Tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Nadala imam sicer kar rada, ampak včeraj mi je bilo prav zabavno, ker je za spremembo deloval totalno zgubljeno. V četrtem nizu mu ni bilo nič več jasno...

Dementjeva je pa moja favoritka vedno, čeprav me košta kar nekaj živcev, ko jo gledam... pa vedno znova se sprašujem, zakaj ves svet bluzi, kako je Šarapova lušna (mozoljasta suha afnica), o Dementjevi pa nič. No ja, stvar okusa. Ali pa še bolj- stvar samopromocije. Šarapova se pač zna prodajat...

Najboljša mi je bila, ko je izjavila, da je proti temu, da bi trenerji imeli dostop na igrišče. Je rekla, da hoče imeti vsaj tisto uro ali dve mir pred mamo :lol: (mišljeno je bilo kao za hec...)
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Jst pa za Haasa navijam :D Čeprav so mu dolgi lasje bolj pasali. Pa federer...is Federer. :wink:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Ja, men je Dementieva luušna, ampak res lušna pa zlo simpatična, medtem ko mi je Šarapova zoprna. Pa tud jst včasih živce zgubljam ob njeni igri, sicer velikokrat igra perfektno, na trenutke pa res porazno. :?

No, zdej pri moških še najbolj navijam za Davydenka in upam da bo zmlel tegale Haasa. :twisted:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Davidenko je le premagal Haasa! Sem se že malo bala zanj, ko je začel Haas s svojimi taktičnimi masažami in ga spravljal ob živce...

Kdo bi si mislil, da bosta dva Rusa v polfinalu (pa nobeden od njiju ni Safin!). Davidenko mislim, da nima šans proti Fediju (če ne bo Blake presenetil), Južni pa upam, da sesuje Roddicka...
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

kr.ena napisal/-a:Davidenko je le premagal Haasa! Sem se že malo bala zanj, ko je začel Haas s svojimi taktičnimi masažami in ga spravljal ob živce...

:evil: Haas bi moral zmagati :evil: Ker ma zelo lepo igro, lepe udarce in oh in sploh....

kr.ena napisal/-a:Južni pa upam, da sesuje Roddicka...

Neee! Ne sme!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Jeeeeej, Davydenko premagu Haasa!!! :cool: :razz: To, careee! Želim mu čimveč sreče v prihodnje. :D

Glede Južnega in Roddicka - upam da sesujeta drug druzga, ker mi je en premagu Hewitta, drug pa Nadala. :lach:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Končno je Šarapova začela igrati tako kot zna. Sem že skoraj obupala nad njo po dvobojih z Na Li in Tatiano Golovin...

Ful dober dvoboj, tudi Mauresmo ni bila slaba, Šarapova je pa sploh razturala...
Cintia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Cintia »

Se čist strinjam, končno je začela igrat tako kot zna. :jump:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Federer je že v finalu, upam, da mu bo sledil še Južni, ker tega Roddicka res ne morem :roll:

Ob dveh zjutraj pa Šarapova- Henin Hardenne...
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Ne, no, Amelie je šla ven. :? Upam, da zmaga Hardenne, ker je moja favoritka #2.

Jst tud v bistvu bolj navijam za Južnega (al kako se sklanja? :lach:), ker mi je bil Roddick vedno zoprn. :)

Ne vem, če se mi bo dal bit do dveh oz. dlje pokonci, ker je za mano 12 ur snemanja :D , bom šla najbrž takoj zjutri čekirat.
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:cry:

Naj Federer jutri sesuje Roddicka na nuli, da mu izbriše tisti naduti izraz z obraza :evil:

Malo mu ga je že Južni, ko je branil 3 match pointe s fenomenalnimi udarci... žal premalo...
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Joj, škoda no.. :( Pa sej pomoje Roddick nima kej preveč velikih možnosti za zmago v finalu...
Let the good times roll.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Šarapova je zmagala. :( Sicer sem gledala samo pol urice na začetku, tko da si bom ogledala ponovitev. Sem pa navijala za Henin - Hardenne. Sam kok je mela Šarapova luškano oblekico. :)

Zdej pa še moški finale. :razz: Lih dva men najbolj zoprna sta se mogla uštulit not. :D Sploh ne vem, za koga naj navijam.
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kako je dobra Šarapova, ko se malo sprosti, neha nonstop pogledovat k očetu na tribuno in delat tiste zagrebene face (enkrat je komentatorka rekla, da se prav boji njenega pogleda :D ).
In ko se na koncu otroško iskreno veseli zmage- do polfinala je skozi dajala tisti nadut vtis, kao da je itak vedela, da bo zmagala...

Danes bodo na Eurosportu prenašali tudi finale ženskih dvojic Srebotnik/Safina-Dechy/Zvonareva. 19.30.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Po pričakovanju je zmagal Federer. V bistvu mi je čist vseeno, ker itak nisem navijala za nobenga izmeed njiju. :wink:

Sem gledala posnetke in je Šarapova res igrala perfektno, zasluženo je zmagala, že dolgo je nisem vidla igrati tako dobro. Pa tok mi je blo smešno na koncu, ko je dobila pokal v roke, pol je pa tok skakala, da je pokrov od pokala dol padel. :lach:

Pa ful mi je žal, da Safina in Srebotnikova nista zmagali v finalu. :( Vsak set sta začeli odlično, pol sta pa močno popustili. Sta pa vseeno dober par. :) Sam kok je Dinara na trenutke podobna Maratu.. Čist isti pogled. :D
Let the good times roll.
Odgovori