pa za lubenico tud... sj za tazga kretena res rabš prou mal časa, da ga preboliš

jagodka85 napisal/-a:ja sj jz sm tud enga tipa prebolevala lih ene dva dni, zato k sm ga prebolela že takrt, k sm bla z njim, sam tega nism vedla... skor 4 leta sm rabla, da sm ugotovila, da ni zame.. da mi samo škodo dela... pol sm pa le zbrala pogum in ga pustla..![]()
mackica napisal/-a:OMGZdej pa vem kdo je neron, o na bad, kopija mojga bivsega tipa
Ej, tipi kot si ti rabite psihiatricno pomoc no, a ti sploh beres kaj pises?! Jst tebi nic ne verjamem od tega, da te je zenska tok izkoriscala, konc koncev pa, jst ne bi se mogla zaljubit tok v nekoga, da bi mu placevala vse stroske ki jih ima v zivljenju, ne bi bla tolk neumna, ce pa se ti v osmih mesecih nisi zavedel, da te izkorisca ta "potencialna bivsa punca" (ker se vedno ne verjamem da obstaja taka zlobna oseba), potem si si pa sam kriv. Meni je vedno pomagalo, ce me je tip orng razjezil na koncu, sem ga mnogo lazje prebolela in ignorirala, ce pa tebi tudi to ne pomaga, pol pa res, psihologi in psihiatri so na svetu z razlogom...