Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

noele, lepo je prebrat kej tazga :) sm vesela zate, da ti uspeva :bussi:
pa za lubenico tud... sj za tazga kretena res rabš prou mal časa, da ga preboliš :D
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ja res...večjikreten je, manjši je rok trajanja :)
svojga bivšiga nisem prebolela 2 leti, ker ni bil tako slab človek, pa res sem ga ljubila...sam nism nikol bla tok patetična kokr tale neron boy :roll:
tega je blo pa pis of kejk
noele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a noele »

Thanks girls! :bussi:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja sj jz sm tud enga tipa prebolevala lih ene dva dni, zato k sm ga prebolela že takrt, k sm bla z njim, sam tega nism vedla... skor 4 leta sm rabla, da sm ugotovila, da ni zame.. da mi samo škodo dela... pol sm pa le zbrala pogum in ga pustla.. :cool: :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

jagodka85 napisal/-a:ja sj jz sm tud enga tipa prebolevala lih ene dva dni, zato k sm ga prebolela že takrt, k sm bla z njim, sam tega nism vedla... skor 4 leta sm rabla, da sm ugotovila, da ni zame.. da mi samo škodo dela... pol sm pa le zbrala pogum in ga pustla.. :cool: :D

Pa ti je zdej tolk bolš z novim :) Sej je bolš, kot pa samega sebe silit k nečemu.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

OMG :o Zdej pa vem kdo je neron, o na bad, kopija mojga bivsega tipa :D Ej, tipi kot si ti rabite psihiatricno pomoc no, a ti sploh beres kaj pises?! Jst tebi nic ne verjamem od tega, da te je zenska tok izkoriscala, konc koncev pa, jst ne bi se mogla zaljubit tok v nekoga, da bi mu placevala vse stroske ki jih ima v zivljenju, ne bi bla tolk neumna, ce pa se ti v osmih mesecih nisi zavedel, da te izkorisca ta "potencialna bivsa punca" (ker se vedno ne verjamem da obstaja taka zlobna oseba), potem si si pa sam kriv. Meni je vedno pomagalo, ce me je tip orng razjezil na koncu, sem ga mnogo lazje prebolela in ignorirala, ce pa tebi tudi to ne pomaga, pol pa res, psihologi in psihiatri so na svetu z razlogom...
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

mackica napisal/-a:OMG :o Zdej pa vem kdo je neron, o na bad, kopija mojga bivsega tipa :D Ej, tipi kot si ti rabite psihiatricno pomoc no, a ti sploh beres kaj pises?! Jst tebi nic ne verjamem od tega, da te je zenska tok izkoriscala, konc koncev pa, jst ne bi se mogla zaljubit tok v nekoga, da bi mu placevala vse stroske ki jih ima v zivljenju, ne bi bla tolk neumna, ce pa se ti v osmih mesecih nisi zavedel, da te izkorisca ta "potencialna bivsa punca" (ker se vedno ne verjamem da obstaja taka zlobna oseba), potem si si pa sam kriv. Meni je vedno pomagalo, ce me je tip orng razjezil na koncu, sem ga mnogo lazje prebolela in ignorirala, ce pa tebi tudi to ne pomaga, pol pa res, psihologi in psihiatri so na svetu z razlogom...
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

evo mene, dolgo nisem bla nič na forumu.. v glavnem.. moje prebolevanje nekako napreduje.. res me je pred tremi dnevi čist vrglo zarad enega pogovora.. ampak nič več se ne jokam zaradi njega al pa kaj.. ponavadi ko mam kak napad grem takoj ven :D in sem srečna, da sem tako daleč.. saj včasih pride kak dan ko ga noooro pogrešam pa sm cela žalostna, sam me mine pol.. ni časa za žalost :D

vi pa upam tud da ste mi kaj bolš.. če je men tko ratalo, bo še vam ;) sam ne se dat
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Že če gre ČISTO ČISTO ČISTO MALO na bolje je to velik dosežek :)

Sej kozmokure pa ja use zmorejo :bussi:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

veronika, me veseli, da si bolše... to je lepo slišat :bussi:

jemina ja, sm dojela in sm tud že čez en tedn dojela, da sm full bl srečna brez njega... in mi je blo lepše brez njega, kokr pa z njim... k je kreten, k si me ne zasluž spljoh :nein:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica

jagodka s tabo tudi malo boljše? upam da :D pa hvala

ja renatka prav maš :)
sam morm pa priznat, da bi blo mi težje brez vas.. ker vedno ko sm se hotla izpovedat, sem prilavfala na kozmoforum
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

em, jz .... ne vem no... u bistvu sm hepi, ker se je našlo upanje za naju, pa zdj iščeva čimbolšjo rešitev... tko da trenutno sm se odpovedala prebolevanju in mam sam nasmeh na obrazu :D
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica

upam, da bosta našla čimboljšo rešitev ;) ko to tko berem si mislim uno: ma dj, ta 2 se reees morta 1x najdit.. mam kr tak filing, da te more tud on pol met res fejst rad, da bi se potrudil
good luck :bussi: pa glej, da ko pridem domov, da bojo dobre novice ^^
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hvala sapra... se bom potrudla, da bodo dobre novice :bussi:
jamajaka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jamajaka »

prvo: jagodka85 držim pesti
drugo: se strinjam- treba se je sm odločt, da bo konc! točno tko...neki cajta sm rabla( oz pou leta :) ), da sm to ugotovila. res je, kot ste nekatere že napisale- ker nočeš prebolet, ravn zarad tega tok dolg časa trpiš.
je skorej tko kt v šoli al pa športu- če vrjameš in se trudiš, pol rezultat bo!pa miljoni tipov so še kle. milllljjjjooonniiii, in nejmn polovica jih je bolša od bivšega :cool:
strumno po poti do uspeha!
lp
Zaklenjeno