1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete?
Jz za hrano pa pijačo zlo mal zapravem, ker vedno starša kupujeta. Sama plačam edin, če grem s frendi vn jest, pa za vsakdanje kofetke, pjačke in ob vikendih alko party
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Za čevle na vsake po leta 20 tisoč sit, pa še kj vmes, za obleke sploh rajš ne pomoslem, ker bi me kap zadela

3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
Za modne dodatke gre zlo mal dnara, ker jih ne maram, če pa jih že kupem, pa kupim tam kjer mi je všeč, ne gledam na targovino, kupim pa ponavadi kakšno verižico, pa pasov mam ful
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
P men je čiz odvisno kolk zapravem za kozmetiki. En mesec lahko nič naslednjega pa 10 jurjov
5. žuriranje + alkohol?
O tem sploh ne razmišljam
6. cigarete (če kadite)? 10-15 jurov. Se trudim zmanjšat na 7000
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? O tem tudi, ne razmišljam, ker mi za take stvari ni škoda denarja, na kavico pa hodim z mojimi pikicami in frendi

9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira

Jz preberem ogromno revij in dam tudi 5000 mesečno za revije. Kupujem pa elle, cosmota, evo, obraze, novo modno...
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? okrog 5000
11. morje? (letno) Ne vem, ker še grem