Jst sm mela orbitrek, pa mi sploh ni bil všeč, tko da sm ga prodala...sm mela filing, da samo stojim gor, unu pa kr samu dela
Zdj mam pa stepper in je men ful bol zadevca, res ti delajo mišice, sploh une ta problematične...zadnja stran stegen in ritka. Pa še dobra kardio vadba je lahko, ča pač zmanjšaš upor.
Yazmeen napisal/-a:Jst sm mela orbitrek, pa mi sploh ni bil všeč, tko da sm ga prodala...sm mela filing, da samo stojim gor, unu pa kr samu dela
Zdj mam pa stepper in je men ful bol zadevca, res ti delajo mišice, sploh une ta problematične...zadnja stran stegen in ritka. Pa še dobra kardio vadba je lahko, ča pač zmanjšaš upor.
Koliko si pa dala za stepper? Kakšne so kaj cene le teh?
Jst sm ga res vsepovsod iskala in res nimaš nč izbire. Pol sm kupla enga v Hervisu, k je bil 10 čukov, ampak se mi je kmau zlomu pr pedalih in se ga tud popravt ne da. Krš!
Pol sm si pa unga naročila prek tv prodaje, un "lateral thigh trainer", kokr se spomnem je bil neki čez 30 čukov s poštnino. Sam je pa res kvaliteten, ga mam že en let in ga dost uporablam, pa je še k nov.
Yazmeen napisal/-a:Jst sm mela orbitrek, pa mi sploh ni bil všeč, tko da sm ga prodala...sm mela filing, da samo stojim gor, unu pa kr samu dela
men se zdi pa steper manj efektiven... se spomnm da smo ga mel doma že pred več k desetimi leti, pa je bil bl en blažev žegn ...
Jaz imam tudi steper doma,včeraj sem dobila še tekalno stezo. no,za steper ti lahko jaz povem,da je zelo v redu. meni se pozna na ritki,ki se je dvignila ter na sprednjem delu stegen,je ful lepše. ampak to je moj primer,kjer nisem jedla zdravo.če bi jedla zdravo bi se mi še bolj poznalo. sedaj ko bom pričela še teči,pa bom tudi jedla bolj zdravo,da bojo rezultati večji.
Yazmeen napisal/-a:Jst sm ga res vsepovsod iskala in res nimaš nč izbire. Pol sm kupla enga v Hervisu, k je bil 10 čukov, ampak se mi je kmau zlomu pr pedalih in se ga tud popravt ne da. Krš!
Pol sm si pa unga naročila prek tv prodaje, un "lateral thigh trainer", kokr se spomnem je bil neki čez 30 čukov s poštnino. Sam je pa res kvaliteten, ga mam že en let in ga dost uporablam, pa je še k nov.
jaz mam tud tega, sam da sem ga kupila v intersportu pa sem dala 14.000
A si sigurna, da je isti? K jst sm ga takrat vsepovsod iskala, pa ga nism nikjer dubla in pol sm si ga naročila prek tv prodaje. Vidla sm jih sicer neki, ampak so bli vsi zanič.
eni steperji niso dobri, zato tud ni rezultatov.naprimer un u tivoliju je kam pa drgač kej na fitnes hodte?jst bi se rada vpisala nekam k majo velko izbiro aparatov(pa po možnosti da jih ni tričetrt pokvarjenih)da je v ljubljani bliz centra, pa da ni predrago?
kat_ka napisal/-a:ja jz morm tut zacet spet mal na orbitreku zacet delat, ker ce hods vn tect(kar je definitivno bols) pol mas zmeri ksn izgovor da je slabo vreme al pa premrz........pr orbitreku pa ni izgovorov..........preprosto si przges tv in zacenes in pogldeas en film al pa porocila pa se ful se presvicas!!!!:D sam si morm jz tut novga kupt k ta je zacel ful roptat, k mamo doma se unga cist tastarga na zajlo al neki tazga in se je zgleda neki pokvarl!!!!!tko da ce kera ve za ksn dobr orbitrek nej prosim pove!!!!!!tnx
Yazmeen napisal/-a:Jst sm ga res vsepovsod iskala in res nimaš nč izbire. Pol sm kupla enga v Hervisu, k je bil 10 čukov, ampak se mi je kmau zlomu pr pedalih in se ga tud popravt ne da. Krš!
jaz mam tud tega, sam da sem ga kupila v intersportu pa sem dala 14.000