Victoria's secret

Novosti, trendi...
Odgovori
Petra*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: born in hell ;P

Neprebrana objava Napisal/-a Petra* »

Jaz imam pa tangice in vrečko od Victoria s Secret :D
Dobila sem pa jo od kolegice iz Švedske.
**Mia**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Mia** »

A lahko sam uprašam tam kjer naj bi naročila katalog ali pa kjer pošlješ naročilo piše zip code kaj moram pa tam napisat notri v tisti prostor :?
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tiana1 »

ponavad je na internetu tko da nekje izbereš državo slovenia..in če je ta opcija pol pr zip code napišeš 00386
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

ooo to majo pa tok lepe stvari..
pa katalogi so tok luškani :D
moja sestra ma pižamo tako luškano od tam..
cartkano :)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
SkY-MaN
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a SkY-MaN »

kaksne pa so cene?kak komplet?al pizamca?
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

čaw.jst sm bila u ameriki v trgovini Victorie Secret in moram priznati, da sem bila navdušena.. Perilo je izredno lepo, ter cenovno ugodno, predvsem pa kvalitetno. Vsakič, ko sem si kaj kupila, naprimer kupila sem si moderčke, gatke, pa torbico usnjeno(ki je bila izredno poceni)bi dobila še kako darilce zraven. Tista torbica naprimer je bila že tako poceni, potem pa so mi še zraven spakirali -silkening body splash z vonjem hruške, gel za tuširanje in milo!pohvaliti moram tudi tamkajšnje prodajalke, ki se ti res popolnoma posvettijo..naprimer ko sem gledala spodnje hlačke, mi kar naenkrat odnekod prileti prodajalka in reče, uuu te se po sexy!!!res znajo, ni kej..
ampak
ko sem naročevala preko interneta, pa je pela druga pesem..
prvo sem morala ene petkrat katalog naročit pa pritožbe pisat, da so mi ga sploh poslali...
ko sem ga že končno dobila, sem pa itak že zdavni naročila preko neta..
stvari, ki sem ji h naročila so izpadle obupno drage zaradi vse možne poštnine, ker ti to nek privatnik dostavi, ne pa pošta...
in splohg stvari niso bile od Victorie Secret, ampak kr neki iz Tajvana ali iz kje že, ni bilo gor niti podpisa, da se gre res za Victorio..
moderček mi je bil prevelik in tudi sploh ne kvaliteten, že po dveh pranjih se mi je udrla košarca in zdej, ko bi si ga dala gor, bi zgledalo, k da mam silikone, pa mi je en poču :roll:
naročila sem si sandale na vrvico..non stop so se mi odvezovale,pa še neudobne so bile...ko sem jih obula drugič, se mi je po dvajsetih minutah nošnje ulila kri iz stopal!!!
nikol več jih nisem obula!
naročila sem si tudi majčko in hlače...oboje mi je bilo totalno preveliko in totalno brezveze...
uglavnm folk, res vam toplo svetujem, da si ne naročujete na tak način, če pa že, pa pripravite debelo vsoto, da boste vse skupaj plačali, pa bodite zelo pazljivi kaj naročate...svetovala bi vam da si naročate samo spodnje perilo, a da se prej dodobro izmerite!
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Ja to itak da se je treba zmert prej... Js modrca nebi upala kupt tko ker morm ujno probat. Na mojih kopalkah je znak Victoria's Secret... Sej kvaliteta je ista kokr v trgovinah. Js vem, da ko bom v Ameriki bom šla sigurno v štacuno, dokler pa ne grem se morem pa zadovoljit s poštnino če bom še kej naročvala (sigurno bom)...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

