Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
Hellloooo ženske prosm popluvale ste jo na 110+ straneh zej je pa kar hvale vredn ali kaj???
Ene resno nimate pošlihtano v glavi!
pa tebi steLLcy, ker si prva imela toliko jajc da si povedala RESNICO!!!!
Fulll mi je všeč tvoja iskrenost in direktnost
Ene resno nimate pošlihtano v glavi!

Fulll mi je všeč tvoja iskrenost in direktnost

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
no jaz .. ko glih ne sledim tej temi .. ti bom draga Špela nekaj povedala ..
Skupina niti nebi bila tako zelo slaba če nebi ti pa ostale članice mele takega afnastega obnašanja. Oprosti mi, ampak tebi je slava zelo stopila v glavo. Nisi v Holivudu ampak v Sloveniji. In če je to za tebe obnašanje da prideta ti pa bivša članica Špelca v diskoteki na vstopnino, kjer je gužva se prerivata in nato ti izrečeš stavek:"Oprostite, midve sve Atomik Harmonik!" potem se kar obnašaj tako .. vendar neboš prišla daleč z tem.
Mogoče me bo zdaj marsikdo skriziziral, vendar hej.. to je forum kjer lahko vsak pove svoje mnenje. In moje mnenje je trenutno to, da sta se mi prikazale v zelo slabi luči. Zdaj če si pevka v AH še ne pomeni, da si več vredna kot ostali. Malo razmisli kako bi se pa vendarle lahko poboljšala..
Pozdrav
ClaUdYka
Skupina niti nebi bila tako zelo slaba če nebi ti pa ostale članice mele takega afnastega obnašanja. Oprosti mi, ampak tebi je slava zelo stopila v glavo. Nisi v Holivudu ampak v Sloveniji. In če je to za tebe obnašanje da prideta ti pa bivša članica Špelca v diskoteki na vstopnino, kjer je gužva se prerivata in nato ti izrečeš stavek:"Oprostite, midve sve Atomik Harmonik!" potem se kar obnašaj tako .. vendar neboš prišla daleč z tem.
Mogoče me bo zdaj marsikdo skriziziral, vendar hej.. to je forum kjer lahko vsak pove svoje mnenje. In moje mnenje je trenutno to, da sta se mi prikazale v zelo slabi luči. Zdaj če si pevka v AH še ne pomeni, da si več vredna kot ostali. Malo razmisli kako bi se pa vendarle lahko poboljšala..
Pozdrav
ClaUdYka
steLLcy napisal/-a:A dejte jo zdej vsi hvalt, sej zna tud za nazaj prebrat. Verjetno.
Bom js neki povedla (čutim, da sm take volje zdele):
Špela, sej znaš bit simpatična, sam škoda k se prodajaš huj k največje sponzoruše (bi mogla bejbikin post na blogu prebrat, da bi ti blo jasn)
Če si res registrirana bi prosla za (iskren) odgovor. Ker me enostavno res zanima zakaj se prodajat naivni Sloveniji na tak način. :)
čudno, da se ni nobena vprašala, kaj je bejbi tok famoznega napisala

men ste bli na začetku zmaga ... res ... neki nouga ... ti si mi bla ena blazno simatična punca, ki so jo bad bad foxice skenslale ... pol pa se je počasi začela tale vaša slava dvigat, ne vem, ti si kr naenkrat ratala vsa barve gnilega korenčka, Špel(c)a je nekako ostala v naravnih tonih, ti si pa vse bolj zgledala podobna original verziji majkla Đeksona (o.p. Majkl je črnec v originalu) ... in ajde, mormo ... pač slava, lepota itd. globoki dekolteji, mini krila - res, mene to ni nikoli motilo, če je bilo nošeno zato, ker je to moj stil, ker to men sede in ne zato, ker bom zaslužila 10sit več, če bom mela kiklo 2cm daljšo k spodnje hlačke ... res, ko grem vn, ugotavljam, da sm ena redkih, ki ne lufta jošk ...
in potem pika na i so bli pa teli tvoji sponzorski joški ... ja, vem da si mela mejhne, nimam nič proti lepotnim operacijam, če so te potrebne in človeku izboljšajo življenje , ampak tvoji so enostavno preveliki ... in jst se jih ustrašim ... pa resno me skrbi za zdravje tvojega delilca postelje ... da revež ne bo tako končal kot mož Anne Nicole Smith (o.p. zadušil se je v dvojčkinem objemu)
pa ne vzet naše besede kot kako žalitev, ker jst še vedno na žurih skačem in prepevam vaše pesmi ... ker ste mi še zmeri zmaga ... ampak Špela, ne bit še ena od kokošk ... ker namesto, da bi pokazala, da se da zaslužt tut s kavbojkam, ti daješ filing, da je vse samo v dolžinah (oblačil, da ne bo pomote, vi perverznice

