Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

norolescentka napisal/-a:
Josephina napisal/-a:Jaz prakticiram Simple, in sem zadovolna pa tud cene so normalne.

moj dragec tut. edin tu mu njegove trde naglavne ščetince spremenijo v frzurco kot se reče :love:

mojga dragega so pa tukaj zafusali in potem sem se 2 tedna poslusla kok mam zanic frizerje :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 15:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

no, evo še eno k se bo u kratkem pridružila klubu frufrujev :lol: najbrž bom šla kr u MarkoMatjaž, ker enostavno nevem kam nej grem... na pražakovi se je odpru en nov frizerc, ampak ne bi tvegala ker grem prvič u lajfu na frufru in me je konc strah kakšna bom :eek:
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Men je tut končno ratal it k frizerju. Sem šla nekam, pač tuki v naš kraj, kjer naj bi dobr strigli. Itak sem zmeri živčna preden grem k frizerju, ko sedim na stolu pa sploh. Dons mi je blo pa prou fino; vsi frizerji so bili kul, frizura je taka kot sem želela (nobenih ekstremov), cena je pa sploh super.Za striženje (z umivanjem in feniranjem) sem dala 3.5oo.sit. Tko da sem ful zadovoljna. :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala... »

Lastovica napisal/-a:
katjuska20 napisal/-a:Jaz pa bi rada pohvalila frizerski studio Tomas v Mariboru. Po priporočilu iz te teme, sem bila danes pri njih in sem super navdušena. Strigel me je Tomas, bil je ful prijazen, mi svetoval in mi dal par dobrih nasvetov za styling. Redko srečaš frizerja, ki ti da roko in se predstavi ob srečanju, si zapomni tvoje ime. Za striženje in likanje sem plačala 5.400 sit, kar sploh ni tako drago in s frizuro sem super zadovoljna :top: .
Priporočam :) !

Tud Luka v Kristjan Stylingu ti da roko, se predstavi in si zapomni tvoje ime, ti ponudi kavo, caj ali vodo, v slovo ti pa na vizitko narise se soncka.

Pravi cukrcek :)

Men je tud Luka zakon.Ful prijazen,pa vedno sm zadovoljna s frizurco.Res fajn striže.
Kitka
Sramežljivka
Sramežljivka

Hey!

Neprebrana objava Napisal/-a Kitka »

Ne morm vrjet kok pluvate čez Kristjana. Men je pa on the best frizer. Edin je k me ostrigu tko da mi je res pasal in res je model kul da bl ne more bit. Pa čist tko k govorite kok ste prej h Kristjanu hodle pa da zdj recimo hodite k Mičstylingu. LoL...Zaposleni pr Miču hodijo na izobraževanja h Kristjanu. Ma sej itak je pa vseen, vsakmu je po svoje dobr kter frizer. Sam men je Kristjan res zakon!!!
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

No, jst sem tudi po dveh letih KONČNo najdla pravi frizeraj...
Najprej sem hodila k eni na dom, je bila poceni, pa vedno sem bila zadovoljna z frizuro...potem je pa postal problem, da se je odločila, da bo ona hodila k strankam na doma...vedno jo je bilo treba ful dolgo čakat...je rekla, da bo prišla ob 15, pa je prišla 16:10. Potem sem hodila v Simpla, V Domžale...pa je blo tko tko...odgovarjala mi je samo cena :D . Potem sem hodila k Mihaeli (Beauty hair Mihaela) ...no tam je blo pa tko, de sam mela v iber moderno frizuro, sam jst tega nisem znala nost...uf pa še draga je bla...pod 15k nikol nisem plačala :roll: .
Zdej pa hodim k Tamari (tamara Team) in mi sede cena...in hvala bogu tudi nova frizura. Prej sem bila skoz ista...dolge lase...ostrižena na resice...barva pa temno rjava...ZDEJ pa je moja frizurc kratka in blond barve :wink: Iiii :D
Misli pozitivno....
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Jaz pa že ful dolgo hodim k isti frizeki, s katero se že privat od prej poznam. Pa je fajn, mlada, prijazna pa poceni. Ravno včeraj sem si šla k njej frufru narest, pa mi fajn paše. Sem ful zadovoljna z njo in je ne menjam. :razz:
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a beepsi »

Jaz že dolga dolga leta hodim k Maretu (MareDresuraFrizure) in je zame ZAKON. Me ze tako dobro pozna, da mu niti ne rabim govorit, kako naj me ustriže... Edini problem je, ker dela pol časa v Parizu, pa ga moram potem lovit, da me vzame v vrsto, ko je v Ljubljani :D
špinača
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: *love*island*

Neprebrana objava Napisal/-a špinača »

js mam skodrane laske, koga mi priporočate za striženje? sem iz lj. neki časa sem v simple hodila ampak moram zamenjat ker je blo nazadnje grozn, mam čis čudne lase, nobene taprave oblike!
Love is all I need
Uporabniški avatar
*Selena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Selena* »

Mene zanima, če ma kera izkušnje s frizerskim studijem Inter v BTC-ju.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Hodim k eni privat frizerki in sem ful zadovoljna :)
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Mene je pa dons čist prjel pa me moj noče postrižt. :( Ne upa si...
Js se pa še počesat ne morm več... :cry:
Waiting in the queue oh whoopee doo
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klea_zvezdica »

evo u kranju je en ful dobr frizer Huso. Frizerski studio se imenuje Stylepeople, pa je men tm ful uredu, on me je sicer strigu k še ni meu svojga salona... ampak zdej grem v kratkem se ke pustrišt pa poštrihat, pa vm poročam če je šekr tok dobr. če ma pa kera izkušne z njim, pa prosim če mal napiše.
G|i|a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a G|i|a »

kje pa je ta frizerski salon v Kranju? k prvič slišm zanj :?:
Odgovori