Ja saj, razumem ja. Sam zakaj hudiča sploh morta pol bit dve pevki če se Špela skoz v ospredje sili? Na Trenjih je bla ona, na Milijonarju tud, na vseh intervjujih si sam njo slišal, Špelca pa tam nekje v ozadju, za število.
buffy-ann napisal/-a:Jaz sem gledla supernovo sam se nje nekak ne spomnim.
ja, jz se je tud ne spomnem... mi je pa ta nova velik bolša od špele... zadnč na roj. dnevu radia belvi so nastopal in se je tud njo slišal... ker so v živo pel (saj tko se mi je zdel, ker se drgač res sam špelo sliš, če na playback pojejo)... kar je čudn ampak ok...
Ja saj jaz sem ravno prvo sezono bolj spremljala sam ne vem no, zgleda da mi ni v oči padla. A se je daleč prebila al je bolj na začetku izpadla? Aja, pa takrat še tud ni bla blont ne?
ma sej pomoje mam sam jst to ene prebliske pa se mi samo zdi. kot pevka je kr hitr izpadla, kot manekenka je pa kr deleč pršla. pa tisti za katero mislm, da je bla, je blo tut teja ime .takrat je mela tut blont lase ampak drgačen odtenk se mi zdi .
a bodo kkšn videospot posnel? k js bi to babo res rada vidla, sam nikol ne gledam tvja ub pravem času
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now