Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Gledala sem A walk to remmember. Super film in edini ob katerem se prov fejst jokala :oops: :cry:

res če taka ljubezen obstaja si jo želim... :)

Dons grem gledat Moja super bivša...

Povem kako je blo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

allessya napisal/-a:Ravnokar sem gledala komedijo My Boss's Daughter (mal starejša komedija iz leta 2003). Res sem se nasmejala. :rofl: Dobra je!

Slika

Hehe-meni je tudi dobra komedija :D Sicer pa so mi do zdaj vsi filmi bli všeč kjer je Ashton igral (pa ne zaradi njega :D)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Dzuro
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dzuro »

O fak sm gledov miami vice....ma bedarija totalna. Ne gledat tega filma, resno! Dolgčas od dolgčasa...kao ena akcija, u bistvu je pa samo blebetanje, samo na konc se mal srelajo. Ma škoda mi je dnarja, za tak bedast film.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Gledala sem Moja super bivša...

Je pač malo fantazijska ker ima ženska nadnaravne moči in rešuje mesto...on se zaljubi vanjo ne da bi vedel da je to prav ta G-women...

Malo se tudi nasmejiš zraven...

Film bi ocenila srednje :)

Gledala sem tudi Lopov z otroškim obrazom...

To pa morte gledat ker se je v kinu cela dvorana tok smejala umiral smo do smeha :rofl:

Gledala sem tudi risanko Za živo mejo in je super risanka...fajn za smejat...

priporočam
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
maru
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maru »

Nazadnje sem v kinu gledala Crossing the bridge - The sound of Istanbul. Film je vsekakor vreden ogleda in lahko rečem, da sem bila precej pozitivno presenečena nad raznovrstnostjo turške glasbe.
Mula že pridno vleče. :wink:
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Uh da še jaz podam moje mnenje glede zadnjih ene par filmov, k sm jih gledala:

Miami Vice: čisto zanič film. Totalno zmedene zgodba
Tokyo Drift: me tudi ni navdušil, samo sem ga gledala v slabi kvaliteti slike in je tut že zato zgledal malo drugorazreden film
Naveza Kebab: definitivno eden boljših filmov zadnjega leta
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Miamy vice: meni osebno bedn film, pač klasična ameriška akcija, v kateri ne morejo brez klasične postavitve igralcev-dva tipa, good guys in bad babe :roll:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Bela Masajka ... ubistvu se strinjam z postom od @ (neki časa nazaj ga je napisala) ... ne bom več hodila gledat filmov, ki so napisani po knjigah, ker sm potem samo razočarana ... film mi sploh ni ušeč ubistvu ... mene to jezi, ker večino dogodkov izpustijo al jih pa čist drugač prikažejo, zemenjana so vsa imena ... skratka jst sm si po knjigi ful lažje vse predstavljala in dobla velik bolj slikovit opis kot pa po filmu ... Pomoje, da tist k knjige ne prebere sploh ne more razumet filma ... ker v knjigi ful opišejo navade tega njegovega Samburskega plemena in tko ... v filmu pa naj bi blo use že kr samoumevno ... skratka ni mi ušeč! :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Nazadnje sem pogledala te 3 filme:

40-letni devičnik (režiser Judd Apatow; v gl. vlogah: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd..): Noro smešen film, jst sem res crkavala od smeha. Ful mi je bil všeč - zabavni dialogi in igralci pa tista pesem na koncu.. :lach:

Krvavi hostel (režiser Eli Roth; v gl. vlogah: Jay Hernandez, Derek Richardson, Eythor Gudjonsson..): Mal sick film, ampak taki so mi pač všeč. :D Pa na začetku sem mislila, da bo čist ena druga oseba v glavni vlogi, sam pol se je drugače izkazal. Napet, bolan, ogaben film in všeč mi je, da ni tista tipična hollywoodska grozljivka.

Se7en (režiser David Fincher; v gl. vlogah: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow..): Film je odličen, zanimiv, napet, skratka super! Všeč mi je, ker ni nekega happy enda, režiser in igralci so pa tud enkratni. :razz:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Lake House (Romanca ob jezeru) - Dolgcajt za popizdit. Vsaj men. :roll:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Lake House - romantičen film, ampak men ni bil preveč všeč

GArfield 2 - meni je všeč, ker mam rada velike mačke

The Devil Wear's Prada - kr kul film, všečna vsebina

Little Man - za popizdit smešen film
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Bela Mesajka: Film ni bil tolk slab, ampak knjiga je res ful boljša.... Res, škoda ker kdor bo gledal film, se zagotovo ne bo odloču prebrat še knjige, ampak js sem res med branjem dobila ful boljšo predstavo pa tko (sj so tut fotografije notr, da se bolj vidš vse),..
Pr filmu me je motilo pred vsem to, da so nekateri dogodki izpuščeni, pa da ne občutiš kako si je določene stvari predstavljale različne osebe (ker avtorica o vsaki stvari komentira, kakšna se ji zdi, potem pa še opiše, kak so vse to vidli domorodci).. Drugač pa komur se ne da brat; film je kar ok...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

The Devil Wears Prada - kok mi je biu pa to en luskan filmck, ok, mal ameriski s tem kako ona na konc ugotovi, da je smotana in se kr odpove lepim oblekcam, ampak useen eden izmed boljsih zadne case. Sploh pa ... velik lepih oblekc, lepih cevlckov pa se mal Gisele :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Kralji hitrosti je super in vreden ogleda za tiste, ki jih veselijo avti in hitrost...je tudi malo komedija saj se kar nasmejiš zraven...
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Cold Mountain - film je eden najboljših, kar sem jih kdaj gledala ( teh pa ni ravno malo :D ) in morem rečti, da je zasedba super, vsebina je super, samo konec je žalosten :( . res priporočam!
Slika
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Zaklenjeno