Kaj vas najbolj boli

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Pjotra, prov si nardila, da si jih skenslala.

Drač pa me vse napisan prizadane.
Žabica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Žabica »

nespoštovanje
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

k spoznam da sem z nečim zanikala sebe!
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

alien napisal/-a:jst sm mela eno res dobro prjatlco, lahko rečem, da je ona vedla skori use o men. tisto, kar nism njen povedla, nism nobenmu. in pol je pršu tisti dan, k se je počs začelo vse skup razhajat. ona se je spet spoprijateljila s friendico, k je bla prej njena best. ne me narobe razumet, to sploh ni moj problem, kaj so one dve mele in zakaj so zdj spet pršle sup, sam boli me to, da sm jst na konc usega odletela. full me je bolelo, ma sm že pustila za sabo. zdj nimam nobene full dore friendice, ampak sm večkrat vesela in dobre volje kot sm bla prej in mi je prow fajn, da je tko. če mam kak problem, ga povem mami in naj se sliši to tako otročje vam neki povem, mama vas ne bo nikoli pustila na cedilu :!:

I am happy 4 u... :wink: ampak vcasih so stvari, ki jih ne mors povedat mami...ali? s kom se pogovarjas takrat?al obdrzis zase in poskusas sama resit problem... :?:
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

hinavščina, egoizem, laži, prevare, ekscentričnost (al kako se že reče), v glavnem vsa zloba, ki jo človek sploh lahko premore
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

Laži in hinavščina ...
Meti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Meti »

Jz pa mislim da te najbolj prizadanejo lazi in prevare.
Pa ful tut ne prenesem ce se v druzbi sepetajo al pa da kdo govori kdo cez tebe pol je pa ves meden zravn tebe
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Hinavščina, laži, nezvestoba.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
zaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dreamworld

Neprebrana objava Napisal/-a zaxi »

ja najbolj bolijo laži, sploh če ti laže oseba, ki ti pomen zlo velik :roll:
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ančka »

Hinavščina!!!!!!!!!!!!!!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marilyn »

Ignoranca, hladni odnosi, izmikanje pogleda... to me boli že en mesec... in ne vem, kako se bo končalo...
alien
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: če bi vedla, bi povedla

Neprebrana objava Napisal/-a alien »

sAdie napisal/-a:
alien napisal/-a:jst sm mela eno res dobro prjatlco, lahko rečem, da je ona vedla skori use o men. tisto, kar nism njen povedla, nism nobenmu. in pol je pršu tisti dan, k se je počs začelo vse skup razhajat. ona se je spet spoprijateljila s friendico, k je bla prej njena best. ne me narobe razumet, to sploh ni moj problem, kaj so one dve mele in zakaj so zdj spet pršle sup, sam boli me to, da sm jst na konc usega odletela. full me je bolelo, ma sm že pustila za sabo. zdj nimam nobene full dore friendice, ampak sm večkrat vesela in dobre volje kot sm bla prej in mi je prow fajn, da je tko. če mam kak problem, ga povem mami in naj se sliši to tako otročje vam neki povem, mama vas ne bo nikoli pustila na cedilu :!:

I am happy 4 u... :wink: ampak vcasih so stvari, ki jih ne mors povedat mami...ali? s kom se pogovarjas takrat?al obdrzis zase in poskusas sama resit problem... :?:

u bistvo so res določene stvari, ki jih mami ne bi povedla, ampak se mi zdi, da tud nobenmu drugemu, k včasih mam pač mal bol nore ideje :)
takrat pač use skupi napišem v dnevnik in mal razmislim, če pa ne vem kaj naj naredim, pogledam malo v rune (ja, sem vraževerna :P ) al pa pretehtam vse možnosti. neki se že izcimi :wink:
° the passion to ride
Uporabniški avatar
FalleN AngeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his heart

Neprebrana objava Napisal/-a FalleN AngeL »

nwem kai me najbl boli, mogoč tist filing da nism dost dobra za nekoga, k sm ga dobila že kr dolg nazaj - u sedmem klassu - k je en debiln tip (frend od enga k mi je biu kjut) reku: a misliš da bi on biu s tako k si ti?

ampak sm pol ugotovila why mi je to reku, in sm bla mogoč mal pomirjena... sam useen pa takoj k mi je en tip ušeč najprej pomislim: pa ti si nora... a res misliš da bi on biu s tako k si ti ?!

čeprov k se pogledam u ogledalo sm ponavadi kr zadovolna sama s sabo.. :lol:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

hm... laži, grde besede, to da je nekomu, ki ti ful velik pomeni, vseeno za tebe...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
kathy
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kathy »

Fracha napisal/-a:Najbolj boli, ko te oseba, ki jo imaš rad, preprosto nima. :)

se čist strinjam....pa tud to, da se mi kdo grdo zlaže oz. da te zaj*** za svoje dobro
Odgovori