Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Ja saj, recimo moja kolegica jemlje Logest, pa ji je ginekologinja rekla, da če si hoče prestavit, se mora z njo posvetovat. Pa ni bla ginek. glih nekak navdušena nad tem prestavljanjem, tak da ne vem... :nixweiss:
Drugač ena druga si pa z Logest kr naprej prestavlja, pa ni nič narobe.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

mislim da raje ne bom prestavljala...na morje grem za 10 dni, mens. pa bi dobila 8.dan....mislim da bom kar pustila tako kot je da ne bom potem slučajn mela cel dopust izničen :?
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jaz s prestavljanjem nimam nikakršnih negativnih izkušenj..... Kot da ni nič, pa sem že velikokrat si jo prestavil- aja mam pa Logest tabletke.j
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ok neda se mi iskat za nazaj pa me zanima tole:

jst sm zdj jedla tabletke, pač celo tablco...i čakam na menstruacijo..kdaj bi jst mogla dobit in kdaj naj začnem spet jest tabletke??7 ali 8 dan? a more bit to kej na prvi dan menstre tko kot prvič al ne?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

premor traje 7 dni. umes enkrat dobiš menstruacijo pač odvisn ene ženske prej ene kasnej. tabletko uzameš 8 dan ne glede na to če se ti je menstruacija zaklučla al ne.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

*purple bitch* napisal/-a:ok neda se mi iskat za nazaj pa me zanima tole:

jst sm zdj jedla tabletke, pač celo tablco...i čakam na menstruacijo..kdaj bi jst mogla dobit in kdaj naj začnem spet jest tabletke??7 ali 8 dan? a more bit to kej na prvi dan menstre tko kot prvič al ne?

jaz ponavad dobim 3. oziroma 4. dan ko preneham jest tabletke...ponovno pa jih začnem jest 8. dan....
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Jaz dobim ponavadi 4. ali 5. dan menstruacijo (med tistimi sedmimi dnevi premora). Na 8. dan pa moraš začeti novo tablico, tud če se še menstruacija ni končala.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Novo vprašanje:

mene pa zanima, če je kdaj kera dobila menstruacijo (med premorom ane) pač en dan kasneje kot ponavadi? Da bi jo mogla četrti dan (tko kot jo skoz) pa jo je pol peti dan??K me ful skrbi!!!
Za dežjem vedno posije sonce!!
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Ja, blue eye, jaz jo ponavadi, oz. skoraj vedno dobim 4. dan, sem jo pa trikrat dobila na 5. dan... lahko se zgodi da jo boš še kaki dan kasneje. Saj bo, samo brez panike.:)
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Ma upam da bo res, k jo zmeri četrti dan, enkrat sm jo sam tretji dan in to zmeri zjutrej....upam da bo :(
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

Jest sm jo 2,5 let dobivala na 4 dan ob 16 :) mater točna k ura... pol se ji je pa zbledl... kr 5.dan, pa naslednič 4. dan zjutrej, pa spet 5. dan ponoč... sams e je spet ustalila na 5 dan... sam ne še na uro :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

blue eye napisal/-a:Novo vprašanje:

mene pa zanima, če je kdaj kera dobila menstruacijo (med premorom ane) pač en dan kasneje kot ponavadi? Da bi jo mogla četrti dan (tko kot jo skoz) pa jo je pol peti dan??K me ful skrbi!!!

Ponavadi jo dobim tretji dan, zgodi pa se tudi, da četrti dan ... Zelo je tudi odvisno (vsaj pri meni) od splošnega počutja, če se zelo sekiram oz. sem psihično bolj "razvalina" lahko pride tudi kasneje ... Ni potrebe za skrb :)
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Hvala za tolažbe..sm jo že dobila :D , neki sm bla panična, ampak to je dolga zgodba, usaj zdj vem da ne smem zganjat panike če jo ne dobim tko k ponavad :) Hvala vam!
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja pač včasih maš zamik ali pa dan prej včasih tud dva dni kasneje...nim te kaj skrbeti če si lepo redno jemala tabletke :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

mene pa zanima naslednje: ali je katera po tem, ko je nehala jemati tabletke opazila kakšne večje spremembe na koži. jaz jih ne jem že kakšne 3 mesece in moja koža je postala neverjetno mastna, polna mozoljev in ogrcev. naj omenim da sem prej vedno imela suho kožo in povprečno kakšnih 5 mozoljev na leto. tudi lasje se mi mastijo hitreje kot prej- glavo si umivam na 2 dni. ali katera mogoče ve, kdaj se to preneha? saj upam, da se...
A moment on your lips, forever on your hips!
Zaklenjeno