Pri nas si zgornje nadstropje deliva s sestro - vsaka ma svojo sobo, skupna dnevna, še ena spalnica za kakšne goste (pa včasih jaz tam spim), WC, kopalnica bo pa dokončana v bližnji prihodnosti.
Moja soba je bolj majhna, ampak čist dovolj zame. Stene so bele, obrobljene s tanko črno črto, pohištvo mam v črni in beli barvi - velika črna omara za vse moje cunje in dodatke, črna miza (gor mam laptop namizno lučko, dve uokvirjeni sliki in šopek suhih vrtnic - za študijsko literaturo ostane dovolj prostora)

. Za knjige in razne drobnarije mam visok bel regal s policami, postelja je večja (140x200 in ma tudi lubi svoj prostor

), zraven pa še en manjši bel regalček, ki je od postelje ločen z dimnikom (vodi iz kuhinje pod mano). Razne dodatke mam pa pol v rdeči in rumeni barvi (bela zavesa z rdečim robom, rumena posteljnina, risbe na steni so na podlagi iz rdečega in rumenega papirja, razne dišeče svečke in podobno). Uredila sem si tako, da mi je všeč, izbrala barve, ki so po mojem okusu - v sobi preživim veliko časa, zato se moram v njej tudi fajn počutit.