Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

S tem k avto šola da zaston tečaj cpp-ja pač pridobi stranke :D , ker se pol vsi odločijo za to (seveda če je dobra ane), pač maš tistih osem čukov (se ne spomnim več) pršparanih :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

blue eye napisal/-a:S tem k avto šola da zaston tečaj cpp-ja pač pridobi stranke :D , ker se pol vsi odločijo za to (seveda če je dobra ane), pač maš tistih osem čukov (se ne spomnim več) pršparanih :)

:D 25000 že kr neki časa
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

**SiMoN@** napisal/-a:
blue eye napisal/-a:S tem k avto šola da zaston tečaj cpp-ja pač pridobi stranke :D , ker se pol vsi odločijo za to (seveda če je dobra ane), pač maš tistih osem čukov (se ne spomnim več) pršparanih :)

a tolk? pr nas je pa okol 12000
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

angel_girl napisal/-a:
×mishy× napisal/-a:če boš vozila po snegu ni popolnoma nič slabega. dobro je da se že v avtošoli naučiš kako ravnati v takih situacijah, saj vrjetno si že opazila kako so vsi leseni ko pade par snežink in ne znajo vozit.. jaz sem mela izpitno pri 28 uri, ko je bilo malo snega, parkirat sem mogla v največji sneg ampak mi je ratalo :wink:

am ja poznam kar veliko nekaj takih ki so delali poleti, pa ko je bla mokra cesta al pa padlo malo snega, glih da si lahk rekel da sneži pa ni šans da šli kam z avtom...
am am pa dobra si pol ti, da si parkirala v največji sneg... ;) upam da tud pr men ne bo problemov...
glede tega pa da te spustijo prej, tud če maš dost napak, oky je dobr pač narediš v prvo, ampak kej k potem ne več nič, pa še tako je dost nesreč...kaj bo šele potem... sicr pa kokr jst vem pri nas ne spustijo kar tako, mislm da bi ti povedli al pa popravli, če bi mel kar nekaj napak... tako d ja se bo treba učit ;) pa malo preštudirat kak gre vse ta scena, križišča...k baje d so najbolj zafrknjena...

pozim je najboljš delat izpit, ker se že takoj navadš mokre/spolzke/zasnežene ceste...pa tud če je ful nega te ne da bočno parkirat na glavni, pa ne ustavljaš sredi klanca pa tko...vem ker je mel moj lubi pozimi glavno, pa je blo čist uizy...sneg padal na polno in je samo vozu lepo počasi po ljubljani...čist nč mu ni mogu morit... :D

drgač pa prvi CPP na avtošoli je res uizy..še jst sm ga nardila :lach: pa sej itaq vse preplonkaš k ti da najprej eno polo, pol pa isto dobiš nazaj :D
sam pol je kriza ko je treba preplonkano znanje na cesto prenest...sej ne da bi kej vedla, ker dlje od cppja še nism pršla, sam pač kolikor sem vozila brez izpita lubijev in od kolegice avto po parkiriščih v btcju in rudniku in po cesticah (v nedeljo ko je vse zaprto) bi prekleto potrebovala vsaj par celic znanja iz cpp pole :? :D

a mogoče kdo ve, kolk časa ti velja cpp iz avtošole če se potem nč več naprej ne greš delat izpita?k se bojim d abom mogla it še enkrat vse preplonkat :lach:
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a angel_girl »

**SiMoN@** napisal/-a:

:eek: :eek: kaj tolk je??? ma kje to? ker danes sem mal okol spraševala pa mi je rekla sošolka d je dala 13k ona, brat pa da je okol 18k...
kolk časa pa je že taka cena? od kdaj je narasla iz 8k na tolk??
pa *purple bitch* pr nas ponavad ni tolk ful snega, čeprav nas je letos ful presenetlo (če si kaj zasledila po tv od Sežane, k so ble nenormalne razmere...ker pač nismo navajeni met okol pol metra snega :roll: )...drgač pa ja hvala za vzpodbudo, se bom malček lažje vpisala na vožnjo, k pravš d lahk me ne bodo zajebavali če bo sneg pa to... :D
glede plonkanja je pa tak da jst nikol nisem znala in tud ne bom...tako d ja, se bom pač navadla in probla čimveč prenest v prakso...k drgač ne bo šlo :?
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Moja sošolka je dala 20 000 za tečaj cpp-ja, in to še ta teden.
Mi je pa res bedasto da vozm sam po soncu (v 3 mescih nisem mela nit enkrat dežja :eek: ) in ne bom znala vozt po dežju in snegu...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

cebelcca napisal/-a:Moja sošolka je dala 20 000 za tečaj cpp-ja, in to še ta teden.
Mi je pa res bedasto da vozm sam po soncu (v 3 mescih nisem mela nit enkrat dežja :eek: ) in ne bom znala vozt po dežju in snegu...

Jz sem pa sam v dežju vozila skoz in sem miselna, da bom znorela :evil:
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Si pa obvladala k si nardila :D čeprov je blu vrjetn res zoprnu...ampak vseenu se raj tam navadm vozt v dežju, k me še inštruktor pazi :wink:
No ja, je kar je....glede na to da vozm sam še enkrat in pol spet glavna, res upam da lih takrat ne bo dežja :?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

v dežju sploh ni take panike..jst sm mečla celo nočno v dežju...drugač sm si pa rekla, zdej k bom pa polet delala ne bo pa nč dežja..bom skuss po suhi cesti vozila..sm se rahlo zmotila...pa sploh ni bisvene razlike..vse je v izi!
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

am pa že k pravste o nočni... a nočno vožnjo morš nujno met? mislm sej zdej itk pozimi je krajši čas pa nekako vozš po temi...kaj pa poleti??
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nočna je nujna ja, da s enavadš na noč pač :)
poleti pa počakaš do večera in greš vozt, nevem ob 9h...vsaj tko je tlele v Ljubljani...

pa relacijska..joj, eno kolegico je pelju kar v ene rovte in po enih makadamih... :?
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ×mishy× »

jaz sem skupaj vozila 2 nočni uri pred izpitno, toliko da sem probala. skoraj najraje vozim ponoči
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js pa uradne nočne sploh nism mela :D Itak sm že 3. uro mela u temi po enih rovtah, pa pol še kr dostkrat bl tko u temi, kr je bla zima in je bla noč že ob 4-ih.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

angel_girl napisal/-a:am pa že k pravste o nočni... a nočno vožnjo morš nujno met? mislm sej zdej itk pozimi je krajši čas pa nekako vozš po temi...kaj pa poleti??

hmm... jz prou une nočne nism mela.. je podpisu, da sm jo opravla isto za relacijsko... sam sm mela pa glavno vožnjo takrt, k je blo res že temno... ob sedmih konc novembra... in mi je blo prou fino :)
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

am sej zato sprašujem k sm se z enmi menli pa baje d jo sploh niso meli... in mi je to ful čudno :?
Zaklenjeno