Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

neron napisal/-a:če imaš nekoga,zelo rad,ga nikoli v lajfu ne preboliš NIKOLI

Preboliš ja, pozabiš pa verjetno ne.
How blind can you get and still have eyes?
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

jagodka85 napisal/-a:

sorčy, se ne strinjam... lh maš nekoga še rajš, slej al prej ga preboliš in greš naprej...

zakaj misliš,da se motim,jagodka85
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Neron, tko ti mislš...jst sm mela že dve fanta zlo rada, pa sm oba prebolela in brez kšnih večjih problemov. To morš mau sam s sabo pošlihtat, pa gre (pa to ni mišlen kt žalitev, ampak kot nasvet).
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

neron napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

sorčy, se ne strinjam... lh maš nekoga še rajš, slej al prej ga preboliš in greš naprej...

zakaj misliš,da se motim,jagodka85

nism rekla, da se motš... sam rekla sm da se s tem ne strinjam
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

po eni stari mata obe prav,ja
ljubiti nekoga je kot v pravljici,a pravljica le v knjigi še živi
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***mecena*** »

jst bom tak rekla...
v lajfu lahk vsakega preboliš,ampak nikol pozabiš....to je tko moje mnenje...mislim da se da vse prebolet z dovolj truda,volje in tak dalje...
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Prebolis lahk,s casom bolecina izgine,sam pozabit pa ne mors,spomini ostanejo.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

No po moje tud prebolis ampak ne pozabis...in ostanejo lepi spomini brez krivde in obzalovanja in zalosti...pac se spomnis in se nasmehnes in to je to.
Vsaj tko je pr men...pa recimo k sm vidla po ful cajta svojo bivso ljubezen sm ga bla ful vesela in vesela da je srecn v lajfu in tko..in pac sva se zadebatirala hitr in nardila update kaj se je komu kej dogajal v lajfu..in pac sva se bla ful vesela..tko prijateljsko, brez skritih namenov al pa karkoli.
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

jst sm pa lih pred parimi dnevi kle not pisala, da neki razmišlam o svojem bivšem bivšem, pa kaj bi nardile, če bi ga srečale po parih letih, pa bi se vam slinu...
no in lej ga zlomka, po 4 mescih tišine(razšla sva se sicer pred dvemi leti, sam sva si občasno kšn sovražn mejl poslala), mi učeri, lih je blo 7:35(kad kazaljke se poklope)(to pomen da nekdo misl nate), mi pošle msg, kako sm pa kaj delam...
pa jst tist-kdo je to :D
pa un-prou maš- nobeden
pa jst nč
pa on v slabi angleščini-are you remember me
pa jst (kao) pa kdo je to, peter a s ti, kaj pa ti iz te številke blabla, nimam zdej časa, jav se mi pol msn :D :D
pa un tko, ni petr, blabla
pa jst pol aja ti si, sm zdej vidla po tem in tem kako si mi to napisu
pa on spet kr neki u angleščini, pa kr ene osladne, pa lots of kisses fpor you,pa kaj počnem, pa pol tm neki razlaga o seb, pa če se lahko kej vidva
pa jst na vsake kvatre napišem čist na izi neki, formalno
po pa lepo napišem-sori, ampak boljš da ostane tko kot je, srečno pa ljubim te(po srbsk pomen poljubljam te)
pa on spet kr neki u angleščini (hotu mi je pokazat kolk se je nauču), da če grem res v tujino, da bi šla lah skupi, da deliva stroške(pol hec pol zares mišleno), pol pa na konc
jsei mi slatka skroz...jojjjjj
:?: what da fak?
nč jasn...
aja uporabla sm od zvončice taktiko da sm bla prjazna pa to, pol pa tist-se slišmo pol, pol pa valda nikol ni pršu
no in pol po tem mesidzu kolk sm slatka, mu nism nč več pisarla...
zdej mi pa nč ni jasn...
nazadne k sva se slišala, mi ni meu nč lepga za povedat, tko da mi je to vse skupi res čudno :!:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

lubenica, mogoče pa kej rab od tebe
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Lahko pa da je kaj pozabu :D
Mogoče ga je pa pamet srečala pa se je spomnu da je bil takrat ko sta šla narazen neumn :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Al pa mu je sam dolgčas pa te mal zajebava? Sj veš eni tipi nikol ne odrastejo :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

neron napisal/-a:po eni stari mata obe prav,ja

evo neron, tale bi bila pomoje kot ustvarjena zate :lol:

šejla napisal/-a:Prebolis lahk,s casom bolecina izgine,sam pozabit pa ne mors,spomini ostanejo.

lubenica, pojma nimam kaj se mu po glavi plete. Mogoče te hoče nazaj, mogoče res kej rab, mogoče hoče bit samo prijazen. Najbl butast je pa to, da ponavad k tipa direkt vprašaš kaj hoče, se začne neki mutit pa izmikat :roll: Kok gre men to na živce :roll:

No jaz sem pa bivšega zbrisala iz msn, pa sm mu poslala meil, kjer sm mu to povedala., pa da upam da mi ne zameri, itd. Pa mi je odgovoru čist preveč prijazno, da sm bla kar mal šokirana :? (v smislu Ti ti! Kako mi lahk nardiš kej takega?? Pa ene par smajlijev, pa spet neki blablabla, pa da se mi spet oglasi k bo nevemkaj) Sm bla ful presenečena, k jz sm do njega precej bolj uradna&formalna pa on je bil tut do zdej. Mislim sej se hecam, sam ne na tok oseben način. Mah ja. Sej ni nič takega, samo da vas mal obveščam :)
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Punce, ne preveč analizirat vsega...npr. vsazga njegovga msg-ja, pa zakaj je to napisu, zakaj je tok prjazen... Ponavad tipi s tem sploh nč ne misiljo, oz. se nč ne skriva za tem, punce pa pol premlevajo, pa analizirajo vsak njegov stavk.
Po mojih izkušnjah tipi ne ovinkarjo kej preveč, če ti kej hoče tazga povedat, ti bo več al manj direkt povedu. Se jim ne da it kšnih igrc in hodt k mačk okrog vrele kaše. Vsaj jst mam take izkušnje. In sm se kmau odvadla "secirat" vsak stavk. Jst si to vse bol na easy vzamem. Če bi kej več hotu, bi že povedu.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Yazmeen....jaz imam pa ravno obratne izkušnje bivši je stalno nekaj ovinkari pa levo in desno...

wooooo Zvončica ti si pa trd oreh :D .... si ga pa kar pošteno na realna tla postavla :zustimm:

Pa te nič ne stisne,ko ti piše take ali nikoli nimaš potem v mislin "hm...mogoče bova pa še kdaj skupaj" :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Zaklenjeno