Naročila katalog, ga še čakam...
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

lubenica napisal/-a:čaw.jst sm bila u ameriki v trgovini Victorie Secret in moram priznati, da sem bila navdušena.. Perilo je izredno lepo, ter cenovno ugodno, predvsem pa kvalitetno. Vsakič, ko sem si kaj kupila, naprimer kupila sem si moderčke, gatke, pa torbico usnjeno(ki je bila izredno poceni)bi dobila še kako darilce zraven. Tista torbica naprimer je bila že tako poceni, potem pa so mi še zraven spakirali -silkening body splash z vonjem hruške, gel za tuširanje in milo!pohvaliti moram tudi tamkajšnje prodajalke, ki se ti res popolnoma posvettijo..naprimer ko sem gledala spodnje hlačke, mi kar naenkrat odnekod prileti prodajalka in reče, uuu te se po sexy!!!res znajo, ni kej..
ampak
ko sem naročevala preko interneta, pa je pela druga pesem..
prvo sem morala ene petkrat katalog naročit pa pritožbe pisat, da so mi ga sploh poslali...
ko sem ga že končno dobila, sem pa itak že zdavni naročila preko neta..
stvari, ki sem ji h naročila so izpadle obupno drage zaradi vse možne poštnine, ker ti to nek privatnik dostavi, ne pa pošta...
in splohg stvari niso bile od Victorie Secret, ampak kr neki iz Tajvana ali iz kje že, ni bilo gor niti podpisa, da se gre res za Victorio..
moderček mi je bil prevelik in tudi sploh ne kvaliteten, že po dveh pranjih se mi je udrla košarca in zdej, ko bi si ga dala gor, bi zgledalo, k da mam silikone, pa mi je en poču :roll:
naročila sem si sandale na vrvico..non stop so se mi odvezovale,pa še neudobne so bile...ko sem jih obula drugič, se mi je po dvajsetih minutah nošnje ulila kri iz stopal!!!
nikol več jih nisem obula!
naročila sem si tudi majčko in hlače...oboje mi je bilo totalno preveliko in totalno brezveze...
uglavnm folk, res vam toplo svetujem, da si ne naročujete na tak način, če pa že, pa pripravite debelo vsoto, da boste vse skupaj plačali, pa bodite zelo pazljivi kaj naročate...svetovala bi vam da si naročate samo spodnje perilo, a da se prej dodobro izmerite!

:eek: :eek: dobr da si to napisala, ker sem že nameravala s kolegico it mal po katalogu kaj bi naročile
nč... začet šparat pa na počitnice v ameriko :D
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ja jst vam ful odsvetujem..itak da so kšne stvari tud od victorie sam večina pa ni!!!
pa u trgovinah nimajo cunic victorie secret kokr na netu,majo pižamce, pa kake majčke s kšnimi kjut napisi,pa eventualno kšne trenirke in torbice...cun ne boš dubila u trgovini..to je preverjeno..pa jst sm neki časa nazaj hotla odpret trgovino z Victorio, pa so mi lepo razložil, da to ne gre, da je to sam kataloška prodaja!
sej gre zmer kdo u ameriko, pa komu rečta..zberta si na netu model, pol nej vama pa kupijo tam...poštnina je pa u iber draga
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanja__ »

Velouria napisal/-a:Naročila katalog, ga še čakam...

Kaj katalog je treba kaj plačat?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

to sm pa js tut opazla..u nobeni trgovinci Victoria ni blo oblek, blo je spodnje perio, trenirke, pizame, kopalke etc...
kukr je ze lubenica rekla je res za pohvalt prodajalke, k so res profesionalne, pomagajo, svetujejo, komunikativne...niso pa vsiljive, da bi skos za tabo hodila pa ti pod prste gledala :?
perilo je ful lepo, kvalitetno, pa tko privlacno za nas puncke....men je usec tut embalaza u katero ti stvari zavijejo, zmerej dobis zraven kaksno malenkost...kjut se mi zdi :P

narocevat po inernetu pa mislm da sploh nebi upala zato ker nikol neves kaksno stevilko, ne mors preverit ce je use uredu z izdelkom,...

pa šoping u Victorii je obre..ne mors to kr po internetu :sport:
Zivljenje je piskotek!
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

tiana1 napisal/-a:ponavad je na internetu tko da nekje izbereš državo slovenia..in če je ta opcija pol pr zip code napišeš 00386

A si ziher, da bo to držalo? Zip code je poštna številka kraja, za Lj je 1000. Če izbereš deželo Slovenijo, pol zip code odpade, ampak vseeno moraš napisat poštno številko. Samo toliko, da še enkrat preverite...
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Modna revija: http://galerije.siol.net/default.aspx?i ... lery=10287

Aaaah tile njihovi angelčki so res vrhunski :flehan:
...
Odgovori