Kontracepcijske tabletke
jokica napisal/-a:jao... jest bi ti rekla dirkej v porodnišnco. k nekak k krvaviš 14 dni skup ni normalno... jest sm mogla it u bolnco zarat tega... resno...
vmesne krvavitve so nekak normalne, vsaj pr men zivci pa to... sam d mas pa 14 dni skup menstro pa ni good
hmmm...sj ubistvi en tedm pred premorom nism krvavela, mislim, imela sm take majhne temno rdeče izcedke, ki so se preko tedna manjšali in spreminjali barvo v rjavo, tko da sm na konci mela po par kapljic na dan rjavega izcedka. Ko pa sem začela s premorom, sem pa dobila menstro. Tko da me sam zanima, če je že kakšna doživela kaj takega? Je pa še ena stvar, te izcedke sem dobila en dan po takšnem malo bolj grobem seksu oz. po malo bolj močnejšem nabijanju! Tko da upam da mi boste znale mal svetovat, ker ginekologa še en tedn ni, pa na nek način bi tudi rada brez njega to uredila

Jaz sam to vem, da če jih začneš jemat s prvim dnem menstre, pol si zaščitena od prve tablete dalje. Če pa začneš jemat keri drugi dan menstre, je pa treba uporabljat nekaj dni še dodatno zaščito.
Če pa lahko začneš jemat po končani menstri pa res ne bi vedla, sam po moje ne no... raje vprašaj ginekologa - za ziher, al pa poglej v navodila kaj ti piše.
Če pa lahko začneš jemat po končani menstri pa res ne bi vedla, sam po moje ne no... raje vprašaj ginekologa - za ziher, al pa poglej v navodila kaj ti piše.
včerajšnjo preskoči, današnjo pa vzemi ob istem času kot ponavadi. da ne bi slučajno dve vzela
ampak moraš vedt, da moraš do menstruacije uporabljat še dodatno zaščito. ker zdaj, ko si pozabila vzet tabletko, zaščita ni več toliko zanesljiva. včerajšnjo bi sicer morala vzeti takoj ko se spomniš (naj ne bi blo kasneje kot v 12 urah), ampak glede na to, da je pri tebi minilo že skoraj 24 ur (mislim), včerajšnjo preskoči in lepo do konca nadaljuj. pač boš vzela samo 20 tabletk namesto 21. en tablet ti bo na koncu ostal. upam da sm dost razumljivo napisala 

Zadnjič spremenil ribicaX, dne 14. Sep. 2006 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.