Aha potem ste bili ravnokar v Podljubelju. In kako se ti je zdelo? Ti je bilo fino na usposabljanju? Sem gledala vaš program za usposabljanje in je bil veliko bolj zanimiv, kot pa naš, ko smo bili v prvem letniku.
Hja letos bi bilo lahko bolj zanimivo, vsaj druga dva dneva. Prav dva ssmo imeli kriminalistiko- hišno preiskavo- je bilo full zanimivo, in ogled kraja dejanja- malo manj zanimivo,ampak smo preživeli. SPloh sem bila navdušena nad inštruktorji Kriminialisti iz Urada za droge in generalne policijske uprave,....full zanimivo. Potem je en dan prišel DT

zaspala sem skoraj od dolgočasja. Nič se ga ni slišalo, govoril je bolj ali manj sebi v brado,... obup. potem pa smo šli pisat kazensko ovadbo. Zakon! To je pa full zanimivo. Smo res debatiral, diskutiral, analizirali KD,..in spisali ovadbo. Včeraj pa smo imeli krizni management, kjer smo reševali krizo z ugrabljenimi talci in letalom. Iskali rešitve. Imeli smo selo vlade, z vsemi ministri,....in je bilo res full zanimivo. Na koncu sta naše delo ocenila dva izmed pravih pogajlcev, Dr. Umek in mag. (ne vem več kako se piše) ime mu je Srečko

. Full zanimivo.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel