Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Pozdravljene! Jaz imam pa en problem in upam, da mi boste znale svetovati! Že eno leto redno jemlem tabletke in menstruacija se mi je vedno pojavila v 7dnevnem premoru. Ta mesec pa je prišlo do tega da se je krvavitev pojavila en tedn pred premorom...ta krvavitev je pa dokaj močna in zelo temne(skoraj črne)barve. Zato me zanima, a je to normalno da se krvavitev pojavi pred premorom oz. takrat ko še vedno jemljem tabletke? Upam da mi boste znale pomagati...hvala :D
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

tinchy... tko nekak k vmesne krvavitve?
ojoj... sovražm jih... ja tud men se je to dogajal... in sm celo paniko zagnala... do tega lahk pride zart stresa baje, ker telo bolje presnavlja... meni je gin svetovala naj še naprej jemljem tabletke in normalno naredim premor....
če nisi sigurna vzami telefon in pokliči gin...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jst jih bom pa zlo verjetno nehala jest, Cilest...
Nimam nobenih težav sicer, sam mal ma firbec matra, če bodo vseeno kake spremembe potem.
Mojih kil v zadnjih 5 letih sicer ne pripisujem tabletkam :( , pa vseeno bom mal opustila zdej tabletke, vsaj za kake pol leta.

Že veselo nabavljava kondome, hehe... :D
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

rEbEcCa napisal/-a:
mackica napisal/-a:Jst sm bla pr ginekologu, zredila sem se za 8kg v treh mesecih, ginekolog cist znoru, reku da ne smem vec logesta jemat, mi je predlagal yarino tko da bomo zdj vidli, ce bo kej spremembe, sem pa na 5 tabletki sele, cist me skrbi da ne bi zgubila te vode pa da bi bla se naprej tak balon...

Ka si bla tud ful napihnjena, js zgledam k ena nosečnica...:( sicr se mi je menza končala 25.8. in sm začela jest 27.8. nov paketek,pa sm prejšn tedn mela odnose pa mi je notr spustu...tk hitr se itq ne more nč pokazat še...sam js se res počutim k sod :(

Ravno vceraj sem se gledala ko sem sedela. Ja res, kot nosecnica v 4.mesecu :D Pa to je najhujs, ker drugje nisem dobila odvecne vode, samo na trebuhu :lol: Drugace pa sem skoraj 100% da nisi noseca.
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

mackica napisal/-a:Ravno vceraj sem se gledala ko sem sedela. Ja res, kot nosecnica v 4.mesecu :D Pa to je najhujs, ker drugje nisem dobila odvecne vode, samo na trebuhu :lol: Drugace pa sem skoraj 100% da nisi noseca.

Wiii si me potolažla :D:D:D HVala! Sporočim ko (če) dobim menzo :D
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

ne maram tebletkkk..... :cry: pa jih morm jest..fuuuuuuuuuj..
... ι αм ωнαт ι αм ...
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

en problem mam... pojedla sm vse tri tablce, zj mam menstro, v soboto naj bi začela z novo tablco. ginekologinjo mam v ljubljani, ker tja hodm v šolo to je pa 40km stran. in do sobote nebom šla tja,.. a katera ve če bi lahko dobila tabletke brez recepta, v lekarni kjer živim?
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Mislim da tablet brez recepta nikakor ne boš dobila.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Mislim da tablet brez recepta nikakor ne boš dobila.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jz če sm jih hotla dobit, sm mogla založit 1500 sit in čimprej prnest recept, pol so mi pa dal dnar nazaj... tko da, če so prjazni, pa če te kolkr tok poznajo, pol ti bojo pomoje dal... prašat pejt :)
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Jst tut 1x nism mela časa do ginekologa skočt. Pa sm šla v lekarno, lepo razložila zakaj nisem mogla in so mi dal tabletke s tem, da se mogla potem prinest recept in so mi potem vrnili denar :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

tinchy18 napisal/-a:Pozdravljene! Jaz imam pa en problem in upam, da mi boste znale svetovati! Že eno leto redno jemlem tabletke in menstruacija se mi je vedno pojavila v 7dnevnem premoru. Ta mesec pa je prišlo do tega da se je krvavitev pojavila en tedn pred premorom...ta krvavitev je pa dokaj močna in zelo temne(skoraj črne)barve. Zato me zanima, a je to normalno da se krvavitev pojavi pred premorom oz. takrat ko še vedno jemljem tabletke? Upam da mi boste znale pomagati...hvala :D

Tole sem nazadne spraševala, zdaj pa me še nekaj zanima...zdaj ko sem naredila premor, sem dobila menstruacijo, in skupaj s tistim izcedkom, ki se je pojavil en teden pred premorom, krvavim že skoraj 14 dni..zato me zanima, a je to res lahko samo zaradi skrbi, pa če se je kateri to že zgodilo? Bi vprašala ginekologa, sam je na dopustu še en tedn:S ...tko da upam da boste znale pomagati mi:)!
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

jao... jest bi ti rekla dirkej v porodnišnco. k nekak k krvaviš 14 dni skup ni normalno... jest sm mogla it u bolnco zarat tega... resno...
vmesne krvavitve so nekak normalne, vsaj pr men zivci pa to... sam d mas pa 14 dni skup menstro pa ni good :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

Čaw punce...js bi pa rada dobila prej menzo zdej, a kr neham jemat tabletke ( do konca mam še sam 4 ) kr sm gledla navodila pa nism zasledila kaj nardit v tem primeru...vrjetn da kr neham pa mam 7 dni pavze pa pol drug zavitek 8. dan sam vseen raj vprašam...
:D
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

če bi jo rada dobila prej kot ponavadi, potem kr spusti te 4 tabletke. mensturacijo bi morala dobiti po tolikšnem času kot takrat, če bi pojedla celo tablico. potem po 7 dneh pa zopet normalno naprej jemlješ tabletke.
Zaklenjeno