Trenutni avto: megan cupe...jajca zadaj je tako visok da jaz nič ne vidim
Sanjski: Avdi TT...ubijam ZANGA...to je bla pa pred kakšnim letom ljubezen na prvi pogled Razmišlam o nakupu: Citroen C2...ta mi je tok luškan
BARVA: SREBRNA ALI ČRNA...drugače sploh ne kupim!!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Zanimivo, men pa če bi kdo zastonj hotu dat srebrn avto, ga nebi imela (no mal pretiravam ), ampak srebrna barva se mi je tok zagabila pa nevem zakaj Črni so pa hudi.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Bageera napisal/-a:Sej vem, da je mal neumna izjava, ampak men so fičoti noro všeč. Takoj bi ga mela. Ne vem, kaj je lepšega kot spedenan fičo
tud mojemu bratu so full všeč...in se je nato odločil, da si ga bo kupil..res da so kar dragi ti oldtimerji..ampak je res full lep...pa vse ima še original...pa lepo porihtan...pa še full malo je registracije za plačat...je pa pogoj, da moraš imet še en avto..da je ta samo za "šminko"...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Jah smotan je ker ma že kr od Peugeota zadnje lučke ane...
Pogoj da maš doma sama dva avtomobila? Mislim, da nobenega samo denar
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Pogoj za poceni registracijo in zavarovanje oldtimerja je ta, da imaš doma nase pisan še en avto, ki je v bistvu tvoj prvi, ta pa potem "oldtimer".
Mislim, da je neki v tem smislu astra že enkrat razlagala
A iam kera kšne izkušnje z nabavo avtomobila v Nemčiji? Tam so full cenej avtomobili in še več opreme imajo, ...
Če bo kera kej napisala, ji bom res hvaležna
Ja res je ja v Nemčiji se bolj splača in jst bi od tam kupla Hondico... To tud mene zanima ampak mislim, da se bo lažje obrniti na kakega moškega...