu pr pedalih in se ga tud popravt ne da. Krš!

jaz mam tud tega, sam da sem ga kupila v intersportu pa sem dala 14.000

hudiča, tok pocen? pa je to tisti ki gre gor dol pa postran:)
http://www.amazon.com/LTT-Lateral-Thigh ... B0000DIOA2
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Jst mau dvomim, da je isti...ker sem takrat, k sm ga kupvala, dala vse te športne trgovine skoz, pa ga nisem nikjer vidla. Tazga, kt je na tv-ju, ne.
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

mogoče ga pač takrat še ni blo možno dobit pri nas, ker smo pač vedno malo v zaostanku. mi ve katera povedat če se ga zdej da dobit v trgovinah?
Odgovori