Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

shania napisal/-a:Sem slišala, da če imaš napačne tabletke, če imaš veliko stranskih učinkov, da lahko kljub temu zanosiš, a je to res? Meni ravno izostaja menstruacija, v torek nehala jemat, pa še nič ni :cry:

Čisto tko, da te potolažim. Jst neham s tabletkami v sredo, menstruacijo pa vedno dobim šele v ponedeljek. Tko da brez panike, sj bo prišla :wink:
bonnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonnie »

Verjamem da se je o tem že pisalo ampak strani je 113 :? (kokr sem gledala pa nisem našla)...

2 tedna nazaj, na prvi dan menstruacije, sem začela jemati tabletke. No, menstruacija se od takrat še ni končala, to je že 14 dni!! Vem, da lahko pride na začetku do kakšnih nepravilnosti, zato ne vem; bi me moralo kej skrbeti? Se je še kakšni zgodilo to na začetku?

Hvala za odgovor!
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

uuu punce...
jutr dobim rezultate... strah me...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

bonnie napisal/-a:Verjamem da se je o tem že pisalo ampak strani je 113 :? (kokr sem gledala pa nisem našla)...

2 tedna nazaj, na prvi dan menstruacije, sem začela jemati tabletke. No, menstruacija se od takrat še ni končala, to je že 14 dni!! Vem, da lahko pride na začetku do kakšnih nepravilnosti, zato ne vem; bi me moralo kej skrbeti? Se je še kakšni zgodilo to na začetku?

Hvala za odgovor!

Meni se je menstra skrajšala za kakšen dan, pri tebi pa to nekak (pre)dolgo traja. Po moje ti glih ne ustrezajo, najboljše da pokličeš ginekologinjo al pa greš kar tja pa vprašaš. Mogoče bo še tu kera druga punca povedla mnenje.

Jokica, zate pa držim pesti. :)

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

bonnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Sej tega se bojim, da mi ne ustrezajo... Jemljem Diane35 zaradi kože in kakor vem so edine s pozitivnim učinkom na akne..

Bom šla jutri tja pa bom videla kako mi bodo svetovali.
Bi bila pa še vedno vesela če ima kakšna tako izkušnjo, še vedno upam, da je tako samo zarad reakcije telesa in da bo naslednji mesec normalno!
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

bonnie napisal/-a:Sej tega se bojim, da mi ne ustrezajo... Jemljem Diane35 zaradi kože in kakor vem so edine s pozitivnim učinkom na akne..
Moja kolegica ma Yarina tabletke in pravi, da tudi uničijo akne (pa je prej mela Diane35). Skratka, koža se ji je ful izboljšala.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

bonnie napisal/-a:Sej tega se bojim, da mi ne ustrezajo... Jemljem Diane35 zaradi kože in kakor vem so edine s pozitivnim učinkom na akne..

Bom šla jutri tja pa bom videla kako mi bodo svetovali.
Bi bila pa še vedno vesela če ima kakšna tako izkušnjo, še vedno upam, da je tako samo zarad reakcije telesa in da bo naslednji mesec normalno!

Za lepšo kožo so tud kere druge ... Jaz mam tud Diane 35 pa se mi ni koža nič izboljšala, pa jih jemljem eno leto. No, saj boš jutri videla, pa vprašaj kako je s tem, pol pa nam poročaj kako bo. ;)

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

poison_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: with .. bubii:D **

Neprebrana objava Napisal/-a poison_ »

hmm. uciraj sm pricela s kontracepcijskimi..

pa sem uzela eno ob 9 uri zvecer.

in ker sem pac neroda. sem uzela spet čez 12 ur..

torej danes zjutraj ob 9h.. kko naj uzamem naslednjo.?

al preneham z njimi. ?

svetujte..

Nazaj na vrh
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Če si začela jemat tabletke..pa pač uzela prvo ob devetih zvečer-to zdj pomeni da jih jemlješ vsak dan ob devetih zvečer (ob približno tej uri) ne pa na dvanajst ur.

Vrjetno si zamešala..če jo pozabiš uzet, potem naslednjo vzameš v roku 12 ur (da je potem zaščita še zanesljiva).

Upam da sm prov zastopla problem.

Ti priporočam da dobr preberš navodila!
Za dežjem vedno posije sonce!!
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Eh spet sm mal narobe zastopla/prebrala...ja nadaljuj z jemanjem, mislm da najbolš da pokličeš ginekologinjo (sicer je zdj že pozn)..se mi zdi najbol da jo zdj spet vzameš ob devetih-da pridš spet na normalno jemanje..bo še kera druga dala nasvet
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

blue eye napisal/-a:Eh spet sm mal narobe zastopla/prebrala...ja nadaljuj z jemanjem, mislm da najbolš da pokličeš ginekologinjo (sicer je zdj že pozn)..se mi zdi najbol da jo zdj spet vzameš ob devetih-da pridš spet na normalno jemanje..bo še kera druga dala nasvet

Jaz bi se strinjala s tabo ... je pa res najbolje v tem primeru ginekologinjo poklicat.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima

Toše R. I. P.

blue eye
Kofetarica
Kofetarica

buffy-ann napisal/-a:
blue eye napisal/-a:Eh spet sm mal narobe zastopla/prebrala...ja nadaljuj z jemanjem, mislm da najbolš da pokličeš ginekologinjo (sicer je zdj že pozn)..se mi zdi najbol da jo zdj spet vzameš ob devetih-da pridš spet na normalno jemanje..bo še kera druga dala nasvet

Jaz bi se strinjala s tabo ... je pa res najbolje v tem primeru ginekologinjo poklicat.

Sj mislm da smo to ene par strani nazaj že razpravljale..tko da pol bol da eno več kokr pa eno premal..pa merkj da se to ne ponovi ane.
poison_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: with .. bubii:D **

Neprebrana objava Napisal/-a poison_ »

tnx..

ma uzamem naslednjo. jutri zjutraj ob 9ih ..

al danes ob 9ih zvecer..

danes sm jo ze uzela. to pred 12 urami..če uzamem jutri zjutraj..

bo minilo 24 ur od zadnje uzete..
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

Jah, ma jst bi sedaj teblete jemala ob devetih zjutraj ... Pa pazi sedaj, da se držiš ure! LP
bonnie
Sramežljivka
Sramežljivka

Uh te Diane35 :evil: , odsvetujem jih popolnoma vsem!! Karkoli drugega, samo teh ne... :x

Ne samo, da mi menstruacija traja že 15 dni in počasi postaja vedno močnejša, danes so se mi vnele oči in sem celo popoldne presedela pri zdravnici, ki seveda ni mogla ugotovit kaj bi bil razlog za to in me je že napotila na urgenco.
Potem pa pridem domov in malce preberem možne stranske učinke-> neprenašanje kontaktnih leč in preobčutljivostne reakcije. Super. Pa jezna sem ker moja ginekologinja dela šele v četrtek, rada bi dobila njeno "dovoljenje" da preneham, ampak sem se odločila, da ne bom čakala do takrat, ne bom pojedla niti ene te hudičeve tabletke več...
Zaklenjeno