Tenis
Ful dober turnir je bil prejšnji teden v Stuttgartu. Predvsem polfinale Petrova- Kuznecova je bil vrhunski.
Ta teden pa Moskva. Če ne bo zmagala Rusinja, bom prav presenečena. Ob idealnem razpletu kaže, da bo na mastersu v Španiji od osmih najboljših igralk sveta kar 5 Rusinj (Šarapova in Kuznecova sigurno, Petrova in Dementjeva imata dobre šanse, če pa bosta Clijsters in Henin Hardenne še poškodovani, bo pa tudi Safina noter)
Ta teden pa Moskva. Če ne bo zmagala Rusinja, bom prav presenečena. Ob idealnem razpletu kaže, da bo na mastersu v Španiji od osmih najboljših igralk sveta kar 5 Rusinj (Šarapova in Kuznecova sigurno, Petrova in Dementjeva imata dobre šanse, če pa bosta Clijsters in Henin Hardenne še poškodovani, bo pa tudi Safina noter)
kr.ena napisal/-a:Ful dober turnir je bil prejšnji teden v Stuttgartu. Predvsem polfinale Petrova- Kuznecova je bil vrhunski.
Sem gledala, ja, zanimivo.

Moskvo tud komi čakam, najbrž bom navijala za Amelie, od Rusinj pa za Dementievo in Kuznetsovo.

Let the good times roll.
Sem gledala; Mauresmo res ni bila čisto fit, ampak Petrova je vsekakor razturala.
Potem sem pa spet trpela z Dementjevo
Ko bi se vsaj naučila servirat; 16 dvojnih napak so 4 cele igre! (Šarapova: Dementjeva 6:1, 6:4)
Potem sem pa spet trpela z Dementjevo

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
angeo napisal/-a:
Justine se bo pomerila z Marijo že v polfinalu,kajti Amélie je zmagovalka v svoji skupini ,Marija pa v svoji tako,se prvi polfinali par že ve![]()
Henin-Sharapova
A res? Jaz sem včeraj razumela, da če Justine dobi vsaj en niz proti Amelie, bo ona prva v skupini ... da šteje najprej razmerje med dobljenimi in izgubljenimi nizi, potem šele medsebojni dvoboj. Ne vem.
Edit: našla link (4.odstavek)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Ja, očitno so se na WTA tour strani zmotili ...
Žal je Šarapova izpadla, pri vseh Rusinjah spet ne bo nobene v finalu
Jutri mi je pravzaprav vseeno, katera zmaga, bom pa vseeno gledala, ker moram priznat, da sta trenutno res najboljši ...
Žal je Šarapova izpadla, pri vseh Rusinjah spet ne bo nobene v finalu

Jutri mi je pravzaprav vseeno, katera zmaga, bom pa vseeno gledala, ker moram priznat, da sta trenutno res najboljši ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava