avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

men je vse isti drek..večjega skor lažje vozm..jst osebno, tamalši avtočki so mi smotani, pa nevem zakaj!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

~NIA~ napisal/-a:a je res večji avto težje vozit kot manšega?

če je treba, se vse navadš... jz sm vozila najprej petko, zdj pa vozm accenta... res velka sprememba... mi je pa tega zdj bolš vozt, kokr pa petko... tko da pr mojmu primeru ne, ni ga težje vozt
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

~NIA~ napisal/-a:a je res večji avto težje vozit kot manšega?

Ni težje! Prej lažje, če je večji bolj modern! :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Bageera napisal/-a:
Tigi napisal/-a:
Bageera napisal/-a:Sej vem, da je mal neumna izjava, ampak men so fičoti noro všeč. :D Takoj bi ga mela. Ne vem, kaj je lepšega kot spedenan fičo :D

Potem ti bo tale všeč

Ja ta je luškan, samo že kr mal preveč spedenan - ne izgleda več kot fičo sploh :lach: enkrat so mel na bolhi enga ful lepega pa mi je bil zelo všeč...

Kakšen pogoj, da je treba met še en avto? :?

fičoti so ponavadi oldtimerji...torej stari več kot 25 let...pa je potem zelo mala registracija...ampak pogoj, da se včlaniš v ta klub je, da imaš še en avto...saj smo že nekaj strani nazaj govorili o tem...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

majaoko napisal/-a:A iam kera kšne izkušnje z nabavo avtomobila v Nemčiji? Tam so full cenej avtomobili in še več opreme imajo, ...
Če bo kera kej napisala, ji bom res hvaležna :)

brat ima sedaj že drugega passata iz nemčije....pa moja astra je iz nemčije...pa moj ima tud a klasso mercedesa iz nemčije...pa smo res vsi zelo zadovoljni...pa tud večina kolegov vozi avte iz nemčije...res, da imajo nekateri malo več kiolmetrov...ampak gori so čisto drugečne ceste..večje razdalje...in je avto v bistveno boljšem stanju kot bi bil pri nas....
treba je pač vedeti kdo ti ga pripelje..in od koga je bil avto gori kupljen...ker lahko naletiš na super avto....nekateri pa so lahko "ne tako super"...treba je pač poznat prave ljudi...
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

astra_mb hvala za odgovor.Če sm te prov razumela , je vam nekdo pripeljal avto iz nemčije. Kakpni so pa stroški?
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

avti so bili že pripeljani v slovenijo...nismo jih sami iskali...je pa šlo zmeraj preko kakšne firme, ki se s tem ukvarja...je pa res, da so to ljudje nam poznani in smo vedeli od kod avti prihajajo in kdo jih je prej vozil....so pa to ponavadi službeni avti...
za stroške žal ne vem....ker nsimo nikoli šli na svojo roko iskat avta....
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Kako si pa zvedla za te avtomobile? Na netu....?A imajo različne znamkeal samo določene?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Moj bivši si je tud zdej zrihtal eno mašino iz Italije...je spremljal cel postopek, ni pa je on gor prpeljal.
Pa en kolega isto...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

majaoko napisal/-a:Kako si pa zvedla za te avtomobile? Na netu....?A imajo različne znamkeal samo določene?

veliko znancev se s tem ukvarja...že kar nekaj časa...ampak ne vem kako je sedaj to, ko ni več mej...če se še toliko profitira...
za mojo astro sem pa zvedela čisto po naključju...jo je en znanec dol pripeljal..in jo je imela takrat v svojem avto salonu....in so se takrat res zelo zanimali za njo...pa sem hvala bogu potem bila dovolj hitra in sem jo jaz kupila...pa sem zadovoljna...ker je avto v zelo lepem stanju..

lahko se tud na netu pogleda...ena stran je pa se žal trenutno ne spomnim naslova...ampak je nekoliko dražje, če ga greš na lastno roko iskat....
seveda se vozijo različne firme...najbolj se pač splačajo te njihove nemške...vw..bmw..audi..pa merzedes...ampak spet ne vsi modeli....je pa moj dragi imel tud scenica iz nemčije...pa je bil avto res špica...
vem ap da se tudi nekatere avto hiše ukvarjajo s tem...in imajo tudi pri rabljenih vozilih vozila iz nemčije...
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Hej
no jz sm mal gledala na tej nemški strani mobile.de in tam sem tut vidla ta avto, ki mi je full všeč in še zelo pocen je, sam k mi ne odpiše na mail :( Ja vem, da bi blo dražje če bi ga šla sama iskat, samo k nimam druge izbire. Nobenga pa ne poznam osebno, k bi avte iz nemčije k nam vozu :(
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kak avto pa iščeš?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

majaoko napisal/-a:Hej
no jz sm mal gledala na tej nemški strani mobile.de in tam sem tut vidla ta avto, ki mi je full všeč in še zelo pocen je, sam k mi ne odpiše na mail :( Ja vem, da bi blo dražje če bi ga šla sama iskat, samo k nimam druge izbire. Nobenga pa ne poznam osebno, k bi avte iz nemčije k nam vozu :(

Pejt na avtomobilizem.com povprašat...mal :wink:

Jst se morm tud mal več o tem pozanimat...da bi nekje našla lepo ohranjeno Hondo
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

mislim da boš hondo malo težko našla v nemčiji..oziroma se je ne splača dol vozit...al pa tudi...vem pa da jih niso dol vozli...
ja..najbolje da se gre vprašat na tisti forum...tam sigurno največ vedo o tem...jaz za mb vem koga kontaktirat...za druge kraje pa žal ne....
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Jz si želim Hyundaia Coupe-ja ta najnovejšga.
Odgovori