Pilates

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a angel_girl »

Glede kakih ful vidnejših rezultatov pa bom vidla sprot, če mi to ne bo dost pomagalo in ne bom bla zadovoljna bom pač imela pilates kot nekako sprostitev pa se še s kakim tekom lotila ;) premal časa delam, da bi lahk kej rekla...ampak že to je zame waw, ki ponavad nisem kaj dost motivirana...zdaj mi pa kar ratava... :D
OT: :lol: Marco in kdo bo pol men pravu o Top Shopu :D
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

men je pa kul ta vadba, mi odgovarja..
sicer se res trudm zgubit se par kilc :oops: , ampak ni pa take krize. slaba stran je prehrana ampak to bo ze OT :wink:

drugac pa js ga mam na cdju, pa delam pac enkrt na dan, odvisno kaksne volje sm...misice se mi fajn raztegujejo (cutm), kj vec pa niti nism prcakvala, pa tut za gibcnost mi je usec...kar pr plesu tut praw pride :P

glede top shopa je pa cist relativno kaj narocas...kaksnih shujsevalnih oblizev pa takih jajc res ne amapk mogoce 5% stvari k jih ponujejo pa res ni tko zlo sfalenih :wink:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

Sej, če vas motivira in če vam paše, zakaj pa ne :)

Ste te CDje pilates kupile iz top shopa? Rabi kera te 3 CDje for free v slo. jeziku? ;) Ker se mi zdi res škoda, da za to plačujete :D
Let's bypass all the bullshit and just get naked
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Marco napisal/-a:Sej, če vas motivira in če vam paše, zakaj pa ne :)

Ste te CDje pilates kupile iz top shopa? Rabi kera te 3 CDje for free v slo. jeziku? ;) Ker se mi zdi res škoda, da za to plačujete :D

Pick me, pick meee ... :D

Jst bi jih mela :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

ni panike, lahko se dogovorimo... samo ni ovitka ipd... nevem kako naj se izrazim, je kopija back up od originala, pač zaradi varnosti, če se z originalnim kaj nepredvidljivega zgodi popraska ipd, da mi še vseeno ostane varnostna kopija... :D ;)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js se morm mal skp spravt... Mam v glavi da morm začet spet mal delat pa kr na najdem časa oz. vedno najdem kej druzga za delat. Če ne prej, začnem 1. oktobra... Zdle je itak sam še en teden počitnc pa še to bom neki delala, tko da če ne prej začnem 1. Mam že use splaneran: najprej pilates pol mal boksat na vrečo pol se pa trest (una naprava k te trese za prekrvavitev). Mogoče pa že dons začnem k je lih lepa cifra 23... Bom vidla... Zdle sm šele ustala :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

Kaj zdej bejbe a to kej pomaga al je spet neko napihovanje? Tiste k se s tam ukvarjate, povejte kok cajta že delate s tem in kaj še zraven počnete, da izgubljate kilograme.. če jih :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Marco napisal/-a:Sej, če vas motivira in če vam paše, zakaj pa ne :)

A maš to za presnet? Ker jaz bi tut mela. :)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Jst se tud priporočam za to. Pošl zs če resn mislš :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Catharine napisal/-a:Kaj zdej bejbe a to kej pomaga al je spet neko napihovanje? Tiste k se s tam ukvarjate, povejte kok cajta že delate s tem in kaj še zraven počnete, da izgubljate kilograme.. če jih :)

Pomaga, pomaga, samo redno moraš delat. Če ne drugače, veš da pomaga, ko imaš ta prve parkrat musklfibr naslednji dan. :)
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

Ancica napisal/-a:
Catharine napisal/-a:Kaj zdej bejbe a to kej pomaga al je spet neko napihovanje? Tiste k se s tam ukvarjate, povejte kok cajta že delate s tem in kaj še zraven počnete, da izgubljate kilograme.. če jih :)

Pomaga, pomaga, samo redno moraš delat. Če ne drugače, veš da pomaga, ko imaš ta prve parkrat musklfibr naslednji dan. :)

:lol:
No pol bom pa tut jst zdej počas začela k bo premraz za zunaj noret, pa preveč gužve v fitnesu
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Ampak pilates je treba res izvajati tako, kot je predpisano. Trebuh mora biti ves čas napet, prav tako zadnjica in notranji del stegen (powerhouse ali center moči). Vse vaje se izvajajo s centrom moči, ki mora biti ves čas satbilen, tudi tiste, pri katerih se zdi, da delajo samo okončine. Npr pri vaji bočni pomik noge naprej: Trebuh mora biri ves čas napet in boki se ne smejo premikati naprej in nazaj. Potem vadba ni tako uspavalna kot pravi Marco.
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Deepsea Princess »

A se splaca kupit cd po tv za 10000 jurjev?
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Ne. Greš na e-mule in si dol potegneš zastonj, tako kot jaz. :D
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Deepsea Princess »

a bi mi lahko kera poslala pilates vaje imam samo 20 minutni program.e mula nimam drugje ne dobim.prosim
Odgovori