angel_girl napisal/-a:×mishy× napisal/-a:če boš vozila po snegu ni popolnoma nič slabega. dobro je da se že v avtošoli naučiš kako ravnati v takih situacijah, saj vrjetno si že opazila kako so vsi leseni ko pade par snežink in ne znajo vozit.. jaz sem mela izpitno pri 28 uri, ko je bilo malo snega, parkirat sem mogla v največji sneg ampak mi je ratalo

am ja poznam kar veliko nekaj takih ki so delali poleti, pa ko je bla mokra cesta al pa padlo malo snega, glih da si lahk rekel da sneži pa ni šans da šli kam z avtom...
am am pa dobra si pol ti, da si parkirala v največji sneg...

upam da tud pr men ne bo problemov...
glede tega pa da te spustijo prej, tud če maš dost napak, oky je dobr pač narediš v prvo, ampak kej k potem ne več nič, pa še tako je dost nesreč...kaj bo šele potem... sicr pa kokr jst vem pri nas ne spustijo kar tako, mislm da bi ti povedli al pa popravli, če bi mel kar nekaj napak... tako d ja se bo treba učit

pa malo preštudirat kak gre vse ta scena, križišča...k baje d so najbolj zafrknjena...
pozim je najboljš delat izpit, ker se že takoj navadš mokre/spolzke/zasnežene ceste...pa tud če je ful nega te ne da bočno parkirat na glavni, pa ne ustavljaš sredi klanca pa tko...vem ker je mel moj lubi pozimi glavno, pa je blo čist uizy...sneg padal na polno in je samo vozu lepo počasi po ljubljani...čist nč mu ni mogu morit...
drgač pa prvi CPP na avtošoli je res uizy..še jst sm ga nardila

pa sej itaq vse preplonkaš k ti da najprej eno polo, pol pa isto dobiš nazaj
sam pol je kriza ko je treba preplonkano znanje na cesto prenest...sej ne da bi kej vedla, ker dlje od cppja še nism pršla, sam pač kolikor sem vozila brez izpita lubijev in od kolegice avto po parkiriščih v btcju in rudniku in po cesticah (v nedeljo ko je vse zaprto) bi prekleto potrebovala vsaj par celic znanja iz cpp pole
a mogoče kdo ve, kolk časa ti velja cpp iz avtošole če se potem nč več naprej ne greš delat izpita?k se bojim d abom mogla it še enkrat vse preplonkat