Južnjaki
draga nastasia, ničesar ni v mojem postu govora niti o čutu za sočloveka niti o izjavah ala. da nekdo ni človek, verjetno si narobe razlagaš vse skupaj.........
povedala sem le svoje mnenje o vprašanjih ki jih je zastavila avtorica te debate to je vse, probej sprejeti tudi moje mnenje, če mogoče sprejemaš vsakega takega kot je-v vseh smislih.......
glede pojma demokracija, pa ja definicijo si kar zadela, poskusi se še malo bolje poglobiti v samo definicijo, ne samo v par besed, ki jo označujejo.........vzame resnično malo več časa (vem iz lastnih izkušenj, ker študiram te zadeve) vendar te pripelje do različnih ciljev in tematik in ena izmed njih je "delno" tudi moj predhodnji post.......
.......no tole je moj zadnji post v tej debati, saj mislim, da sem bistvo te teme povedala........lp vsem.......
Pohvale- Kritike: Sprejmem!
povedala sem le svoje mnenje o vprašanjih ki jih je zastavila avtorica te debate to je vse, probej sprejeti tudi moje mnenje, če mogoče sprejemaš vsakega takega kot je-v vseh smislih.......
glede pojma demokracija, pa ja definicijo si kar zadela, poskusi se še malo bolje poglobiti v samo definicijo, ne samo v par besed, ki jo označujejo.........vzame resnično malo več časa (vem iz lastnih izkušenj, ker študiram te zadeve) vendar te pripelje do različnih ciljev in tematik in ena izmed njih je "delno" tudi moj predhodnji post.......
.......no tole je moj zadnji post v tej debati, saj mislim, da sem bistvo te teme povedala........lp vsem.......
Pohvale- Kritike: Sprejmem!
Zvoncica napisal/-a:bejbika napisal/-a:pa južna braća ti stoji ob strani ... kar pa slovenčki ne znate
prav nič nimam proti temu, da so drugi narodi ponosni na svoje domovine, dokler se ne začne tlačit v drek ostalih. Nekaj je biti ponosen na svoje korenine, nekaj drugega pa kur*at ostale, v temu primeru Slovenijo.
Pa ja, brez skrbi, mam tut sama 1/8 al kok že srbske krvi
ja no sej pravm.. prhajate v slovenijo cele grupe,.. slovenija sploh ni več država slovencev ampak kokr sama priznavaš - južni bratje.. sej ql da si stojite ob stran, da en drugmu rihtate stanvanja, da vas je ja še več na kupu, sam pejte v svojo državo če mislte pluvat po naši.. sej leto 2000 ko so povedal na TVju ime prvih dveh otrok ki sta se rodila v novem tisočletju, oba neki jako na -ić.. tle se mal zamileš, in v vicu 'zadn slovenc bo reku ''nema nas više'' ' je več resnice kt pa fore na žalost..

2good4u je pa fulll dobr napisala.. svaka ji čast
aja pa ne poslplošujemo (usaj js ne) use južnjake pod čefurje.. je pa res da vam čefurji nižajo ugled.. u šol so nas zmer učil da kamr gremo se mormo lepo obnašat kr po nas si bojo kao zapomlni tud naše mesto in če bomo slabi bojo mel o naši šoli slabo mnjenje... točn tko je tud pr južnjakih.. sej če si ti normalna, civilizirana, prilagojena, govoriš slovensko in nisi agresivna -pol nima noben nč prot teb in ne šteješ pod čefurje..
hi hi hi, tudi jaz to študiram- opravila že izpit politična filozofija dear.
jaz sem jaz - ti si ti...karkoli si ti misliš je meni ravno do beograda
bolj mi je žalostno, da je to najverjetneje neko splošno mnenje naše drage Slovenije. Dosti z moje strani.
jaz sem jaz - ti si ti...karkoli si ti misliš je meni ravno do beograda

bolj mi je žalostno, da je to najverjetneje neko splošno mnenje naše drage Slovenije. Dosti z moje strani.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
thrashy... no comment
ce nisi vedla, ni vse v studiju in piflanju knjigic! kokr vidm nimas glih kej dost zivljenskih izkusenj. za vs, nerazgledance, naj vam povem, da so eni izmed glavnih sociologov, psihologov, matematikov, fizikov, da ne govorim o geografih srbi hrvati in bosanci. glej ga zlomka...pa le niso vsi juznjaki sposobni le za gradnjo cest. aja pa hilter te pozdravla 

hi hi hi, tudi jaz to študiram- opravila že izpit politična filozofija dear.
WOW! Odprite šampanjec, gremo v disneyland!

