Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Ne, ne, ne :nein:
to ni zame... js nemorem sexat brez čustev! Tega preprosto nebi mogla nardit... :roll:
My dreams are my reality...
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenSoul »

Ne, jaz tut ne. Men mora ta človek neki poment. Drgač bi mi blo enostavno nagnusno vse skup, tako robotsko, mehansko.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Tole očitno ni tema zame, ampak bom vseeno podala svoje mnenje: nikoli ne bi šla v posteljo z nekom, ker bi mi bil tako noro všeč ampak ne bi mogla bit skupej. men se to ne more zgodit, ker če ni odziva z njegove strani, grem naprej. Ne čakam, da bova postala f** frenda, ker men to pol sploh ni seks, ampak prodajanje (ampak pač ne za denar). Če je že tko grem lahko v javno hišo pa sem tm pri enmu stalna stranka.

seveda pa ima vsak svoj pogled na spolnost. Zase vem, da je obojestranska ljubezen in stras edini in največji razlog za seks.
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

em....recimo da mam sex prijatla...sam se ne dobivava pogosto. se pa štekava, pa seks je vedno fenomenalen....ampak to pa je tud vse.
telefončkanja ni...ko je kater potreben, se pokličeva dobiva in opraviva, se mal pohecava...in je to to.
čustva...dvomim da so...mogoče ena vrsta tistih čustev, da ti je ful všeč...ful privlačen, ko pomisliš na seks z njim, te obnori, da ga hočeš videt in se spet dobit in to ponovit....sam ni pa to pretirano pogosto.
ampak drugače pa nobenmu ni do resne zveze....zaenkrat:)
doors girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a doors girl »

ja, mam kr neki takih izkušenj .... sam sm se pri eni zelo opekla :( take "vezi" je treba res držat na distanci pa met pošlihtana pravila, ker če ne zna bi hudo!
men se je zgodilo, da sm po pol leta norega seksa ugotovila, da se grem tako stvar z nekom, ki me je čisto pisan na kožo ... to sm poštekala šele po tem ko sva se ene parkrat začela bol resno pogovarjat, ugotovila, da mamva tono stvari skupnih, ... ko me je spustil pomalem pa pomalem k sebi ... pač sm odpovedala je** ga, sm sam človk ... sam je en problem k se telesno tako noro ujameva, da dol padeš.... težko se je pol odtrgat od človeka - to traja že kaki 2leti .... sam ko vem, da nikoli iz tega ne bo nič, ker pač on ne čuti tako ... še vedno se matram na žalost, da bi prekinla zadevo, sam je res težko .... :(

zato pazite ko se greste take stvari - ljudje smo bitja s čustvi kaj čmo!

drgač pa če ni blo tega, je blo pa zlo super. za sprostitev fenomenalno :wink:
**evchy**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **evchy** »

a pa je katera zgubila nedolžnost s frendom???oz.bi jo??lihk zanč smo se pogovarjal na to temo,in mi je rekla frendica,da je tko velik bolj ane... zlo dobrim frendom,kokr pa kr z enim,k se pol skregata,pa te po možnosti prevara..kaj ve mislte?
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a u_k_i »

ej jst sem tut tko razmišljala, preden je prišlo do tega.. da bi ta prvič kr z enim, da ne bi bilo kej bad. samo sem srečna da sem z enim ki mi je fuuuul pomenil,v katerga sem bila blazno zaljubljena. tak se bo tut velik bolj potrudil,da ti bo prvič ostalo v lepem spominu. pa čeprav se včasih zdi, da je prvič brezveze, ni... vseeno je nek znak kak odnos boš imela potem do sexa, spolnosti nasploh...
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

