pol je stara nekje do 19 let al kolk? am pa sej se mi je zdelo da se je morala pobarvat, ker sm vidla slikce (tiste, k ste jih sem prilimale iz hople mislim da) pa je bla rjava...se mi je že zdelo mal čudno to...
ja, pomoje da ne bo prov dolg vztrajala... no, sej bomo vidl kako bo. pa sej drugač je čist luškana, sam se mi zdi da ni lih za petje, bl za gledanje...
**SiMoN@** napisal/-a:kera maškara je bla dans na tlp-ju..v tisti oblkci je sedela pa se ji je ˝vamp˝izrazito vidu..se mi zdi da se je kr poredila tale špela!
ja men se tud zdi da se je ful zredila.Pa zdej to še posebi pride do izraza ker je una druga bol suhcena.
Nč kej tazga, en komad so zapel, pa Špela je bla unmu glasbenmu dvoboju. Ampak ta Teja zgleda k ena punčka, k da bi bla 15 let stara. Se mi zdi mau premlada za v tak band.
ženska, ker je blond, ni mela pojma o pojmu. mislm da so dobil samo 35 točk, nude pa 60. ona je samo zdravn sedela pa se prov glupo (prisiljeno) smejala. oh, kako je bla razočarana
Ja, 30:65 je blo. Slučajno sm vklopla in vidla Špelco...je blo treba pogledat...sam krilce je blo pa fajn kratko. Če se ma kaj za pokazat se pač more a ne
ribicaX napisal/-a:ženska, ker je blond, ni mela pojma o pojmu.
Ne sam tu, tud ko je bla na Lepo je biti milijonar.
a tud tam je bla? škoda k nism vidla tega prizora
Je bla ja... nič kaj posebnega no. Takrat je bla ko so bli estradniki. Saj mogoče je res dobla ravno taka bolj vprašanja no... saj vsega ne morš vedet, sam men je prav glupo izpadla, pa mi mogoče ne bi če se ne bi tak napravlala.