Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

@astra_mb
Zakaj ne moreš nehat jemat tabletk? Če lahko vpr. seveda.

jz sm jemala Logest, ki majo tudi ful nizko vsebnost hormonov. Zredila se nisem nič, so se mi pa začeli pojavlat glavoboli. Pa ful je bla sprememba na počutju, se mi zdi ko nimaš ovulacije...tak poželenje upade...kk bi rekla, nič več nism bla horny!
No zdj ne jemlem več, pa sm spet horny :twisted: (joke;)
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sherry »

astra_mb napisal/-a:ja...in vse piše v navodilih...in na teh straneh je bilo že ogromno govora o tem...

oprosti ampak 100-ih strani pa res nimam časa brat in sm pač prosila če mi ena na hitro odgovori, ni ti pa treba če se ti zdi brezveze...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Spet jaz:

Kakšna je pa zaščita če prenehaš jemanje tabletk že po dveh tednih, da menstruacijo dobiš prej? Je manjša, kajne? V ponedeljek sva s fantom mela spolne odnose brez kondoma, prišlo mu je vame, ker sm popolnoma pozabla, da sm prej nehala jemat KT. Zdaj bom sicer počakala, da vidim, če bom dobila menstruacijo, ampak me vseeno zanima, če je zelo veliko tveganje tole? Zadnjo tabletko sem vzela v soboto.

In ja, vem, da je blo to zelo WRONG. :? :( :wall:
Punca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a Punca* »

Jes mislem, da ne bi smel bit panike, zaščitena si še vedno, le menstruacijo boš prestavla al kako??
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz tudi mislim, da je vse kul, važn da si prvi in drugi teden jemala ( še posebej prvi teden) ker si s tem ustavila ovulacijo in tako ne more priti do oploditve.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

No, ok, hvala obema ker sta me pomirili. Fant me ma že čez glavo, vsak mesec mam kakšno paniko z menstruacijo al pa tabletkami (js - kura). :D
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: wonderland

Neprebrana objava Napisal/-a la rožica »

jst sm pa prejšnji mesec začela jemat tabletke, zdej ko sem "dobila" menstruacijo se mi zdi pa kot da jo je bilo kr malo premalo... ok-sej vem da je s tabletkami bolj šibka, ampak jst sm mela samo 2x rjaw flekec in to je blo to..res skoraj nič.. panka? :?
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

rožca, mislm da ti ni treba panike zganat, ker se telo privaja na določeno količino hormonov... če pa nisi prepričana, da je to to, pa rajš poklič ginekologinjo pa povprašej še njo.
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a češpla »

Tut jst mislm da je v takih primerih najbolš poklicat h ginekologu...
Pr men če je blo kej sumlivga sm ga poklicala pa sploh ni blo nobene panike..takoj me je "potolažu" in vedno je mev prov...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

positive vibration napisal/-a:@astra_mb
Zakaj ne moreš nehat jemat tabletk? Če lahko vpr. seveda.

zaradi tega ker mi en jajčnik skoraj več ne deluje...in potrebujem dozo hormonov, da ga še nekak drži vsaj malo"pokonci"..in baje mehčajo zarastline, ki pritsikajo na jajčnik...in mi tudi lajšajo bolečine, ki spremljajo vse skupaj...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Sherry napisal/-a:
astra_mb napisal/-a:ja...in vse piše v navodilih...in na teh straneh je bilo že ogromno govora o tem...

oprosti ampak 100-ih strani pa res nimam časa brat in sm pač prosila če mi ena na hitro odgovori, ni ti pa treba če se ti zdi brezveze...

saj sem odgovorila...ampak take stvari res vse pišejo v navodilih... :wink:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

Čaw punce :D Zanima me,če je kera postala ful napihnjena k je začela jest tabletke (js mam logest) jem jih že 4 mesce pa sm šele zdej to opazla, pa apetit sm ful dobila...Zredila sm se pa v zadnjih 2 mesecih za 3 kg.Zato k me mal skrbi k sm prejšn mesec neki zajeb... s tabletkami in zdj me mal grabi panika,kr mi je fant notr spušču pa...ma čist sm že zmedena. :?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

js jem Diane pa se nism nc zredila, pomojm se mal shujsala (sam mislm da ni biu to lih vzrok :wink: )

sm pa ravn zadnc nek brala da KT baje ne redijo ampak po novem zgublas tezo, ena nova osnova al kaj...lepsi cajti za nas hehe :razz:
Zivljenje je piskotek!
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

Jst sm bla pr ginekologu, zredila sem se za 8kg v treh mesecih, ginekolog cist znoru, reku da ne smem vec logesta jemat, mi je predlagal yarino tko da bomo zdj vidli, ce bo kej spremembe, sem pa na 5 tabletki sele, cist me skrbi da ne bi zgubila te vode pa da bi bla se naprej tak balon...
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

mackica napisal/-a:Jst sm bla pr ginekologu, zredila sem se za 8kg v treh mesecih, ginekolog cist znoru, reku da ne smem vec logesta jemat, mi je predlagal yarino tko da bomo zdj vidli, ce bo kej spremembe, sem pa na 5 tabletki sele, cist me skrbi da ne bi zgubila te vode pa da bi bla se naprej tak balon...

Ka si bla tud ful napihnjena, js zgledam k ena nosečnica...:( sicr se mi je menza končala 25.8. in sm začela jest 27.8. nov paketek,pa sm prejšn tedn mela odnose pa mi je notr spustu...tk hitr se itq ne more nč pokazat še...sam js se res počutim k sod :(
Zaklenjeno