no, mam ga tudi jaz. najprej je bil pac samo prijatelj. potem sex prijatelj. sedaj pa ne vem vec, kaj je. ne vem, kaj hocem, ce sem zalublena, kaj on cuti... vidiva se vsak dan; kadar nisva skupaj, med nama sibajo sporocila, maili ali pa visiva na msn-ju. hodiva v kino, na koncerte, izlete, iz potovanj mi nosi darilca, velikokrat opravi namesto mene opravi stvari, ki jih sama sovrazim... pobudnik je skoraj vedno on. ves cas bi rad mojo pozornost in zaradi tega sem zelo zmedena. rada bi ga vprasala, kaj to pomeni, pa ne upam. strah me je, da bo odgovor, da sem samo to, kar v bistvu sem. prijateljica, s katero obcasno spi. ojej. ampak nimam moci, da bi s tem prenehala :( .
thinkpinkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a thinkpinkica »

hmm...js mam enega za zaupne pogovore,enega za intelektualne pogovore in enega fuckfrienda...
iin uživam kot še nikoli... :wink:
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Ma jst tudi nekaj podobnega.. Me pa uni za intelektualne pogovore vedno bolj privlači ;) Ma bi se poročila kar z vsemi tremi.. :)
moto
Sramežljivka
Sramežljivka

dilema

Neprebrana objava Napisal/-a moto »

Tudi jaz s podobnimi izkušnjami. sem ravnokar v enem takem odnosu ki traja že kake pol leta. sva bila izključna frenda pa je potem enkrat preskočlo med nama in sva se začela muckat.po enem času muckanja je prišlo do sexa.se pa drugače normalno dalje druživa, greva na pijačo, gremo ven žurat skupaj z družbo, se slišiva po telefonu, sms-i...Bolj ali manj vedno ko smo kje skupaj zunaj v družbi al kakorkoli, pristaneva skupaj.tak da več ne vem al sva samo f* frenda al to postaja kaj več.očitno se bo treba pogovorit.
grapi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lubljana

Neprebrana objava Napisal/-a grapi »

men razmerja kot so fuck frendi trenutno zelo ustrezajo, ker sem že neki časa v obdobju, ko me ne privlači misel na resno zvezo. mam"ljubimca", čeprou sem usen malo zmedena.
v družbi recimo ne skriva tega da ga privlačim, z fredni se celo zafrkava, u smislu, joj danes pa nič ne bo je teta na obisku in če ga u družbi zafrkavam mi reče ja sej boš ti že vidla, boš kaznovana.pred vsemi me objema in poljublja... nevem no, samo jz si predstavlam, da so pač te sex zveze neki bolj prikritega in intimnega, neki kar pač ne pokažeš vsem.
malo me skrbi, da bi on hotu kej več...
on je men sicer zelo simpatičn, tud ko sm ga spoznala mi je biu ušeč in če bi zdej rekla da do njega ne gojim nobenih čustev bi se zlagala. pač me seksualno privlači.. a je možno da to seksualno privlačnost on kaže na tak način ali pa je čas da midva ta najina (ne)skrivna srečanja počasi zaključiva... za vaša mnenja bom zelo hvaležna
zmedena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmedena »

jest sm en let nazaj spala s svojim frendom.začel se je na eni žurki k sva spala skupi in pol se je tko začel iz vikenda u vikend in zdej sva že slabo leto par.Res je da na začetku je blo mal čudn pa nisva vedla pr čem sva ampak zdej je pa on ena tok posebna oseba zame da ga ne zamenjam za nič na svetu! :love:
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

Odvisno, kako se stvar odvija ... Slej ko prej pridejo zraven čustva, navezanost na nekoga in potem je zelo težko ohranjati takšno fuckfrendovsko zvezo samo na takšni razdalji ... Kaj pa vem ... Nekaterim pač rata ... Ok, če je one night stand, ko človeka dejansko ne vidiš več, precej drugače pa je, če si z nekom daljše obdobje samo zaradi seksa ... :?
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

ja na človeka se ful prehitro navežeš...sam pa je odvisno kako pogosto se dobivata...jaz se z svojim dobim enkrat na mesec, mogoče mal več kot en mesec...pa takrat se prepustiva zgolj strasti in sexu...tak da zaenkrat so razčiščene stvari...
Odgovori