Jaz ko sem začela so bile cene take, seveda se je vse skupaj podražilo

zaspala sem skoraj od dolgočasja. Nič se ga ni slišalo, govoril je bolj ali manj sebi v brado,... obup. potem pa smo šli pisat kazensko ovadbo. Zakon! To je pa full zanimivo. Smo res debatiral, diskutiral, analizirali KD,..in spisali ovadbo. Včeraj pa smo imeli krizni management, kjer smo reševali krizo z ugrabljenimi talci in letalom. Iskali rešitve. Imeli smo selo vlade, z vsemi ministri,....in je bilo res full zanimivo. Na koncu sta naše delo ocenila dva izmed pravih pogajlcev, Dr. Umek in mag. (ne vem več kako se piše) ime mu je Srečko
 zaspala sem skoraj od dolgočasja. Nič se ga ni slišalo, govoril je bolj ali manj sebi v brado,... obup. potem pa smo šli pisat kazensko ovadbo. Zakon! To je pa full zanimivo. Smo res debatiral, diskutiral, analizirali KD,..in spisali ovadbo. Včeraj pa smo imeli krizni management, kjer smo reševali krizo z ugrabljenimi talci in letalom. Iskali rešitve. Imeli smo selo vlade, z vsemi ministri,....in je bilo res full zanimivo. Na koncu sta naše delo ocenila dva izmed pravih pogajlcev, Dr. Umek in mag. (ne vem več kako se piše) ime mu je Srečko  . Full zanimivo.
 . Full zanimivo. . morm it v lekarno po tablete
 . morm it v lekarno po tablete  .  a ste vi nehali ob tisti uri, kot so rekli, da boste? ker nimam kje pustiti avta cel dan v Lj, pa bom hodila z vlakom, ker se mi izide.
 .  a ste vi nehali ob tisti uri, kot so rekli, da boste? ker nimam kje pustiti avta cel dan v Lj, pa bom hodila z vlakom, ker se mi izide.