bella_ napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:aja nism nacionalno nastrojena, kr če bi bla pol bi sovražla vse ostale narode, tko pa sovražm samo tiste k so pršl z juga in pol še rečejo kok je tle bedn.. zakaj to rečejo če pa kot si rekla im je blo dol še bl bedn??? da so bežal pred srbi in so še ponosni na to da so sami srbi?
pa pr ns doma nima noben nč prot bosancem...velikrat reče da so to zlo agresivni in da misljo da majo pousod prov.. pa tud stanvanje mamo in ga dajamo v najem in ma fotr za stanvanje ful prošnj pa nikol neče uzet južnjakov kr je reku da so oni preveč povezani med sabo in da neče tle met bosanke četrti pa čist uničeno pohištvo.. kar mu dajm čist prov..
sam da nisi nestrpna
sam tale stavk: da so bezal pred srbi in so še ponosni na to da so sami srbi pa zmaga! kje je logika?! srbi pred srbi bezijo???
OMG..OU MAJ GOD...morm kr z besedo napisan k tole me je pa dobesedno iz stola vrgl...napisala si dva popolnoma nasprotna argumenta!
Njprej trdiš da VI DOMA NMATE NIČ PROTI BOSANCEM, potem pa se izkaže da imate šele kako proti....Ok očitno ste vi tak primer rasističnih osebkov-ponosni slovenceljni, ki oseb iz balkana nikakor en morete videti/slišati ama ništa..Tak je bil hitler...IN ste jim zelo podobni...Ok, razumela bi za tiste, KI SO RES POJEM AGRESIJE IN KI SO RES ABNORMALNI, ampak da normalnim ljudem nočete oddat stanovanja ker vam bodo kobajagi uničl vso opremo in nevemkajševse...OJEJ...Pa kaj mislš, da če boš oddala stanovanje bosancu d abo pa kar razbijal in kradel in scal po kavču in sral po tleh

Ja itak, in samo zato ker jebosanec??!!Ej poznam velik več bosancev/srbov/hrvatov, ki so VELIKO BOLJ UGLAJENI kot pa najrazličnejši slovencelji...In sploh kar s etiče kogaršnje lastnine...sej sploh ni vredno razlagat teb takih stvari ker itak se ti zdijo vsi nenormalčni pa naj bo t jehova priča, bosanec, srb, hrvat ipd...Važno d asi ti normalna, kar pa za moje pojme s takim mišljenjem niti približno...
in veš kako bi jst tebe poslala samo za par mesecev v eno vojno pa v tujo državo, pa me zanima kako fajn bi s enaučila govorice, kako fajn bi ti blo ko bi mogla zapustit svoj dom in kako fajn bi blo ko bi s evrnila domov in bi videla bajto zravnano s tlemi, zraven pa bi ležala še trupla tvoje babice, psov, mačk, koz...Mal pomisli, d aje človek seveda lahko čudn ko pa v življenju prestane grozote kot je vojna...ne, razvajena punčka tega ne bo razumela......
dej mal premisli preden kaj napišeš, al pa rajš nč en piš eč mislš pisat take uslarije in svoje frustracije nad bosanci izražaj doma za zaprtimi in zabarikadiranimi vrati...mi tega ne rabimo poslušat, sploh pa zato ne ker je med nami prijavljenimi na forumu tudi veliko ljudi iz juga in so tole za njih lahko fajn ostre žaljivke!!!!Niso sami krivi, d aje tako kot je!!