Dobila sem pa jo od kolegice iz Švedske.
lubenica napisal/-a:čaw.jst sm bila u ameriki v trgovini Victorie Secret in moram priznati, da sem bila navdušena.. Perilo je izredno lepo, ter cenovno ugodno, predvsem pa kvalitetno. Vsakič, ko sem si kaj kupila, naprimer kupila sem si moderčke, gatke, pa torbico usnjeno(ki je bila izredno poceni)bi dobila še kako darilce zraven. Tista torbica naprimer je bila že tako poceni, potem pa so mi še zraven spakirali -silkening body splash z vonjem hruške, gel za tuširanje in milo!pohvaliti moram tudi tamkajšnje prodajalke, ki se ti res popolnoma posvettijo..naprimer ko sem gledala spodnje hlačke, mi kar naenkrat odnekod prileti prodajalka in reče, uuu te se po sexy!!!res znajo, ni kej..
ampak
ko sem naročevala preko interneta, pa je pela druga pesem..
prvo sem morala ene petkrat katalog naročit pa pritožbe pisat, da so mi ga sploh poslali...
ko sem ga že končno dobila, sem pa itak že zdavni naročila preko neta..
stvari, ki sem ji h naročila so izpadle obupno drage zaradi vse možne poštnine, ker ti to nek privatnik dostavi, ne pa pošta...
in splohg stvari niso bile od Victorie Secret, ampak kr neki iz Tajvana ali iz kje že, ni bilo gor niti podpisa, da se gre res za Victorio..
moderček mi je bil prevelik in tudi sploh ne kvaliteten, že po dveh pranjih se mi je udrla košarca in zdej, ko bi si ga dala gor, bi zgledalo, k da mam silikone, pa mi je en poču![]()
naročila sem si sandale na vrvico..non stop so se mi odvezovale,pa še neudobne so bile...ko sem jih obula drugič, se mi je po dvajsetih minutah nošnje ulila kri iz stopal!!!
nikol več jih nisem obula!
naročila sem si tudi majčko in hlače...oboje mi je bilo totalno preveliko in totalno brezveze...
uglavnm folk, res vam toplo svetujem, da si ne naročujete na tak način, če pa že, pa pripravite debelo vsoto, da boste vse skupaj plačali, pa bodite zelo pazljivi kaj naročate...svetovala bi vam da si naročate samo spodnje perilo, a da se prej dodobro izmerite!
tiana1 napisal/-a:ponavad je na internetu tko da nekje izbereš državo slovenia..in če je ta opcija pol pr zip code napišeš 00386