Poletne avanture

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kakšne nacionalnosti je bil vaš partner v poletni avanturi?

Slovenec
159
43%
Hrvat / Bosanec / Srb
82
22%
Italijan / Španec / Grk
49
13%
Nemec / Anglež / Francoz
31
8%
Čeh / Slovak / Poljak
3
1%
Drugo
44
12%

Skupaj glasov: 368

Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

Jst sm mela eno zlooo kratko (ena noč :D ) poletno avanturco na maturancu v Španiji, če se temu v bistvu sploh lahk reče avantura. Bil je Anglež, ful čedn in simpatičen. Nism ga zbrala na podlagi nacionalnosti ampak mi je pač biu všeč, zaštekala sva se in to je blo to. Nisva spal skup ampak sva sam sedela na plaži celo noč do jutra, najprej sma gledla zvezde kasnej pa sončni vzhod. Mal sva se poljublala ampak večino časa (7 ur :D ) sva se res sam pogovarjala. Takrat se mi je zdel grozn nepravično, da ko končno spoznam tak super tipa, mora bit z drugega konca Evrope :( Ampak kokerkol, nasledn dan smo mi šli domov, njega nism vidla nikol več sm pa spoznala da so tut pr nas super tipi :D
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Js sm še manj kot pred enim tednom doživela prvo ''avanturo'' in me tooolk tooolk boli k sva šla narazen da ne morm povedat. :cry:
SIcer se iz takih stvari skoraj ponavadi ne razvije nč resnga, ampak js v tem trenutku hočem samo njega, ker sm se tolk navezala najn kot še na nobenga doslej. :( :(

Aja, pa med nama je 5km razlike, tko da je pol mogoče mal več možnosti....
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
šmrketa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a šmrketa »

jst pa sem lih včeri prišla domov s francije kjer se mi je prvič zgodil, da sem se mal zalubla v enga tooook luškanega francoza :D sam mi je res žal, da sem tok dolgo mencala al bi al nebi in potem sva bla skupi sam 1 dan, mal luščkanja pa božanja :D in zdej se doma tolčem po glavi, da sem bla tok smotana, da ga že prej nism zgrabla :lol:
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

jaz sem mela nemca...z njim sem potm še ene 4 mesece "hodila", bila sem v nemčiji pri njemu in to.
potem se spomnim enega italijana, samo to je blo le za en večer (brez sexa seveda).
en hrvat...to je bila moja prva ljubezen, stara sem bila 15 let on pa 24 (tudi brez sexa). pa še en hrvat...

joj joj te romance...letos grem pa s fantom na morje, pa že lani sem šla, tak da ne bo nič ;) (ne bi bilo niti če bi šla sama ;))
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

UUUU, poletje, plaža, zvezde, romantika.... :love: :knuddel:

Bil je en Belgijec za en večer ;
en Švicar za 7 dni (mi je še zdaj žal, da nisva ostala v stikih); :cry:
en domačin (Hrvat - par dni - za kratkočasit je blo);
pa 2 Slovenca (kje sem jaz v tujini Slovenca iskala/našla pa tud ne vem). :gruebel:

Seveda samo takrat, ko sem bila samska :angel:

Se mi zdi, da se poleti lažje spustimo v kakšno romanco; smo čisto drugače naravnani.
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Hm, očitno si bom morala poleti upecat kakega Italijana. Upoštevaje njihovo gostoto na kvadratni kilometer, to ne bi smela biti težava. Da bo le kak primeren kandidat za. Pa da bo imel dekco s seboj... :D Punce, držite pesti.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

:D Jaz sem imela letos zelo zanimivo poletno avanturo. V sosednjem apartmaju so bili 3 simpatični Hrvati :eek: Kaj vse se je dogajalo, pa prepustim vaši domišljiji...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Katera že je pohvalila Italijana? Sprobala Italijana, ful starejšega od mene. Romantike na pretek, doživela seks stoletja. Vabilo na obisk kanim izpolniti ob prvi priliki. Počitnice so večinoma za nami, malo se razpišite, kaj ste doživele/i.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

To sicer ni blo letos...ampak že par let nazaj. Smo ble s kolegicami v Dubrovniku in na plaži spoznale 4 Italijančke. To pa tko, da sm se šla tuširat, k sm pršla iz vode in dojamem, da me en od teh hoče slikat....u treh sekundah sm bla spet v vodi :D , k valda nism hotla, da me kr en tm tko slika! No pol smo se spoznal in men sta bla dva od njiju ful kjut. Z enim sem pol bla, ene dva dni sva bla čist v nebesih, pol so šli pa dam. Ampak na žalost, sta se ta dva (k sta bla men kjut), skregala, ker sm bla jst tud baje obema dobra.
No whatever, dala sva si naslove, da si bova kao pisala pa to...ampak daleč od oči, daleč od srca...jst se čez kšn mesc sploh več nism spomnla nanga. Pač poletna avantura :D Je biu pa hud tipček, ga mam u lepmu spominu...Lorenzo :wink:
Uporabniški avatar
levčika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a levčika »

js sm mislla, da je ne bom nikol mela, pol je pa kr iznenada se prkazu en lepotec na morju (HR), ja no, in zvezdice, valovi, vročina ... naredi svoje :D :wink: ne obžalujm :razz:
CARPE DIEM
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

no letos sm se malo mečkala z enim Francozom :)
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a angel_girl »

jaz sem mela letos prvič tako avanturo :D drgač pa s slovencem... ;) in še zdej k se spomnm sam :love:
drgač osebno nisem ful za to...sam letos...blo je božansko res :P mi ni prav nič žal...sploh pa sem ponosna nase, da sem jaz nekako naredila prvi korak :D
Uporabniški avatar
firegirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a firegirl »

js tut lani spoznala mojga italjančka :oops: joj, ta tip je pa popoln, edino kar je negativnega na njem, da je od taaak daleč :(

spoznala sva se zvečer, ko sva se s kolegico sprehajale po štantih..tip je laufu za nama nevem kolk časa, ker ga nisve slišale da hoče neki uprašat :lol: no pol smo se začel pogovarjat, zaštekal smo se ful in midva sva bla par dni najbl hepi na svetu...sam kaj k blo treba domov :cry:

no, še po enem letu se nisva pozabla - še vedno si piševa in sva na vezi, ful si pomenva, ampak vezo furat na tako daljavo mislim da bi bil prevelik problem ...
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Poletje se začenja, tko da mislim, da bo ta tema spet aktualna. :megacool: ;)
Jst sicer poletju ne dajem nekega pomena. Dve avanturici in ena avantura, ki se je nadaljevala v 2-letno zvezo (jp, tudi poletne romance in zveze na daljavo delujejo!).
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

nekaj bežnih (od hrvatov do italjanov od tistega iz argentine pa do tistega iz jordanije) s katerimi se mi zgolj dala kazga lupčka pa mal poflirtala..

obstaja pa še vedno nek Italijan, L , katermu sem dala košček srca.. se pokličeva na vsake tolk časa.. mi je jasno, da imam s sedanjim fantom vse kar si želim.. sam tistih metulčjkov ob L-jevemu glasu in spominom na tisto najino poletno noč.. se ne mislm odrečt;)
aaaa.. poletje..
Love rules the court, the camp, the grove and men below, and saints above; For love is heaven and heaven is love. Sir Walter Scott
Odgovori