Kontracepcijske tabletke
Pozdravljene! Jaz imam pa en problem in upam, da mi boste znale svetovati! Že eno leto redno jemlem tabletke in menstruacija se mi je vedno pojavila v 7dnevnem premoru. Ta mesec pa je prišlo do tega da se je krvavitev pojavila en tedn pred premorom...ta krvavitev je pa dokaj močna in zelo temne(skoraj črne)barve. Zato me zanima, a je to normalno da se krvavitev pojavi pred premorom oz. takrat ko še vedno jemljem tabletke? Upam da mi boste znale pomagati...hvala 

tinchy... tko nekak k vmesne krvavitve?
ojoj... sovražm jih... ja tud men se je to dogajal... in sm celo paniko zagnala... do tega lahk pride zart stresa baje, ker telo bolje presnavlja... meni je gin svetovala naj še naprej jemljem tabletke in normalno naredim premor....
če nisi sigurna vzami telefon in pokliči gin...
ojoj... sovražm jih... ja tud men se je to dogajal... in sm celo paniko zagnala... do tega lahk pride zart stresa baje, ker telo bolje presnavlja... meni je gin svetovala naj še naprej jemljem tabletke in normalno naredim premor....
če nisi sigurna vzami telefon in pokliči gin...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Jst jih bom pa zlo verjetno nehala jest, Cilest...
Nimam nobenih težav sicer, sam mal ma firbec matra, če bodo vseeno kake spremembe potem.
Mojih kil v zadnjih 5 letih sicer ne pripisujem tabletkam
, pa vseeno bom mal opustila zdej tabletke, vsaj za kake pol leta.
Že veselo nabavljava kondome, hehe...
Nimam nobenih težav sicer, sam mal ma firbec matra, če bodo vseeno kake spremembe potem.
Mojih kil v zadnjih 5 letih sicer ne pripisujem tabletkam

Že veselo nabavljava kondome, hehe...

rEbEcCa napisal/-a:mackica napisal/-a:Jst sm bla pr ginekologu, zredila sem se za 8kg v treh mesecih, ginekolog cist znoru, reku da ne smem vec logesta jemat, mi je predlagal yarino tko da bomo zdj vidli, ce bo kej spremembe, sem pa na 5 tabletki sele, cist me skrbi da ne bi zgubila te vode pa da bi bla se naprej tak balon...
Ka si bla tud ful napihnjena, js zgledam k ena nosečnica...sicr se mi je menza končala 25.8. in sm začela jest 27.8. nov paketek,pa sm prejšn tedn mela odnose pa mi je notr spustu...tk hitr se itq ne more nč pokazat še...sam js se res počutim k sod
Ravno vceraj sem se gledala ko sem sedela. Ja res, kot nosecnica v 4.mesecu

tinchy18 napisal/-a:Pozdravljene! Jaz imam pa en problem in upam, da mi boste znale svetovati! Že eno leto redno jemlem tabletke in menstruacija se mi je vedno pojavila v 7dnevnem premoru. Ta mesec pa je prišlo do tega da se je krvavitev pojavila en tedn pred premorom...ta krvavitev je pa dokaj močna in zelo temne(skoraj črne)barve. Zato me zanima, a je to normalno da se krvavitev pojavi pred premorom oz. takrat ko še vedno jemljem tabletke? Upam da mi boste znale pomagati...hvala
Tole sem nazadne spraševala, zdaj pa me še nekaj zanima...zdaj ko sem naredila premor, sem dobila menstruacijo, in skupaj s tistim izcedkom, ki se je pojavil en teden pred premorom, krvavim že skoraj 14 dni..zato me zanima, a je to res lahko samo zaradi skrbi, pa če se je kateri to že zgodilo? Bi vprašala ginekologa, sam je na dopustu še en tedn:S ...tko da upam da boste znale pomagati mi:)!
jao... jest bi ti rekla dirkej v porodnišnco. k nekak k krvaviš 14 dni skup ni normalno... jest sm mogla it u bolnco zarat tega... resno...
vmesne krvavitve so nekak normalne, vsaj pr men zivci pa to... sam d mas pa 14 dni skup menstro pa ni good
vmesne krvavitve so nekak normalne, vsaj pr men zivci pa to... sam d mas pa 14 dni skup menstro pa ni good

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?