jst sm pa lih pred parimi dnevi kle not pisala, da neki razmišlam o svojem bivšem bivšem, pa kaj bi nardile, če bi ga srečale po parih letih, pa bi se vam slinu...
no in lej ga zlomka, po 4 mescih tišine(razšla sva se sicer pred dvemi leti, sam sva si občasno kšn sovražn mejl poslala), mi učeri, lih je blo 7:35(kad kazaljke se poklope)(to pomen da nekdo misl nate), mi pošle msg, kako sm pa kaj delam...
pa jst tist-kdo je to
pa un-prou maš- nobeden
pa jst nč
pa on v slabi angleščini-are you remember me
pa jst (kao) pa kdo je to, peter a s ti, kaj pa ti iz te številke blabla, nimam zdej časa, jav se mi pol msn
pa un tko, ni petr, blabla
pa jst pol aja ti si, sm zdej vidla po tem in tem kako si mi to napisu
pa on spet kr neki u angleščini, pa kr ene osladne, pa lots of kisses fpor you,pa kaj počnem, pa pol tm neki razlaga o seb, pa če se lahko kej vidva
pa jst na vsake kvatre napišem čist na izi neki, formalno
po pa lepo napišem-sori, ampak boljš da ostane tko kot je, srečno pa ljubim te(po srbsk pomen poljubljam te)
pa on spet kr neki u angleščini (hotu mi je pokazat kolk se je nauču), da če grem res v tujino, da bi šla lah skupi, da deliva stroške(pol hec pol zares mišleno), pol pa na konc
jsei mi slatka skroz...jojjjjj

what da fak?
nč jasn...
aja uporabla sm od zvončice taktiko da sm bla prjazna pa to, pol pa tist-se slišmo pol,
pol pa valda nikol ni pršu
no in pol po tem mesidzu kolk sm slatka, mu nism nč več pisarla...
zdej mi pa nč ni jasn...
nazadne k sva se slišala, mi ni meu nč lepga za povedat, tko da mi je to vse skupi res čudno