kokr vidm nimas glih kej dost zivljenskih izkusenj. za vs, nerazgledance, naj vam povem, da so eni izmed glavnih sociologov, psihologov, matematikov, fizikov, da ne govorim o geografih srbi hrvati in bosanci.
Ok, o faktualnosti tega je absurdno govort:
1. A to majo družboslovne, humanistične oz druge vede lestvico tako kot FIFA?
2. Zakaj je to SPLOH pomembno?
3. Zakaj z neumnostmi odgovarjate na neumnosti?
Seveda tudi približno nisem rekel, da ni res.
Zadnjič spremenil Cherub, dne 28. Avg. 2006 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
A lahko sam neki? Meni se zdi, da tle nihče ne piše direktno proti Hrvatom, Srbom, Bosancem, Črnogorcem, itd...Pač pa proti čefurjem (= skupina ljudi, ki se "neprimerno obnaša"). Kar se čefurjev tiče, mislim, da se lahko vsi strinjamo, da se res tako obnašajo (pa da ne bo pomote - za moje pojme je med čefurji tudi veliko slovencev). Kar pa se tiče državljanov nekdanje Jugoslavije...Lahko rečem samo to, da je tisti, ki jih neargumentirano obsoja samo zaradi narodnosti oz. porekla, NEUMEN. Ker presojat ljudi po poreklu je tako...bedno in patetično, da se sploh ne da opisat. Najbolj prijazna človeka, ki sem ju kdajkoli spoznala, sta moja soseda. Starejši gospod in gospa. I, guess what - Srba sta. Mislim, ta dva človeka...jaz ne morem verjet, da je nekdo lahko tako prijazen. Vedno sta nasmejana, dobre volje, vedno se ustavita in se kaj pogovorita, gospod vedno privzdigne klobuk, ko pozdravi (simpatično za popizdit
).Na drugi strani ceste sta prav tako starejša gospod in gospa, ki sta se sem preselila iz Srbije. In tudi onadva sta neizmerno prijazna. In potem imaš zraven njiju še enega velikega tepca, ki si je zabarikadiral bajto, ker je prepričan, da ga hočemo vsi iz ulice opazovat, on in njegova družina nimajo stika z nikomer iz soseske in nasploh se obnašajo kot eni kreteni. Pa so Slovenci. So what! Neumni ljudje so v Sloveniji, v Bosni, v Rusiji, v Kazahstanu, v Avstraliji in POVSOD drugje po svetu. Aja. Moja pranona po tatu se je tudi preselila v Slovenijo iz Srbije, pa se mi to nikoli ni zdelo pomembno. Prav tako kot se mi ne zdi pomembno to, da je bla moja pranona po mami Slovenka. Itak smo se v zgodovini vedno "mešali" in jaz zelo dvomim, da sploh še obstaja kdo, ki ima popolnoma "čisto" kri. In jaz si res zelo želim, da bi ljudje že končno enkrat nehali bit tko zadrti in zahojeni in bi končno pustili vse te blesave predsodke za sabo.

cherub eden glavnih predstavnikov pomeni eden pomembnejsih ce nisu vedu. taki k ti pa mecejo slabo luc na slovence in zard takih nezrelih in popolnoma nerazgedanih ljudi tut obstaja ta tema. predn kej komentiras preber poste. to za predstavnike je bil moj odgovor na thrashino predpostavko o tem, da juznjaki niso sposobni delat nc druzga kokr kopat jame. in ja...sploh se ne cudm da si ti istga mnenja!
Kar bi moralo biti že vse samoumevno. Če odgovarjaš na trashine neumnosti, odgovarjaj vsaj artikuilrano in navedi te posameznike. Sicer pa z očitki o nesposobnosti odgovarjaš s špekulacijami o ekstremni kompetentnosti in elitnosti. Pro et contra, no good, yes? Dejstvo je, da bo vsak narod, ki ima kapacitete za šolanje imel delavce, katerih dela so nižje vrednotena in blazne svetovne strokovnjake. To ni stvar naroda, ampak posameznika. In zato se tudi odgovarja z neumnostmi na neumnosti.
Edit: če se spremlja to na tak način, naj se spremlja demografijo po sektorjih in se v zakup vzame socialne dejavnike (preseljevanje, voljnost za službo, potreba po sredstvih), ali kaj podobnega, za bolj kristalne odgovore.
Edit: če se spremlja to na tak način, naj se spremlja demografijo po sektorjih in se v zakup vzame socialne dejavnike (preseljevanje, voljnost za službo, potreba po sredstvih), ali kaj podobnega, za bolj kristalne odgovore.
Zadnjič spremenil Cherub, dne 28. Avg. 2006 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.