tiasha napisal/-a:Huh ... sej ne da hočem bit nesramna ampak ... morem pač špikntk sm dans take volje!
![]()
Špelca, Špelca ... mal bo treba slovnico ponovit!! Presledki za velicami, tri pike so nestično ločilo ... pa tko naprej!![]()
Drgač pa ... welkom tu da Đangl
Se podpišem (grammar nazis unite)!
Prav tako je 'sodeč' namesto 'sledeč' + vejce mankajo, ajajaj.

Zdej bo pa še jezna, ker si ji rekla Špelca, hehehe.

(Ja ja, sej vem, da sem pozna, šele zdle sm vidla njen post.

Drugač pa ne se obremenjevat s tem, kaj prej piše - itak ne bo šla vsega brat. Konec koncev niti ni važno, kaj se govori - važno je samo, da SE govori, a ne?

Kar se pa same glasbe tiče, ne bi zgubljala besed, ker jo niti pod razno ne poslušam. Temo občasno berem samo ko mi je dolgčas, ker so itak skoz kao neki škandali in mi je prov zabavno, hihi.
@Špela: Kot sem že rekla - glasba je meni osebno na podnu, ti si pa luštna, tuki ni kj. Sem ti pa fovš, da se s tipom selta v svoj flat, jst bi tuuuut ...

now I have you sleeping next to me ... and this is home
Zame je Špela ena navadna nova uporabnica, in se ji tud ne mislim klanjat, jo na veliko pozdravljat in glumit, kak sem vesela, da je med nami. Je isto uporabnica kot smo vse ostale - vsaj zame. Lahko edino rečem, da je luškana na naslovnici, to je pa tud vse.
Ne maram pa njenih fint in tega hlepenja po medijski pozornosti. O tem so že ostale dosti napisale, tak da ... Naj pa ona pove, kaj je res in v čem se motimo.
Ne maram pa njenih fint in tega hlepenja po medijski pozornosti. O tem so že ostale dosti napisale, tak da ... Naj pa ona pove, kaj je res in v čem se motimo.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
joj...a ve mislte da ona to spremlja in da bo ta forum "uporabljala" kot uporabnica? Jst sm prepričana da ne..pomoje so se zmenil da se spodobi da ker je že lih ona na naslovnici doda sem en post in to je to..glih se pa obremenjuje kaj si me mislimo,pa res ma cajt tole prebirat..tko da tiste ki jo ne marate ne vem zakaj jo zdej bi?! itak pa je tole že ratalo dolgočasno..tema ima naslov Atomik Harmonik ampak zadnje 10 strani se mi zdi da nima veze s skupino tko da dejmo mal prešaltat...
-
- Kofetarica
Poison Girl napisal/-a:ampk se mi zdi, da bi lahko dal katero drugo slovenko gor.
Men gre pa to tok na živce, ker igralke oz. pevke krasijo naslovnice modnih revij. Naj bodo one samo v reviji, na naslovnici pa naj bodo modeli.
Sej Angelina Jolie pa Kate Hudson sta tut full lepi na naslovnici, ampak ne vem, js bi raj vidla kašno Erin Wasson pa Angelo Lindvall gor.
Ne kupujem več cosmota ... me pa res zanima, če so dal Špelo tut v modno zgodbo? A so- al je ona samo v intervjuju?
Pa sori za rahel offtopic
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
nogica napisal/-a:Ne kupujem več cosmota ... me pa res zanima, če so dal Špelo tut v modno zgodbo? A so- al je ona samo v intervjuju?
Pa sori za rahel offtopic
ne ni je v modni zgodbi, je sam v interuju pa še neki je k ena reportaža s snemanja naslnice.
men je blo najbl smešn, k sm končno prebrala njen post, k je napisala "you rock".

-
- Kofetarica