1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete?
če sm domabore malo, drgač pa tko no, odvisn, ne morm rečt neke številke. kupujm pa v Spar al pa tlele zravn stanovanja k mam Tus za osnovne potrebe.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
bolj malo, tko povprečno bi lahk rekla tm okol 3-4jurje na mesc,sam učas pa pride mesc ko si nč ne kupm. nerada zapravlam za stvari če jih ne rabim. hodm pa v različne trgovine, take bl pocen

. najraj pa kupujm poletne majčke.
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
tega pa res nimam velik, več teh dodatkov tko dobim za darilo, drgač pa učas če si kej kupm dam recimo jurja al pa dva največ.
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
največ jemljem pr oriflame, drgač pa tud v dm pa tušovo drogerijo. več porabim da negovalno kozmetiko, milo, šampon, barva za lase pa to. tm recimo okol 2-3jurjčke na mesc
5. žuriranje + alkohol?
ne veliko, če grem žurat vn enkrat do dvakrat na mesc, torej tm 2jurja
6. cigarete (če kadite)?
ne kadim
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo?
hodm s frendi pa s tipom. recimo tud tam ene 3 jurje,učas več
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim?
4000sit za emsečno po LJ, pa vlak me pride tm ene 6 jurju na mesc.
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebira če ne pa to omenite
sam cosmo, sem se omejila
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu?
mesečno? jz hodm k frizerju 2x na let, barva me večinoma mami doma, dam pa takrat 7jurju. če štejemo vsak drugi mesec še barva 2000sit.
11. morje? (letno)
odkar si ga morm sama financirat še nism bla, razn na kampiranju, to pa pride tm 20jurju vse skupi recimo.
sm bolj varčna no, glede na to da si take stvari sama finnaciram, vsaj v večini.