Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
andreaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andreaa »

Neron, še dobr, da si se znebu take ženske!
Moja situacija je bla enaka, samo da sm js svojga tipa finančno podpirala pa ma on stalno zaposlitev js sm pa kot študentka delala. Pa njegova mat je tud taka kt on, hvala bogu, da sm e ju znebila!
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

On nima nič besede pri tem,ker ko dobi plačo takoj podjetje dobi od sodišča poziv in mora podjetje vsak mesec toliko odbiti od plače in nakazovati mami na TRR...lahko se pritožiš na sodišče ampak to se naredi samo takrat,ko je mati otroka zapostila,če ga pa ni potem pa v veliki vrjetnosti vsak otrok plača svoji mami določen znesek!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma_nekdo »

No,da povem...včeraj sem se lepo pogovorila s fantom in je reku,da se strinja z mano,da bo povedal mami,da si najde delo in jo tudi spodbujal. tudi njega to moti...tko da upam,da si jo bo res najdla!!
hvala ti za vse informacije :angel:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Sem se odločila, da bom dala kr v to temo...

Kaj mislite na to:

Moja mami je bla v soboto na unem koncu kjer je doma moj bivši in tm je bla ena prireditev in sta se srečala in pozdravla ter mal pogovarjala...

No potem zvečer so šli jest pa je mami rekla, da je srečala njegove starše in malega bratca in mali reče moji mamici kje je pa Helena? Jst nism mogla vrjet da je po men vprašu, ko je mami to povedala...No in njegovi so mamici rekli, da nej kej pride na kako kavo ane..ker včasih je velikokrat mami prišla čeprav je malo daleč od doma (1ura vožnje) mami je rekla ja pa bom enkrat pršla...sam nevem...mami je rekla, če bom šla takrat zraven, da vsaj še staro mamo njegovo pozdravim ker smpo se bvsi lepo razumeli...

Kaj vi mislite?

Moja mami misli pridt njegovi mami voščit ko bo imela rojstni dan...bedno bo če bo njegova punca tm.. :?

Zlo nerodna situacija....jst sem njega prebolela ampak spomini pa rada ga mam kot prijatelja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

no ja, če so starši že od prej prijatelji, potem ne vidim razloga, da bi morali prekiniti stike zaradi vajinega razhoda.
tebi pa ne vem kaj naj rečem. če si se res tako dobro razumela z njimi in si z bivšim v dovolj dobrih odnosih, potem pojdi zraven. če ti je kaj do tega seveda. ne pa pustit, da te nekdo prisili v nekaj, česar si ne želiš.
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Malena|8 »

pri meni je pa tašča ok...samo seka ma pa eno vlko anakondo v glavi...
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Moja bodoča tašča (upam da) je tud čist ok, fajn se zastopima, pa tak se mi zdi da sem ji kr všeč. :angel: Men je pa ona tud fajn, tak da...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Tigi napisal/-a:Kaj vi mislite?

Moja mami misli pridt njegovi mami voščit ko bo imela rojstni dan...bedno bo če bo njegova punca tm.. :?

Zlo nerodna situacija....jst sem njega prebolela ampak spomini pa rada ga mam kot prijatelja...

Men se pa zdi to čist butasta ideja. Lej vidva sta konc in ti nisi več del njegovega življenja lih tko k on ni več del tvojega. Dobr, če so tastari prjatli med sabo ok, čeprov men osebno tut tega nebi blo fino gledat. Pa sej se lah dobite kje v kšni slaščičarni al pa kej, če si res tok grozno želiš staro mamo vidt?!

Nevem no men bi blo to kr mal ponižujoče, da se pojavim na rojstnem dnevu mame od bivšega, ki te je povrh še v glavo jebala + tam bi bla vsa njegova družina pa njegova punca...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja Migrena prav imaš sej to sm jst premišljevala sam nism vedla a prov mislim al ne aveš...

Sej prov nam šla ker nočm bit drek...

Pa še pasal mi bo če ga nam vidla ker nočm, da se mi kej čustva vrnejo ko ga bom vidla po letu in pol...ker sem ga glih prov pozabila...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Ja Tigi... js se tudi strinjam z Migreno... nisi več del njegovega življenja in nimaš nikakršnih obveznosti do njegove družine... js bi se počutla skrajno neprijetno, no :roll:
My dreams are my reality...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Pa itak bi si vsi verjetno mislili (vključno z njim) kej v smislu: "lejo bogo revco sigurno ga še ni pozabila" :?

Sej, če maš ostale člane tok željo vidt se pa lah dobite kje izven njegovega doma pa je :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja sej za staro mamo sem se že menla z njegovim bratrancem da se srečamo po dolgem času ker midve sva se res razumeli...

Ker z njegovim brtrancem imam pa še zmer stike ker smo dobri frendi...in bomo nekam šli...

Jah tk je...mah jst sem pa tud smotana...če bo šla nej gre mami sama jst nam šla...
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Jst mam pa zmer večji filing, da se moja "tašča" zmeri bolj boji za svojga sinčka, pač tist filing, kot da ga izgublja. Sicer je super ženska pa vse, nimam pripomb, sam dobila sem nek filing, kot da se boji izgube. Ampak se sploh še nima česa bat, itak hočva biti s fantom čim več skupi, nimava pa nobenih večjih načrtov še. Bo treba še par let počakat.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jz sm na moj seznam pod ime moje tačše spet dala eno črno piko.

V podrobnosti se raj ne bom spuščala :evil: :roll:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***mecena*** »

moja tašča je baš super :D tko,pogovarja se,zafrkava se,pa mislim da me ma rada :D
Odgovori