alien napisal/-a:jst sm mela eno res dobro prjatlco, lahko rečem, da je ona vedla skori use o men. tisto, kar nism njen povedla, nism nobenmu. in pol je pršu tisti dan, k se je počs začelo vse skup razhajat. ona se je spet spoprijateljila s friendico, k je bla prej njena best. ne me narobe razumet, to sploh ni moj problem, kaj so one dve mele in zakaj so zdj spet pršle sup, sam boli me to, da sm jst na konc usega odletela. full me je bolelo, ma sm že pustila za sabo. zdj nimam nobene full dore friendice, ampak sm večkrat vesela in dobre volje kot sm bla prej in mi je prow fajn, da je tko. če mam kak problem, ga povem mami in naj se sliši to tako otročje vam neki povem, mama vas ne bo nikoli pustila na cedilu
I am happy 4 u... ampak vcasih so stvari, ki jih ne mors povedat mami...ali? s kom se pogovarjas takrat?al obdrzis zase in poskusas sama resit problem...
Jz pa mislim da te najbolj prizadanejo lazi in prevare.
Pa ful tut ne prenesem ce se v druzbi sepetajo al pa da kdo govori kdo cez tebe pol je pa ves meden zravn tebe
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
alien napisal/-a:jst sm mela eno res dobro prjatlco, lahko rečem, da je ona vedla skori use o men. tisto, kar nism njen povedla, nism nobenmu. in pol je pršu tisti dan, k se je počs začelo vse skup razhajat. ona se je spet spoprijateljila s friendico, k je bla prej njena best. ne me narobe razumet, to sploh ni moj problem, kaj so one dve mele in zakaj so zdj spet pršle sup, sam boli me to, da sm jst na konc usega odletela. full me je bolelo, ma sm že pustila za sabo. zdj nimam nobene full dore friendice, ampak sm večkrat vesela in dobre volje kot sm bla prej in mi je prow fajn, da je tko. če mam kak problem, ga povem mami in naj se sliši to tako otročje vam neki povem, mama vas ne bo nikoli pustila na cedilu
I am happy 4 u... ampak vcasih so stvari, ki jih ne mors povedat mami...ali? s kom se pogovarjas takrat?al obdrzis zase in poskusas sama resit problem...
u bistvo so res določene stvari, ki jih mami ne bi povedla, ampak se mi zdi, da tud nobenmu drugemu, k včasih mam pač mal bol nore ideje takrat pač use skupi napišem v dnevnik in mal razmislim, če pa ne vem kaj naj naredim, pogledam malo v rune (ja, sem vraževerna ) al pa pretehtam vse možnosti. neki se že izcimi
nwem kai me najbl boli, mogoč tist filing da nism dost dobra za nekoga, k sm ga dobila že kr dolg nazaj - u sedmem klassu - k je en debiln tip (frend od enga k mi je biu kjut) reku: a misliš da bi on biu s tako k si ti?
ampak sm pol ugotovila why mi je to reku, in sm bla mogoč mal pomirjena... sam useen pa takoj k mi je en tip ušeč najprej pomislim: pa ti si nora... a res misliš da bi on biu s tako k si ti ?!
čeprov k se pogledam u ogledalo sm ponavadi kr zadovolna sama s sabo..