jemina napisal/-a: Da me ne zebe, mam stene tam kjer mam posteljo obložene z lesom.
js mam tud tko

... postla standardnih mer... velik regal... tri velke police nad mizo... mam pa računalnik, tv pa stolp še notr... aja pa nočno omarco... pa mam še kr dost prostora .... drgač mam pa 5 kotov
ne vem no, men je všeč, sam bi najrajš prestavla okno na drugo stran sobe in mela čist drugač urejen... ampak ne gre...
frenč 150x200) pojstlo pa TV/SAT, v drugi mam pa ta velko omaro, mizo pa comp., pa orbitrek
..(sam bi blo dobr, če bi ga kj uporabljala). 
. Za knjige in razne drobnarije mam visok bel regal s policami, postelja je večja (140x200 in ma tudi lubi svoj prostor
), zraven pa še en manjši bel regalček, ki je od postelje ločen z dimnikom (vodi iz kuhinje pod mano). Razne dodatke mam pa pol v rdeči in rumeni barvi (bela zavesa z rdečim robom, rumena posteljnina, risbe na steni so na podlagi iz rdečega in rumenega papirja, razne dišeče svečke in podobno). Uredila sem si tako, da mi je všeč, izbrala barve, ki so po mojem okusu - v sobi preživim veliko časa, zato se moram v njej tudi fajn počutit.

drgač je pa poleplena, po eni steni so kartice (te k se dobijo po lokalih, k so gor fore), po drugi pa slike, postri-ampak to sam zarad tega k se mi jih ne da dat dol, ker pol ostanjeo sledovi na barvi-to nameravam kmal nardit, ker sm se jih naveličala pa itak prerasla to fazo-sam pol bom mogla belt pa nove barve dat gor 

, ja pa seveda pisalna miza in na njej računalnik. pospravljena je vedno, razen postelje se mi pa res ne da postiljat, tako da zaradi nje izgleda soba razmetana. stene so pa bele, zdraven mam pa še balkon in teraso